Τζούλια όπως... Τσιτσιολίνα

...KAI TA ΆΛΛΑ ΤΗΛΕΣΚΟΥΠΊΔΙΑ ΠΟΥ ΈΧΟΥΜΕ η έκαναν απόπειρες να μπουν ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ!
Πολύ  καλό ρεπορτάζ στα σημερινά ΝΕΑ  Του ΗΛΙΑ ΚΑΝΕΛΛΗ

"Ολόκληρο τον Μάρτιο, το Αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος γινόταν ο αγαπημένος προορισμός πολλών ευρωπαίων δημοσιογράφων. Στις 10 Μαρτίου έφτασε και το δημοσιογραφικό κλιμάκιο του έγκυρου γερμανικού «Spiegel» με συγκεκριμένο στόχο. Οι Γερμανοί θα παρακολουθούσαν τη ζωή μιας αντιπροσωπευτικής ελληνικής οικογένειας μέσα στο δυσμενές για την οικονομία κλίμα. Αλλά έκαναν και μια μικρή παρέκκλιση. Πείστηκαν, δηλαδή, ότι αξίζει τον κόπο να ασχοληθούν και με το φαινόμενο Τζούλια Αλεξανδράτου. Ηταν το πρώτο πρόσωπο της σύγχρονης Ελλάδας-σε-κρίση που έδωσε εκτεταμένη συνέντευξη σε γερμανικό ενημερωτικό μέσο.



Η Τζούλια Αλεξανδράτου ήταν φαινόμενο πριν γυρίσει το πασίγνωστο ανά την Ελλάδα επίμαχο πορνοβίντεο, όπου πρωταγωνιστούσε με γκεστ σταρ έναν μαντράχαλο και μια σαμπάνια. Πριν γίνει πορνοστάρ, είχε απασχολήσει αρκετά τη ροζ πλευρά της τηλεόρασης και τα κουτσομπολίστικα έντυπα. Νέα και ωραία, νικήτρια στο παρελθόν σε διαγωνισμό ομορφιάς, έγινε δημόσιο πρόσωπο χάρη σε κάποιες ασαφείς επιδόσεις της στο τραγούδι αλλά και λόγω της έκθεσης εκ μέρους της ιδιωτικών στιγμών της. Ζούσε για τη δημοσιότητα. Μόνο. Σκανδαλίζοντας με το σώμα της και τις συμπεριφορές της. Η εξέλιξή της δεν πρόδωσε όσους είχαν από αυτή μεγάλες προσδοκίες. Αλλά η φήμη την προίκισε με έπαρση. Δεν θέλει και πολλά για να την ψωνίσει κανείς.
Το trash πάει Κοινοβούλιο

Στην επικράτεια της τηλεοπτικής αδιακρισίας, εκεί όπου έχει δοξαστεί και η Τζούλια Αλεξανδράτου, βασιλεύουν η υποκουλτούρα και η λογική της αρπαχτής. Αυτό, ωστόσο, δεν είναι λόγος αποκλεισμού των προσωπικοτήτων αυτής της επικράτειας από τα υψηλά αξιώματα της πολιτικής. Ιδίως τα τελευταία χρόνια, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, βρίσκουν πρόσβαση πρόσωπα της τηλεόρασης με παρουσία αμφίβολης εγκυρότητας. Την κερκόπορτα άνοιξε ο Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός. Εκτός από τον αρχηγό του, που συνήγειρε τα πλήθη από την προσωπική του εκπομπή στο Τηλεάστυ, πρώην Τelecity, μαζί του στη Βουλή μπήκαν ο Αδωνις Γεωργιάδης και ο Κυριάκος Βελόπουλος, αμφότεροι τηλεοπτικοί πλασιέ αμφίβολης εγκυρότητας βιβλίων στο όνομα της Ελλάδας. Το ειδύλλιο και ο γάμος του πρώτου με την παρουσιάστρια ριάλιτι Ευγενία Μανωλίδου, λειτούργησαν υπέρ της τηλεοπτικής εικόνας του. Η συνταγή ήταν τόσο επιτυχημένη ώστε ο ΛΑΟΣ αναζήτησε και άλλους αμφιλεγόμενους υποψήφιους. Αυτή τη φορά από τον χώρο της «λαμέ» κουλτούρας, ανάμεσά τους την τραγουδίστρια Εφη Σαρρή και τον μάνατζερ και τηλεοπτικό κριτή ριάλιτι παιχνιδιών Ηλία Ψινάκη. Η Νατάσα Ράγιου είχε υπάρξει οικοδέσποινα ελαφράς εκπομπής κουτσομπολιού πριν εκλεγεί με τη Ν.Δ. στην Αχαΐα. Ιδιαίτερες συζητήσεις, εξάλλου, είχε προκαλέσει και η εμπλοκή στα κοινά της τραγουδίστριας, παλαιάς παίκτριας ριάλιτι, Στέλλας Μπεζαντάκου, που το 2008 με επιστολή της στον τότε πρωθυπουργό Κ. Καραμανλή είχε ζητήσει την άρση διαγραφής του βουλευτή Δράμας Σταύρου Δαϊλάκη. Το πάρτι δεν τελειώνει ποτέ. "
http://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&ct=1&artid=4571436&ml=1