Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Στην Ελλάδα δεν αλλάζει τίποτα ...Διαφθορά και διαπλοκή από το 1899!

Δείτε τι αστυνομία είχαμε το 1899 και τι αστυνομία ...έχουμε το 2009! 
Αμα διαπιστώσετε καμία διαφορά ...να μας το πείτε ...
Η χώρα του αστυνόμου, του νόμου και του παρανόμου τρία σε ένα! 
Δείτε αυτό το θέμα έχει ενδιαφέρον 
http://www.kentri.gr/index.php/others/1035-2009-12-30-07-26-24.html

"Η διαφθορά στην αστυνομία και γενικά στη δημόσια διοίκηση δεν είναι φαινόμενο της εποχής μας, πάντα υπήρχε και πάντα θα υπάρχει.
Στις 24 Δεκεμβρίου, η Εστία κυκλοφόρησε με ένθετο το φύλλο της εφημερίδας της παραμονής των Χριστουγέννων του 1899.
Στη στήλη ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ διαβάζουμε μια εξόχως ενδιαφέρουσα είδηση που μία είναι και σήμερα επίκαιρη γι΄αυτό και την παραθέτουμε αυτούσια.
Φέρει τον τίτλο: Συνέχεια των Αστυνομικών Σκανδάλων - Νέα μήνυσις του Δερλερέ κατά του κ. ΕΒΕΡΤ. Συνένοχος και ο κ. Λευκάδιος. Εκβιάσεις επί εκβιάσεων. Χαλβατζήδες, παντοπώλαι, παπατζήδες, πωληταί ύδατος οι μάρτυρες.


«Ο υπολοχαγός κ. Δερλερές υπέβαλε σήμερον την πρωϊαν εις την Εισαγγελίαν μήνυσιν εναντίον του πρώην δημόσιου κατηγόρου και τέως γραμματέως της Αστυνομίας κ. Μιλτιάδου Έβερτ, δια τας εξής εγκληματικάς πράξεις:
1) Διότι ως δημόσιος κατήγορος αντήλλασσε προς ίδιον όφελος τα όπλα, ήτοι μαχαίρας, ρεβόλβερ κλπ., τα οποία παρεδίδοντο αυτώ ως πειστήρια.
2) Διότι εξεβίαζε τους χαλβατζήδες να δίδωσιν αυτώ πεντάδραχμα λόγω ότι ήτο αναγκαίον να εκδίδη αυτοίς αδείας επί χαρτοσήμου, εν ώ συνέτασσε ταύτας εφ΄ απλού χάρτου.
3) Διότι λαμβάνων χρήματα εχορήγει αδείας εις παντοπώλας, οινοπώλας, πωλητάς πατσά κλπ. Να έχωσι ανοικτά τα καταστήματάτων μέχρι του μεσονυκτίου και ενίοτε μέχρι της πρωίας κατά την παράβασιν ρητής αστυνομικής διατάξεως.
4) Διότι επέτρεπεν εις μαυλιστρίας να διατηρώσιν εις δυσωνύμους αυτών οίκους χαρτοπαίγνια και προς τούτο ελάμβανε χρήματα.
5) Διότι εις τον ακόλουθον του Διευθυντού κ. Λευκαδίου και εις άλλους ευνοούμενους αστυφύλακας επέτρεπε να οδηγώσιν εις τας κοινάς γυναίκας εις τους οίκους των και να εκβιάζουσι αυτάς δια να τοις δίδωσι χρήματα. Τας τοιαύτας εισπράξεις εμοιράζοντο ο μηνυόμενος μετά των αστυφυλάκων λαμβάνων την μεγαλυτέραν μερίδα.
6) Διότι εχορήγει επί χρήμασιν αδείας εις τους πωλητάς ύδατος.
Ο κ. Δερλερές προσθέτει εν τη μηνύσει του ότι πολλάς εκ των ανωτέρω εγκληματικών πράξεων διενήργει ο μηνυόμενος εν συννενοήσει μετά του πρώην Διευθυντού της Αστυνομίας κ. Γεωργίου Λευκαδίου.
Προς απόδειξιν των καταγγελλομένων ο μηνυτής προτείνει ως μάρτυρας πλείστους εκ των αστυνόμων άλλους αξιωματικούς και αυτόν τον νυν Διευθυντήν της Αστυνομίας κ. Σκοτίδην.
Δεν γνωρίζουμε βέβαια την συνέχεια και αν υπήρξαν συνέπειες για τον καταγγελλόμενο.
Διερωτώμαστε όμως αν 110 χρόνια μετά, έχει κάτι αλλάξει. Σίγουρα αυτό που έχει αλλάξει είναι ότι σήμερα δεν γίνονται επώνυμες καταγγελίες, όπως η παραπάνω"

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Να ποιο είναι το κολέγιο Αθηνών ! Είναι κάτι σαν το Nammos και το IslandΠρώην διευθυντής αποκαλύπτει. Λειτουργούν με την λογική «αυτά τα μαγαζιά εμεις τα φτιάξαμε»!

Με ανάρτησή του ο κωστής Κοντογιάννης, πρώην Διευθυντής του Κολεγίου Αθηνών, καταγγέλλει πελατειακό καθεστώς διαχρονικα στο εν λόγω εκπαιδευτικό ίδρυμα από την οικογένεια Σαμαρά και κάνει λόγο για ρουσφέτια και παρεμβάσεις. Επίσης αναφέρεται στην απόλυση της Φώφης Μπουλούτα την οποία χαρακτηρίζει στημένη και καταλήγει απευθυνόμενος στον πρώην πρωθυπουργό, ότι «τόσο εσυ όσο και το κόμμα σου τολμάτε και μιλάτε για αριστεία, ευτελιζοντας τη λέξη και το νόημα της. Λες και μπορούμε να αγνοήσουμε το ποσό βαθιά αγράμματος και βάρβαρος πρέπει να είναι καποιος για να λειτουργεί όπως εσυ και ο σμπιρος σου, στη συγκεκριμένη περίπτωση.» Η ανάρτηση του Κωστή Κοντογιάννη Πόσο παραδοσιακός!!! Αντώνη μου κανενας δε θέλει να εξοντώσει κανέναν. Ο γιοκας σου δεν είναι ο πρώτος ούτε ο τελευταίος που καταλαμβάνει όλο το χώρο που του αφήνουν. Η συμπεριφορά περιγράφεται ως «Φαινόμενο του αερίου». Στο σχολείο που προεδρεύει ο θείος του με διαρκή ρουσφέτια, με τη λογική «αυτά τα μαγαζιά εμεις τα φτιάξαμε», με …

Η "παναγία η αρουραία" ... του Βερύκιου και οι νοσταλγοί της συμμορίας κατασκευαστών ηλεκτρονικού εγκλήματος.

Έγραψε η ανάρτηση του Βερύκιου για τον Καρτερό και την "παναγία την αρουραία" και κάποιοι νοσταλγοί της συμμορίας κατασκευής ηλεκτρονικού εγκλήματος με τις γνωστές απατεωνιές τύπου Παστίτσιου και άλλων μυθευμάτων που πουλούσαν τσόντα να γίνουν διάσημοι κεντράροντας στους  ανώμαλους χρήστες που έστελναν διεθνείς διωκτικές και δεν είχαν κάμια με νόμιμες ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης, βγήκαν δήθεν να τον κατηγορούν για προσβολή θρησκευτικού συμβόλου ! Ρε που τα πουλάτε αυτά ....παλιά τα κόλπα και τελειωμένα μαζί με αυτούς τους απατεωνίσκους !
Δειτε την ανάρτηση Βερύκιου

Διαβάζω πύρινα Αυγουστιάτικα άρθρα κατά Καρτερού & Μαξίμου από την Αγία ...Αρουραία , προφανώς γραμμένα στον ιδιόκτητο δρυμό που απόκτησε με την βοήθεια εθνικού εργολάβου...
Χιλιες φορες με τον «φευγάτο» Καρτερό παρα με την φιλάργυρη αρουραία... — Δήμος Βερύκιος (@DimosVerikios) 19 Αυγούστου 2018

Αποκλειστικό : Χασισοφυτεία σε κήπο του Μαξίμου. Έφοδος Χρυσοχοίδη. Προσαγωγές ξένων ανταποκριτών μετά τις αποκαλύψεις του Μπάμπη !

Σύμφωνα με πληροφορίες που ακόμη δεν έχουν επιβεβαιωθεί, μετά την τσιγαρίλα  που μύρισε ο Μητσοτάκης μόλις παρέλαβε το Μέγαρο Μαξίμου από τον Τσίπρα και δημοσίευσε αποκλειστικά η Καθημερινή....συνεργάτες του νέου πρωθυπουργού κάνοντας μια βόλτα σήμερα στους χώρους που περιβάλουν το κτήριο είδαν κάποια περίεργα φυτά.
Αμέσως ειδοποιήθηκε ο νέος υπουργός -λαγωνικό  δημόσιας τάξης Χρυσοχοίδης και έκανε έφοδο...
Στο μεταξύ, και με αφορμή τις πρωινές αποκαλύψεις του Βουλευτή  και πρώην Δημοσιογράφου Μπάμπη Παπαδημητρίου στην εκπομπή του Αρη Πορτοσάλτε ...για ξένους ανταποκριτές που μαστούρωναν στο Μέγαρο Μαξίμου και έγραφαν υπερ της προηγούμενης  κυβέρνησης διέταξε να προσαχθούν άμεσα στην ΓΑΔΑ όλοι οι ξένοι ανταποκριτές στην Ελλάδα και να ανακριθούν για να αποκαλύψουν αν το χασίσι το έκοβαν απο γλάστρες στους κήπους του Μαξίμου ή το έφερναν μαζί τους !
Για ότι νεώτερο θα σας ενημερώσουμε !
Δείτε τις αποκαλύψεις του Μπάμπη ...που κακώς κατά την γνώμη μας δεν αξιοποιήθηκε στο συγκεκριμένο υ…