Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ SOK ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΤΗΣ ΝΔ ΣΤΙΣ ΗΠΑ

Το Greek American News Agency φέρνει στο φως της δημοσιότητας μια είδηση αποκάλυψη βόμβα
στο εσωτερικό της ΝΔ (κυρίως στις ΗΠΑ)! Μια είδηση crash test όχι τόσο για τον νέο πρόεδρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αντώνη Σαμαρά, το ήθος του οποίου δεν έχει αμφισβητηθεί ποτέ κατά το παρελθόν σε οποιαδήποτε θέση και αν θήτευσε από τα χρόνια της μαθητείας του στον Ευάγγελο Αβέρωφ, όσο για τα όργανα και τα νέα επιτελικά στελέχη του κόμματος.


Είδηση αποκάλυψη, την οποία τα νέα κομματικά στελέχη και οι αξιωματούχοι της νέας ηγεσίας καλούνται να αποδείξουν ότι διαφέρουν κατά πολύ, σε νοοτροπία και ήθος από αυτό που εξέφραζε η απερχόμενη κομματική νομενκλατούρα της πλευράς που έχασε στις εκλογές της 29ης Νοεμβρίου 2009... Είδηση που αναλόγως πράξεων και ενεργειών θα δείξει αν ορθώς εμπιστεύτηκε θέσεις και αξιώματα ο Αντώνης Σαμαράς. Η σημερινή αποκάλυψη που θα προκαλέσει ισχυρό σεισμό, μετασεισμούς και κραδασμούς όχι μόνο στην Ελληνική Κοινότητα στην Νέα Υόρκη αλλά και όλη την κομματική διάρθρωση στις τοπικές κομματικές οργανώσεις του εξωτερικού, αλλά και στο εσωτερικό της αξιωματικής αντιπολίτευσης που θα κληθεί αποδείξει και τα ισχυρά αντανακλαστικά των νέων κομματικών στελεχών και οργάνων που σχηματίζονται σταδιακά.
Την υπόθεση που σήμερα αποκαλύπτουμε με στοιχεία, μαρτυρίες και ντοκουμέντα ερευνούμε από τον Ιανουάριο του 2008 όταν μας πρωτό καταγγέλθηκε από τον κ. Βασίλειο Μπερτζίκη. παλαιό κομματικό μέλος της ΝΔ στις ΗΠΑ αλλά και γνωστό στέλεχος της ΝΔ στην Χαλκιδική.
Μάλιστα τα όσα καταγγέλλει αποκλειστικά στο Greek American News Agency ήταν η αιτία της απομάκρυνσης του από την τοπική της περιοχής του στην ΝΥ και από την Νομαρχιακή. Χαρακτηριστικά μας λέει «εγώ με λαμόγια δεν μπορώ να κάνω! Έφυγα! Γράφτηκα στην τοπική της Χαλκιδικής στην περιοχή μου. Δεν ξανά πατάω εκεί μέσα εγώ»


Το Σεπτέμβριο του 2007 όταν η ΝΔ αποφάσισε για να ενισχύσει την κομματική της βάση και την πίττα στο μερίδιο των εκλογών της 16ης Σεπτεμβρίου του 2007 αποφάσισε να μεταφέρει με έξοδα της και αποδήμους προκειμένου να ψηφίσουν. Αφού δεν έχουν ακόμα κατοχυρώσει το δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι για τους Ομογενείς. Το οικονομικό τμήμα της ΝΔ, έστειλε σύμφωνα με μαρτυρίες και στοιχεία που έχουμε στην διάθεση μας αλλά μας έχουν επιβεβαιώσει και ανώτερα κομματικά στελέχη στην Ρηγίλλης, το ποσό των 13.000 euro δηλαδή περίπου 18.800$. Τα χρήματα κατατέθηκαν στο όνομα του κ. Χρήστου Ορφανάκου, μέλους της Νομαρχιακής της ΝΔ στις ΗΠΑ και προέδρου της τοπικής της περιοχής της Αστόριας.


Τα χρήματα αυτά προορίζονταν για να καλύψουν ένα μέρος των εξόδων εισιτηρίων ομογενών που θέλανε να κατέβουν στις εκλογές να ψηφίσουν. Τότε έδιναν το ποσό των 400$ περίπου ανά εισιτήριο. Ως εδώ όλα καλά. Το πόσα χήματα δόθηκαν και σε πόσους ουδείς το γνωρίζει; Από αυτά που για πρώτη φορά δημοσιοποιούνται σήμερα και καταγγέλονται προκύπτουν πολλά και καυτά ερωτηματικά για χρήματα που φαίνεται να έχουν χαθεί... ή ξεχαστεί σε κάποιες τσέπες εδώ και δυο χρόνια... αντί να πάνε στους δικαιούχους...

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Να ποιο είναι το κολέγιο Αθηνών ! Είναι κάτι σαν το Nammos και το IslandΠρώην διευθυντής αποκαλύπτει. Λειτουργούν με την λογική «αυτά τα μαγαζιά εμεις τα φτιάξαμε»!

Με ανάρτησή του ο κωστής Κοντογιάννης, πρώην Διευθυντής του Κολεγίου Αθηνών, καταγγέλλει πελατειακό καθεστώς διαχρονικα στο εν λόγω εκπαιδευτικό ίδρυμα από την οικογένεια Σαμαρά και κάνει λόγο για ρουσφέτια και παρεμβάσεις. Επίσης αναφέρεται στην απόλυση της Φώφης Μπουλούτα την οποία χαρακτηρίζει στημένη και καταλήγει απευθυνόμενος στον πρώην πρωθυπουργό, ότι «τόσο εσυ όσο και το κόμμα σου τολμάτε και μιλάτε για αριστεία, ευτελιζοντας τη λέξη και το νόημα της. Λες και μπορούμε να αγνοήσουμε το ποσό βαθιά αγράμματος και βάρβαρος πρέπει να είναι καποιος για να λειτουργεί όπως εσυ και ο σμπιρος σου, στη συγκεκριμένη περίπτωση.» Η ανάρτηση του Κωστή Κοντογιάννη Πόσο παραδοσιακός!!! Αντώνη μου κανενας δε θέλει να εξοντώσει κανέναν. Ο γιοκας σου δεν είναι ο πρώτος ούτε ο τελευταίος που καταλαμβάνει όλο το χώρο που του αφήνουν. Η συμπεριφορά περιγράφεται ως «Φαινόμενο του αερίου». Στο σχολείο που προεδρεύει ο θείος του με διαρκή ρουσφέτια, με τη λογική «αυτά τα μαγαζιά εμεις τα φτιάξαμε», με …

Η "παναγία η αρουραία" ... του Βερύκιου και οι νοσταλγοί της συμμορίας κατασκευαστών ηλεκτρονικού εγκλήματος.

Έγραψε η ανάρτηση του Βερύκιου για τον Καρτερό και την "παναγία την αρουραία" και κάποιοι νοσταλγοί της συμμορίας κατασκευής ηλεκτρονικού εγκλήματος με τις γνωστές απατεωνιές τύπου Παστίτσιου και άλλων μυθευμάτων που πουλούσαν τσόντα να γίνουν διάσημοι κεντράροντας στους  ανώμαλους χρήστες που έστελναν διεθνείς διωκτικές και δεν είχαν κάμια με νόμιμες ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης, βγήκαν δήθεν να τον κατηγορούν για προσβολή θρησκευτικού συμβόλου ! Ρε που τα πουλάτε αυτά ....παλιά τα κόλπα και τελειωμένα μαζί με αυτούς τους απατεωνίσκους !
Δειτε την ανάρτηση Βερύκιου

Διαβάζω πύρινα Αυγουστιάτικα άρθρα κατά Καρτερού & Μαξίμου από την Αγία ...Αρουραία , προφανώς γραμμένα στον ιδιόκτητο δρυμό που απόκτησε με την βοήθεια εθνικού εργολάβου...
Χιλιες φορες με τον «φευγάτο» Καρτερό παρα με την φιλάργυρη αρουραία... — Δήμος Βερύκιος (@DimosVerikios) 19 Αυγούστου 2018

Αποκλειστικό : Χασισοφυτεία σε κήπο του Μαξίμου. Έφοδος Χρυσοχοίδη. Προσαγωγές ξένων ανταποκριτών μετά τις αποκαλύψεις του Μπάμπη !

Σύμφωνα με πληροφορίες που ακόμη δεν έχουν επιβεβαιωθεί, μετά την τσιγαρίλα  που μύρισε ο Μητσοτάκης μόλις παρέλαβε το Μέγαρο Μαξίμου από τον Τσίπρα και δημοσίευσε αποκλειστικά η Καθημερινή....συνεργάτες του νέου πρωθυπουργού κάνοντας μια βόλτα σήμερα στους χώρους που περιβάλουν το κτήριο είδαν κάποια περίεργα φυτά.
Αμέσως ειδοποιήθηκε ο νέος υπουργός -λαγωνικό  δημόσιας τάξης Χρυσοχοίδης και έκανε έφοδο...
Στο μεταξύ, και με αφορμή τις πρωινές αποκαλύψεις του Βουλευτή  και πρώην Δημοσιογράφου Μπάμπη Παπαδημητρίου στην εκπομπή του Αρη Πορτοσάλτε ...για ξένους ανταποκριτές που μαστούρωναν στο Μέγαρο Μαξίμου και έγραφαν υπερ της προηγούμενης  κυβέρνησης διέταξε να προσαχθούν άμεσα στην ΓΑΔΑ όλοι οι ξένοι ανταποκριτές στην Ελλάδα και να ανακριθούν για να αποκαλύψουν αν το χασίσι το έκοβαν απο γλάστρες στους κήπους του Μαξίμου ή το έφερναν μαζί τους !
Για ότι νεώτερο θα σας ενημερώσουμε !
Δείτε τις αποκαλύψεις του Μπάμπη ...που κακώς κατά την γνώμη μας δεν αξιοποιήθηκε στο συγκεκριμένο υ…