Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Χρυσοχοίδης:Tέλος στους θύλακες παρανομίας στην Κρήτη

ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ -ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ: ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΑΝΟΧΗ ΣΤΗΝ ΑΝΟΜΙΑ
*Προειδοποίησαν για επιχειρήσεις και έρευνες στα Ζωνιανά και σε άλλες εγκληματογόνες περιοχές
*Το δώρο έκπληξη των αστυνομικών του Ρεθύμνου στον υπουργό
*Τι είπε σε συνέντευξη του ο αρχηγός της ΕΛΑΣ για Μυλοπόταμο και ποια έκκληση απηύθυνε,τι ζήτησε από τους αξιωματικούς,τι απάντησε για τις κρίσεις,πως απέφυγε να σχολιάσει την δική του περίοδο στην "ηλεκτρική καρέκλα"της ηγεσίας
http://paramythia.pblogs.gr/
Της Πόπης ΠαπαδάκηΑποφασισμένος και κατηγορηματικός σε σχέση με τα φαινόμενα εγκληματικότητας στην Κρήτη,εμφανίστηκε χθες από το Ηράκλειο,ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοίδης,όπως και ο αρχηγός της ΕΛΑΣ Λευτέρης Οικονόμου που τον συνόδευε,τονίζοντας ότι η πολιτική και φυσική ηγεσία της Αστυνομίας θα εφαρμόσει νέα πολιτική ασφάλειας ώστε να εξαφανιστούν οι θύλακες που δημιουργούν τα φαινόμενα ανομίας.Ο υπουργός προειδοποίησε ότι θα γίνουν εντατικές επιχειρήσεις προκειμένου να εξαρθρωθούν πλήρως όλα τα εγκληματικά δίκτυα που υπάρχουν κατά τόπους και λυμαίνονται την Κρήτη και δήλωσε πως η πολιτική απόφαση για μηδενική ανοχή στην ανομία είναι πάγια και αμετάκλητη. ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ.jpg

"Στην Κρήτη στόχος μας είναι να καταπολεμήσουμε και να εξαφανίσουμε τους θύλακες οι οποίοι δημιουργούν το φαινόμενο της εγκληματικότητας , τα δίκτυα του οργανωμένου εγκλήματος στο νησί τα οποία για ένα διάστημα αποθρασύνθηκαν και δημιούργησαν αίσθηση ανομίας.Έχω ήδη δώσει κατευθύνσεις στις υπηρεσίες μας να ασχοληθούν συστηματικά, να μελετήσουν το φαινόμενο, και να υπάρξουν επιχειρήσεις προκειμένου να εξαρθρώσουν πλήρως όλα αυτά τα εγκληματικά δίκτυα που λυμαίνονται την περιοχή. Υπάρχει απόφαση για μηδενική ανοχή στην ανομία , ανομία η οποία πλήττει την κοινωνική ειρήνη, την κοινωνική δικαιοσύνη και την κοινωνική συνοχή. Δημιουργεί κοινωνικές αδικίες και ταυτόχρονα προσβάλλει το αίσθημα των πολιτών. Αυτό είναι απόφασή μας"τόνισε ο κ.Χρυσοχοίδης.

Ειδική αναφορά έκανε ο υπουργός για συγκεκριμένες περιοχές όπου επί έτη παρατηρείται έξαρση του οργανωμένου εγκλήματος.Μιλώντας με αξιωματικούς της ΕΛΑΣ αλλά και με εκπροσώπους των συνδικαλιστών ,έκανε μνεία για τον ορεινό Μυλοπόταμο λέγοντας πως γνωρίζει ότι παρά τις προσπάθειες που έχουν γίνει εξακολουθεί να υφίσταται πρόβλημα,ζήτησε την συνεργασία όλων προκειμένου να καταπολεμηθεί η ανομία και η αυθαιρεσία ξεκαθαρίζοντας ότι ο ίδιος προσωπικά έχει δώσει εντολές στην τοπική ηγεσία να εντατικοποιήσει την αστυνόμευση και τις έρευνες στην περιοχή,΄τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι η ανοχή και η συγκάλυψη ανήκουν στο παρελθόν. " Έχω δώσει εξειδικευμένες εντολές στις υπηρεσίες έτσι ώστε όλη αυτή η υπόθεση Ζωνιανά, Μυλοπόταμος κλπ. να οδηγηθεί σε διαρκή έρευνα και καταδίωξη όσων επιμένουν ακόμα να αυθαιρετούν .Να εξαπολύσουν κυνηγητό στην κυριολεξία έτσι ώστε όλο το οργανωμένο έγκλημα, όλα τα δίκτυα του οργανωμένου εγκλήματος να εξαρθρωθούν, γιατί δικαιούται η σύγχρονη Κρήτη και οι πολίτες της να ζουν σε καθεστώς κοινωνικής ειρήνης"είπε.

Στην περιοχή του Μυλοποτάμου αναφέρθηκε και ο αρχηγός της ΕΛΑΣ αντιστράτηγος Λευτέρης Οικονόμου, από το Ρέθυμνο χθες το βράδυ,ο οποίος όμως θέλησε να μιλήσει στο συναίσθημα των κατοίκων της περιοχής,και τους απηύθυνε έκκληση προκειμένου να αγκαλιάσουν τις νέες πρωτοβουλίες της Αστυνομίας και τους ένστολους που πλέον εκτελούν πεζές περιπολίες στα χωριά του ορεινού Μυλοποτάμου.

Σε σχέση με τις ελλείψεις αστυνομικού προσωπικού που παρατηρούνται στην Κρήτη,ο Μιχάλης Χρυσοχοίδης φάνηκε να ξεκαθάρισε ότι τα περιθώρια ενίσχυσης των υπηρεσιών είναι ελάχιστα ωστόσο επεσήμανε ότι με καλύτερη διαχείρηση του υφιστάμενου προσωπικού και σωστότερη κατανομή των δυνάμεων,μπορούν να λυθούν πολλά προβλήματα και να είναι αποτελεσματικότερο το έργο των αστυνομικών.

Πολύ καλά ενημερωμένος εμφανίστηκε τόσο ο υπουργός όσο και ο αρχηγός της ΕΛΑΣ για το ζήτημα του Αστυνομικού Μεγάρου Ρεθύμνου.Οι δύο άνδρες όμως ζήτησαν την βοήθεια των τοπικών φορέων στο σκέλος που αφορά τον οικοπεδικό χώρο ώστε να ξεκινήσει άμεσα η ανέγερση κτιρίου.Ωστόσο,οι συνδικαλιστές αστυνομικοί του Ρεθύμνου,εκτός του υπομνήματος με τα αιτήματα τους,παρέδωσαν στον Μιχάλη Χρυσοχοίδη και ένα "δώρο"έκπληξη προκειμένου να του δηλώσουν την αναγκαιότητα ανέγερσης Αστυνομικού Μεγάρου:ένα DVD,στο περιεχόμενο του οποίου μπορεί να δοθεί ο τίτλος "ο χορός των ποντικιών".

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Να ποιο είναι το κολέγιο Αθηνών ! Είναι κάτι σαν το Nammos και το IslandΠρώην διευθυντής αποκαλύπτει. Λειτουργούν με την λογική «αυτά τα μαγαζιά εμεις τα φτιάξαμε»!

Με ανάρτησή του ο κωστής Κοντογιάννης, πρώην Διευθυντής του Κολεγίου Αθηνών, καταγγέλλει πελατειακό καθεστώς διαχρονικα στο εν λόγω εκπαιδευτικό ίδρυμα από την οικογένεια Σαμαρά και κάνει λόγο για ρουσφέτια και παρεμβάσεις. Επίσης αναφέρεται στην απόλυση της Φώφης Μπουλούτα την οποία χαρακτηρίζει στημένη και καταλήγει απευθυνόμενος στον πρώην πρωθυπουργό, ότι «τόσο εσυ όσο και το κόμμα σου τολμάτε και μιλάτε για αριστεία, ευτελιζοντας τη λέξη και το νόημα της. Λες και μπορούμε να αγνοήσουμε το ποσό βαθιά αγράμματος και βάρβαρος πρέπει να είναι καποιος για να λειτουργεί όπως εσυ και ο σμπιρος σου, στη συγκεκριμένη περίπτωση.» Η ανάρτηση του Κωστή Κοντογιάννη Πόσο παραδοσιακός!!! Αντώνη μου κανενας δε θέλει να εξοντώσει κανέναν. Ο γιοκας σου δεν είναι ο πρώτος ούτε ο τελευταίος που καταλαμβάνει όλο το χώρο που του αφήνουν. Η συμπεριφορά περιγράφεται ως «Φαινόμενο του αερίου». Στο σχολείο που προεδρεύει ο θείος του με διαρκή ρουσφέτια, με τη λογική «αυτά τα μαγαζιά εμεις τα φτιάξαμε», με …

Η "παναγία η αρουραία" ... του Βερύκιου και οι νοσταλγοί της συμμορίας κατασκευαστών ηλεκτρονικού εγκλήματος.

Έγραψε η ανάρτηση του Βερύκιου για τον Καρτερό και την "παναγία την αρουραία" και κάποιοι νοσταλγοί της συμμορίας κατασκευής ηλεκτρονικού εγκλήματος με τις γνωστές απατεωνιές τύπου Παστίτσιου και άλλων μυθευμάτων που πουλούσαν τσόντα να γίνουν διάσημοι κεντράροντας στους  ανώμαλους χρήστες που έστελναν διεθνείς διωκτικές και δεν είχαν κάμια με νόμιμες ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης, βγήκαν δήθεν να τον κατηγορούν για προσβολή θρησκευτικού συμβόλου ! Ρε που τα πουλάτε αυτά ....παλιά τα κόλπα και τελειωμένα μαζί με αυτούς τους απατεωνίσκους !
Δειτε την ανάρτηση Βερύκιου

Διαβάζω πύρινα Αυγουστιάτικα άρθρα κατά Καρτερού & Μαξίμου από την Αγία ...Αρουραία , προφανώς γραμμένα στον ιδιόκτητο δρυμό που απόκτησε με την βοήθεια εθνικού εργολάβου...
Χιλιες φορες με τον «φευγάτο» Καρτερό παρα με την φιλάργυρη αρουραία... — Δήμος Βερύκιος (@DimosVerikios) 19 Αυγούστου 2018

Αποκλειστικό : Χασισοφυτεία σε κήπο του Μαξίμου. Έφοδος Χρυσοχοίδη. Προσαγωγές ξένων ανταποκριτών μετά τις αποκαλύψεις του Μπάμπη !

Σύμφωνα με πληροφορίες που ακόμη δεν έχουν επιβεβαιωθεί, μετά την τσιγαρίλα  που μύρισε ο Μητσοτάκης μόλις παρέλαβε το Μέγαρο Μαξίμου από τον Τσίπρα και δημοσίευσε αποκλειστικά η Καθημερινή....συνεργάτες του νέου πρωθυπουργού κάνοντας μια βόλτα σήμερα στους χώρους που περιβάλουν το κτήριο είδαν κάποια περίεργα φυτά.
Αμέσως ειδοποιήθηκε ο νέος υπουργός -λαγωνικό  δημόσιας τάξης Χρυσοχοίδης και έκανε έφοδο...
Στο μεταξύ, και με αφορμή τις πρωινές αποκαλύψεις του Βουλευτή  και πρώην Δημοσιογράφου Μπάμπη Παπαδημητρίου στην εκπομπή του Αρη Πορτοσάλτε ...για ξένους ανταποκριτές που μαστούρωναν στο Μέγαρο Μαξίμου και έγραφαν υπερ της προηγούμενης  κυβέρνησης διέταξε να προσαχθούν άμεσα στην ΓΑΔΑ όλοι οι ξένοι ανταποκριτές στην Ελλάδα και να ανακριθούν για να αποκαλύψουν αν το χασίσι το έκοβαν απο γλάστρες στους κήπους του Μαξίμου ή το έφερναν μαζί τους !
Για ότι νεώτερο θα σας ενημερώσουμε !
Δείτε τις αποκαλύψεις του Μπάμπη ...που κακώς κατά την γνώμη μας δεν αξιοποιήθηκε στο συγκεκριμένο υ…