ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΝΑ... ΣΥΛΛΑΒΕΤΕ ΤΟΥΣ BLOGGERS!!

Συμφωνούμε απόλυτα με το FIMOTRO....Aλμπάνικα κόλπα αυτά ! Καμία σχέση με το διαδικτυακό μάρκεντιγκ , την online διαφήμιση , κλπ Και που τα γράφει αυτά στην Ελλάδα που μόνο  ο Μενιος με την Τζούλια δεν έχουν μηνύσει  ακόμα τα blogs ! Ασε που περιμένουν και με το αγγελιόσημο στη γωνία !

"Μέχρι σήμερα είχαμε τους εθνικούς διαφημιστές των παραδοσιακών ή των ηλεκτρονικών ΜΜΕ. Τις τελευταίες ημέρες αποκτήσαμε τον εθνικό διαφημιστή των blogs! Ζήτημα εάν ξέρει που βρίσκεται το "delete" ενός υπολογιστή. Είδε "ψητό" και μπήκε για να το καταβροχθίσει. Σε μια αγορά που είναι παρθένα και αυτορυθμίζεται από τους διαχειριστές των γνωστών και λιγότερο γνωστών blogs, επιτήδειοι του χώρου της επικοινωνίας προσπαθούν...

να καβατζώσουν την άγνοια ορισμένων bloggers για τη διαφήμιση στα ιστολόγια. Λίγοι τον γνωρίζουν καλά. Εμείς τον ξέρουμε και από την καλή και από την ανάποδη. Από πολύ παλιά. Ονομάζεται Θανάσης Παπαμιχαήλ. Πουλάει συμβουλές σε υποψήφιους Δημάρχους (οι εκλεγμένοι Δήμαρχοι βρίσκονται ήδη στο πελατολόγιο μεγάλων διαφημιστικών εταιρειών) και συμβουλεύει τους bloggers να εκδίδουν τιμολόγια (προφανώς για να πάνε απευθείας στον 5ο όροφο της ΓΑΔΑ)! Πως το γράφει στο βιβλίο του; "Λεφτά δεν υπάρχουν! Κάντε ανέξοδη προεκλογική εκστρατεία" (αλλά αγοράστε το βιβλίο μου)!
Fimotro