ΝΕΑ .. λουκέτα για ασφαλιστικές εταιρείες

Και ενώ όλοι διαβεβαίωναν(ΕΠΕΙΑ-Υπουργείο) ότι δεν υπάρχει πρόβλημα με άλλη ασφαλιστική εταιρεία μετά το τελευταίο κλείσιμο της Ασπίς και της Commercial Value και ότι θα υπάρχει αυστηρότερης έλεγχος στα οικονομικά των εταιρειών ασφάλισης δυστυχώς "πέσανε έξω".
Σύμφωνα με πληροφορίες μας, σαν βόμβα έπεσε στην ασφαλιστική αγορά και κατά συνέπεια και στους ασφαλισμένους ότι η εποπτική αρχή έχει ήδη στείλει έγγραφο προς την συγκεκριμένη εταιρεία να συμμορφωθεί και να τακτοποιήσει τις υποχρεώσεις της στο άμεσο διάστημα.



Η συγκεκριμένη ασφαλιστική εταιρεία σημείωσε σημαντικά ανοίγματα το 2009 και είναι αναγκαίο η συμμόρφωσή της προς τους νόμους περί αποθεματικού το συντομότερο δυνατόν ώστε να μην υπάρξουν και για αυτήν δυσμενής συνέπειες που είναι η ανάκληση λειτουργία της και το λουκέτο.
Από την Επιτροπή Εποπτείας Ιδιωτικής Ασφάλισης τονίζετε ότι η εν λόγω εταιρεία είχε απασχολήσει κατά το παρελθόν την Επιτροπή λόγω των ακάλυπτων υποχρεώσεων της και αν δεν συμπληρώσει εγκαίρως τα απαιτούμενα κεφάλαια θα προβεί σε ανάκληση.
Το όνομα της εταιρείας κυκλοφορεί αλλά θα ενημερωθείτε στις προσεχείς μέρες.
http://prassia-eyrytanias.blogspot.com/