Τρία χρόνια στο blogging …Tρία χρόνια απειλούμαστε με διώξεις απο την Εξουσία!

Τώρα προαναγγέλλουν ότι μας έχουν ...στη "φάκα" ...με τους κατάλληλους ανθρώπους Αυτό σημαίνει ΚΡΑΤΟΣ
Ξεκινήσαμε την περιπέτεια στο blogging από δω πριν τρία χρόνια αλλά και πιο πριν όταν ήμασταν μετρημένα τα blogs ! Kάναμε την πρώτη bloggoσυγκέντρωση στο Mercedes της Γλυφάδας ! Βιώσαμε την περίπτωση της Αμαλίας που έδωσε την ανθρώπινη και κοινωνική διάσταση του blogging . Την σύλληψη του blogme , στην συνέχεια είχαμε την επίθεση στο prees-gr.blogspot.com Kαι τότε τα ίδια έχουν στην φάκα τους εκβιαστές δημοσιογράφους ! Μεγάλη επιχείρηση εισαγγελικών αρχών για το κύκλωμα των εκβιαστών δημοσιογράφων! Τότε απόλυτα ψύχραιμα βγήκαμε και είπαμε περιμένουμε τα στοιχεία ..Και μόλις έσκασε πως έγινε η άρση του απορρήτου τους υποδείξαμε με ακρίβεια τι κόλπο είχε παιχτεί! Στην συνέχεια ήρθε το Σκάνδαλο Ζαχόπουλου! Πρώτοι πήραμε θέση υπέρ του Πρώτου Θέματατος και των φωτογραφιών που για κάθε κράτος πολιτισμένο ενα τέτοιο σκάνδαλο είναι θέμα για τον τύπο! Εδώ στην Τουρκία είδατε την έγινε με τον Μπαικάλ !



Δεν άνοιξε μύτη στα Μίντια ! Και υποτίθεται εμείς έχουμε την απόλυτη δημοκρατία και οι Τούρκοι ημι-δημοκραρτία !
Και τότε πάλι μαζι με το press-gr (ήμασταν τότε με το bollywood.gr) μας πήγαν φάκελο στην εισαγγελία για ένα βίντεο παρωδία με ανιμέισον που είχε αναρτηθεί στο Υoutube …ως υπόπτους να δημοσιοποιήσουμε το βίντεο!
Μετά πέσαμε θύματα των μασκοφόρων του blogging ! Oταν κάπου σε παρακρατική περιοχή είχε ανοίξει η φάμπρικα να καταγγέλλονται blogs μέσω αυτόματων επισημάνσεων ως απαράδεκτου περιεχόμενου ! Μπορεί να είχαν μπει και χίλια blog σε αυτή την λίστα! Και ξαφνικά όταν τους πήραν χαμπάρι έπαψαν οι Έλληνες χρήστες να διαμαρτύρονται για το περιεχόμενό ! Όταν κατά μέσo όρο 10 blogs «έτρωγαν» μάσκα την ημέρα ! Τώρα ούτε ένα ! ΘΑΥΜΑ ΘΑΥΜΑ ΘΑΥΜΑ!
Φθάσαμε ...μετά στην γκαλοαπαγόρευση ! Δύο φoρες εμείς το fimotro και το troktiko βρισκόμασταν στην εισαγγελία με φάκελο ως παραβάτες της εκλογικής νομοθεσίας!
Εντάξει εμείς έχουμε και ειδικό φάκελο ...αλλά δεν είναι του παρόντος !
Λέμε εντάξει θα το υποστούμε! Ο Γιώργος Παπανδρέου και πρωθυπουργός τώρα μας έστειλε χαιρετισμό ...από το Πεδίο του Άρεως στα blogs τους αμφισβητούν (τους τότε εξουσιαστές) ! Είπαμε μπράβο Γιώργο Κάτι Αλλάζει ! Όταν επίσης τον είδαμε να έχει στο πάνελ της συνέντευξης στο ΤVXS των bloggers και τον Καψαμπέλη ( τον «εβιαστή» blogger του 2008 που τον έψαχναν 10 εισαγγελείς και δεκάδες αστυνομικά αποσπάσματα ) !
Βέβαια θα ήταν παράληψη να αναφέρουμε οτι πάντα σταθήκαμε ( χωρίς ανταλλάγματα και ανταλλαγές) σε κάθε blog –διώξη και σε εφόδους με την υπόνοια του υπόπτου για blogger ! Kαι χωρίς περιστροφές και ιδιοτέλειες!
Είτε συμφωνούμε μαζί τους είτε όχι Και αντίστροφα! Είτε μας θέλουν με λουκέτο είτε όχι ! Εμείς λέμε κανένα λουκέτο ! Kάνενα παιχνίδι ...σε βάρος Bloggger που είναι blogger Και όχι blog-φάντασμα !
Να δούμε τελικά που θα το πάνε ...