Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Περίπτερα άρχισαν να πουλάνε χύμα τσιγάρα

Στα περίπτερα της Μεσσηνίας και του Ηρακλείου μπορεί πλέον να αγοράσει κάποιος χύμα τσιγάρα, προς είκοσι λεπτά του ευρώ το καθένα. Σε αυτήν την κίνηση προέβησαν οι περιπτεριούχοι των συγκεκριμένων δύο νομών, καθώς η οικονομική κρίση δεν επιτρέπει σε πολλούς από τους καπνιστές πελάτες τους να αγοράσουν ολόκληρα πακέτα.«Στην Καλαμάτα, όπου η ανεργία κάνει θραύση, προτού προχωρήσουμε στην χύμα πώληση έρχονταν πέντε άτομα μαζί να αγοράσουν ένα πακέτο» δηλώνει στο «Βήμα» η πρόεδρος των Περιπτεριούχων Μεσσηνίας Ειρήνη Γρηγοροπούλου ενώ ο (εικονιζόμενος) Χρήστος Καράγιωργας, ιδιοκτήτης....
περιπτέρου στην πόλη και από τους πρώτους που εφάρμοσαν την ιδέα, επισημαίνει ότι η πρωτοβουλία αυτή του θυμίζει «παλιές εποχές, όταν ο παππούς μου με έστελνε να του αγοράσω δύο τσιγάρα από το καπνοπωλείο».

Αφετηρία για τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία στάθηκαν για τους περιπτεριούχους της Μεσσηνίας τα προβλήματα που εμφανίζονταν στις σχέσεις τους με τις αντιπροσωπείες των καπνοβιομηχανιών. Ήρθε όμως και η κρίση για να δέσει το γλυκό και να φέρει μεγάλη ανταπόκριση από το κοινό, που προτιμά πλέον να αγοράζει χύμα τσιγάρα παρά ολόκληρα πακέτα. «Για μας η χύμα πώληση είναι πλέον μέσο επιβίωσης» λέει ο κ. Καράγεωργας, επισημαίνοντας ότι το τσιγάρο αποτελεί το 60% του τζίρου στα περίπτερα.

Μέχρι στιγμής οι περιπτεριούχοι δεν έχουν δεχτεί καμία αντίδραση, ούτε από τις ελεγκτικές αρχές ούτε από τις καπνοβιομηχανίες. Έτσι, το παράδειγμα της Μεσσηνίας δεν άργησε να βρει μιμητές, αυτή τη φορά στο Ηράκλειο της Κρήτης. «Πουλάμε χύμα ελληνικά τσιγάρα προς 20 λεπτά το ένα. Έτσι εξυπηρετούμε και τον καταναλωτή ο οποίος θέλει να μειώσει το κάπνισμα για οικονομικούς λόγους, αλλά διαθέτουμε και τσιγάρα που δεν θα είχαν υψηλό περιθώρειο κέρδους», λέει η πρόεδρος των Περιπτεριούχων και Καπνοπωλών Ηρακλείου Ειρήνη Χαιρέτη.

Τόσο στη Μεσσηνία όσο και στο Ηράκλειο πάντως, ακόμα και ένα μόνο τσιγάρο να πάει για να αγοράσει κανείς από το περίπτερο πληρώνοντας το αντίτιμο των 0,20 ευρώ , θα λάβει την απόδειξή του. «Αυτό εννοείται», λένε οι περιπτεριούχοι.
Πηγή: http://www.hbnews.gr/permalink/37356.html
Αντιγραφή απο
http://pak-elta.blogspot.com/2010/07/blog-post_7446.html#more

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η "παναγία η αρουραία" ... του Βερύκιου και οι νοσταλγοί της συμμορίας κατασκευαστών ηλεκτρονικού εγκλήματος.

Έγραψε η ανάρτηση του Βερύκιου για τον Καρτερό και την "παναγία την αρουραία" και κάποιοι νοσταλγοί της συμμορίας κατασκευής ηλεκτρονικού εγκλήματος με τις γνωστές απατεωνιές τύπου Παστίτσιου και άλλων μυθευμάτων που πουλούσαν τσόντα να γίνουν διάσημοι κεντράροντας στους  ανώμαλους χρήστες που έστελναν διεθνείς διωκτικές και δεν είχαν κάμια με νόμιμες ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης, βγήκαν δήθεν να τον κατηγορούν για προσβολή θρησκευτικού συμβόλου ! Ρε που τα πουλάτε αυτά ....παλιά τα κόλπα και τελειωμένα μαζί με αυτούς τους απατεωνίσκους !
Δειτε την ανάρτηση Βερύκιου

Διαβάζω πύρινα Αυγουστιάτικα άρθρα κατά Καρτερού & Μαξίμου από την Αγία ...Αρουραία , προφανώς γραμμένα στον ιδιόκτητο δρυμό που απόκτησε με την βοήθεια εθνικού εργολάβου...
Χιλιες φορες με τον «φευγάτο» Καρτερό παρα με την φιλάργυρη αρουραία... — Δήμος Βερύκιος (@DimosVerikios) 19 Αυγούστου 2018

Να ποιο είναι το κολέγιο Αθηνών ! Είναι κάτι σαν το Nammos και το IslandΠρώην διευθυντής αποκαλύπτει. Λειτουργούν με την λογική «αυτά τα μαγαζιά εμεις τα φτιάξαμε»!

Με ανάρτησή του ο κωστής Κοντογιάννης, πρώην Διευθυντής του Κολεγίου Αθηνών, καταγγέλλει πελατειακό καθεστώς διαχρονικα στο εν λόγω εκπαιδευτικό ίδρυμα από την οικογένεια Σαμαρά και κάνει λόγο για ρουσφέτια και παρεμβάσεις. Επίσης αναφέρεται στην απόλυση της Φώφης Μπουλούτα την οποία χαρακτηρίζει στημένη και καταλήγει απευθυνόμενος στον πρώην πρωθυπουργό, ότι «τόσο εσυ όσο και το κόμμα σου τολμάτε και μιλάτε για αριστεία, ευτελιζοντας τη λέξη και το νόημα της. Λες και μπορούμε να αγνοήσουμε το ποσό βαθιά αγράμματος και βάρβαρος πρέπει να είναι καποιος για να λειτουργεί όπως εσυ και ο σμπιρος σου, στη συγκεκριμένη περίπτωση.» Η ανάρτηση του Κωστή Κοντογιάννη Πόσο παραδοσιακός!!! Αντώνη μου κανενας δε θέλει να εξοντώσει κανέναν. Ο γιοκας σου δεν είναι ο πρώτος ούτε ο τελευταίος που καταλαμβάνει όλο το χώρο που του αφήνουν. Η συμπεριφορά περιγράφεται ως «Φαινόμενο του αερίου». Στο σχολείο που προεδρεύει ο θείος του με διαρκή ρουσφέτια, με τη λογική «αυτά τα μαγαζιά εμεις τα φτιάξαμε», με …

Αυτός είναι ο καθηγητής "φακελάκης" που ήθελε σεξ και χρήμα να περνάει τις φοιτήτριες στα μαθήματα στα ΤΕΙ Σερρών (φωτογραφίες)

Στη δημοσιότητα δόθηκαν το απόγευμα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Σερρών, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες τόσο του καθηγητή από τις Σέρρες που συνελήφθη με την κατηγορία ότι ζητούσε ανταλλάγματα από τους φοιτητές του, όσο και οι δύο φερόμενοι ως συνεργοί του.


Οι άνθρωποι αυτοί, είναι από συγκεκριμένο φροντιστήριο των Σερρών, στο οποίο ο καθηγητής, φέρεται να έστελνε τους φοιτητές του. Και οι τρεις, συνελήφθησαν από τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων, τη Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2018, μετά από «βροχή» καταγγελιών. Πρόκειται για τους: Α) ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΔΗ Κλεάνθη του Νικολάου και της Ελένης, ο οποίος γεννήθηκε την 11-11-1958 στη Θεσσαλονίκη. Β) ΜΟΚΚΑ Γεώργιο του Αποστόλου και της Ζωής, ο οποίος γεννήθηκε την 29-07-1959 στο Νέο Πετρίτσι Σερρών. Γ) ΜΗΛΟΦΤΣΗ Ευαγγελία του Ηλία και της Ιωάννας, η οποία γεννήθηκε την 11-12-1968 στο Νέο Πετρίτσι Σερρών Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας 6 μηνών, σύμφωνα με τη σχετική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του…