Οκτώ επιζώντες από τη συντριβή του Boeing 737

Ελπίδα στα συντρίμμια. Τουλάχιστον οκτώ άτομα επέζησαν από την συντριβή του Boeing 737 της Air India, τα ξημερώματα του Σαββάτου στη Μανγκαλόρ της Νότιας Ινδίας, όπως ανακοίνωσε η αεροπορική εταιρεία.



Eικόνες από επιζώντες

Το ειδησεογραφικό τηλεοπτικό δίκτυο NDTV μετέδωσε εικόνες ενός άνδρα με σοβαρότατα εγκαύματα σε ένα κρεβάτι νοσοκομείου, καθώς και μίας γυναίκας πάνω σε φορείο. Σε άλλο στιγμιότυπο, εμφανίζεται ένα παιδί που δέχεται τις φροντίδες των γιατρών.
Αρχικά, ο επικεφαλής της τοπικής αστυνομίας Ρ. Ραμές, όσο και ο κυβερνήτης του κρατιδίου όπου υπάγεται η Μανγκαλόρ είχαν δηλώσει ότι όλοι οι επιβαίνοντες είναι νεκροί «πέρα από κάθε αμφιβολία». Εκπρόσωπος ωστόσο της Air India στη Μουμπάι είχε διαβεβαιώσει ότι υπάρχουν επιζώντες, αλλά ότι δεν είναι σε θέση να γνωρίζει τον ακριβή αριθμό τους.

Άλλες πληροφορίες κάνουν λόγο για πέντε με έξι επιζήσαντες, οι οποίοι διακομίστηκαν στο νοσοκομείο. Η κατάσταση της υγείας τους είναι σοβαρή, δήλωσε ο ο Β.Σ. Ασάρια υπουργός Εσωτερικών του νοτίου κρατιδίου Καρνατάκα.
http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=137725&cid=5