Σκληρή κόντρα Μάκη -Γκιόλια ....με αφορμή δημοσίευμα στο Veto!

Πρίγκιπα της "λάσπης" αποκαλεί το veto τον πρώην αρχισυντάκτη των εκπομπών του Μάκη, Σωκράτη Γιόλια και αφιερώνει ενα πολυσέλιδο στην εφημερίδα Veto, θεωρόντας τον οτι "κρύβεται" πίσω απο το blog troktiko και των επιθέσεων και αποκαλύψεων που δέχεται ο Μάκης. Το δημοσίευμα αυτό δεν τον έχουμε, καθώς δεν έχουμε διαβάσει έντυπες εκδόσεις, αλλά απο αυτά που διαβάζουμε στον διαδίκτυο φαίνεται να αναφέρεται λίγο πολύ σε γνωστές υποθέσεις που έχουν σχέση με το blog αλλά και τις συνεργασίες του δημοσιογράφου τόσο με τον επιχειρηματία Κοντομηνά όσο και με τον Θέμο Αναστασιάδη !
Μάλιστα κατηγορεί τον πρώην συνεργάτη του, που θα απαντήσει αύριο, για συμμετοχή του ακόμα και στο παραδικαστικό , σε παραεκλησιαστικές οργανώσεις και διάφορα άλλα. (Καλά γιατί τα έκρυβε τόσα χρόνια )
Για τις αντιδράσεις τώρα του δημοσιογράφου το blog troktiko έχει πληροφορίες και αναφέρει οτι θα υπάρξουν αγωγές κατά της εφημερίδας του Μάκη και του Αρχισυντάκτη Χρίστο Μουλίνο



Δείτε τι γράφει σχετικά το blog http://troktiko.blogspot.com/2010/02/blog-post_8556.html
Οι πρώτες αντιδράσεις μετά την δημοσιογραφική αλητεία (θα σας πούμε σε λίγο τι απίστευτες ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ δημοσιεύει) του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου κατά του Σωκράτη Γκιόλια θα είναι σύμφωνα με πληροφορίες μας:

1). Αγωγή του Σωκράτη Γκιόλια στον Μάκη Τ., Χρήστο Μουλίνο και τους μετόχους της εφημερίδας

2). Αγωγή της εταιρείας "prince oliver" στον Μάκη Τ., Χρίστο Μουλίνο και τους μετόχους της εφημερίδας

3). Καταγγελία του Σ.Γκιόλια στο πειθαρχικό της ΕΣΗΕΑ κατά του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου και του Χρήστου Μουλίνου για τις απίστευτες συκοφαντίες σε βάρος του.

4). Επιστολή των δημοσιογράφων που ...
εργάστηκαν ΌΛΟΙ στον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο και στην οποία θα αναφέρεται ότι ο Σ.Γκιόλιας όχι μόνο δεν είχε σχέση με όσα γράφει ο συκοφάντης αλλά ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ο ίδιος με ομάδα συνεργατών όλο το παραδικαστικό.

5). Καταγγελία του Σ.Γκιόλια στον Δικηγορικό σύλλογο Αθηνών του δικηγόρου που επικαλείται ΑΝΩΝΥΜΑ ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος ότι δήθεν τον συνάντησε για να του προτείνει "να θαφτούν θέματα με πλουσιοπάροχα ανταλλάγματα"!!! Ο συκοφάντης δεν λέει το όνομα του δικηγόρου αλλά θα υποχρεωθεί να το πει στην ΕΣΗΕΑ και στην δικαιοσύνη

6). Αγωγή του Σ.Γκιόλια κατά του δικηγόρου που ο Μάκης επικαλείται στην αθλιότητα που γράφει. Αν βέβαια υπάρχει αυτό το πρόσωπο αφού ΟΥΔΕΠΟΤΕ (το ξαναλέμε ΟΥΔΕΠΟΤΕ) ο δημοσιογράφος είχε οποιοδήποτε ραντεβού με δικηγόρο. Θα πρέπει να καταθέσουν και όσοι επικαλείται ο Μάκης ότι υποτίθεται πως εκπροσωπούσε ο Γκιόλιας. Η συκοφαντία θα ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΕΙ αλλά είναι ασύλληπτο το σενάριο που χρησιμοποιεί για να τον κατηγορήσει βγάζοντας μίσος και εμπάθεια. Το φοβερό είναι ότι υπήρχε τέτοια καταγγελία και ο Μάκης με τον δικηγόρο την συγκάλυπταν για τόσα χρόνια;;; Άρα αν έστεκε τέτοιο πράγμα και τον κράτησε στο γραφείο του σημαίνει ότι συγκάλυψε το σκάνδαλο.

7). Αύριο αναμένεται σκληρή ανακοίνωση του Σ.Γκιόλια κατά του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου και του Χρήστου Μουλίνου και ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ απαντήσεις σε όλα τα ΨΕΥΔΗ και συκοφαντικά που δημοσιοποιούν.

Είναι πάντως δεδομένο ότι θα οδηγηθούν στην ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ χωρίς έλεος! Μέχρι τέλους.