Στα Τρίκαλα στα δυο στενά.... τα κόλπα τα καλά, τα λεσβιακά!

http://www.trelokouneli.blogspot.com/

Δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που έβλεπαν τα μάτια του ένας επιχειρηματίας από τα Τρίκαλα, όταν επέστρεψε σπίτι του και έπιασε στο κρεβάτι τη γυναίκα του με την κολλητή της! Το «πικάντικο» περιστατικό έχει προκαλέσει πανζουρλισμό στη θεσσαλική πόλη.Ολα ξεκίνησαν την περασμένη Παρασκευή το πρωί, όταν ο 45χρονος επιχειρηματίας (γνωστός και πετυχημένος στο χώρο του), έφυγε για να πάει στη δουλειά του.



Λίγες ώρες μετά, όμως, αναγκάστηκε να γυρίσει αιφνιδιαστικά στο σπίτι του γιατί είχε ξεχάσει κάτι. Οταν μπήκε μέσα άκουσε περίεργους θορύβους, οι οποίοι του κίνησαν την περιέργεια. Αρχικά νόμιζε ότι ακούγονταν από την τηλεόραση, αλλά όταν πήγε στο σαλόνι είδε ότι η συσκευή ήταν κλειστή. Αμέσως το μυαλό του πήρε στροφές και άρχισε να υποψιάζεται ότι η σύζυγός του είχε κάποιον άντρα στην κρεβατοκάμαρά τους και τον απατούσε. Αποφάσισε, λοιπόν, να τους πιάσει στα πράσα και έτσι, πατώντας στα νύχια των ποδιών του, κατευθύνθηκε προς το υπνοδωμάτιο.

Ο 45χρονος πλησίασε με άγριες διαθέσεις και έτοιμος να προκαλέσει μεγάλο επεισόδιο, αλλά ύστερα από αυτό που είδε έμεινε στήλη άλατος! Η ζωηρούλα σύζυγός του δεν ερωτοτροπούσε με κάποιον εραστή, αλλά με τη… φιλενάδα της, την οποία ήξερε πολύ καλά ο επιχειρηματίας, καθώς μπαινόβγαινε σχεδόν καθημερινά στο σπίτι τους.

Το αρχικό σοκ διαδέχτηκε ο εκνευρισμός και έπειτα η οργή. Μάταια οι «κολλητές» προσπαθούσαν να εξηγήσουν τα… ανεξήγητα στον 45χρονο, ο οποίος πήρε των ομματιών του και έφυγε. Κατακόκκινος από ντροπή και θυμό, επέστρεψε στο γραφείο του, αλλά μην μπορώντας να το κρατήσει μέσα του, μίλησε γι’ αυτό στον κουμπάρο του. Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό, ο επιχειρηματίας δεν σηκώνει κουβέντα και αναμένεται να ζητήσει διαζύγιο από την «παιχνιδιάρα» γυναίκα του.