Ξεσηκώνονται τα stage σε όλη την Ελλάδα...Συγκέντρωση στα Τρίκαλα!


Οι "σκλάβοι" του πολιτικού , συνδικαλιστικού και εργοδοτικού συστήματος ξεσηκώνονται...Γιώργο βάλε τον Πάγκαλο , τον Λοβέρδο και τους Golden boys Eργατοπατέρες σου να κάνουν διάλογο για το που θα διορίσουν τα παιδιά τους !!

"Με αποχή από τα εργασιακά τους καθήκοντα από τις 10 το πρωί και με μια συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία των Τρικάλων όπου ακολούθησε πορεία προς Νομαρχία, Εργατικό Κέντρο και Δημαρχείο.συνέχισαν σήμερα τις κινητοποιήσεις τους, οι εργαζόμενοι στον ευρύτερο δημόσιο τομέα μέσω του προγράμματος stage.

Με συνθήματα, οι εργαζόμενοι, ζήτησαν και απαίτησαν την παραμονή τους στις εργασίες τους κάνοντας λόγο για κάλυψη πάγιων και διαρκών αναγκών που καλύπτουν.

«Δεν μπορεί να μας θεωρούν …αόρατους, είμαστε εργαζόμενοι εδώ και χρόνια και προσφέρουμε υπηρεσίες στο νοσοκομείο Τρικάλων εξαιτίας της απουσίας μόνιμου προσωπικού», ανέφερε ο εργαζόμενος με stage στο νοσοκομείο Τρικάλων Θεόδωρος Τσέλιος.

Όσο για την παρουσία τους στη χθεσινοβραδινή παρουσία στο Δημοτικό Συμβούλιο, ο Χρήστος Κονοσπύρης εργαζόμενος με stage στον Δήμο Τρικκαίων και η Κατερίνα Ζαχοπούλου εργαζόμενη με stage στην Νομαρχία, τόνισαν πως δεν έμειναν ικανοποιημένη από την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου να αναβάλλει την συζήτηση για το θέμα τους και επισήμαναν πως «αδυνατούν να αντιληφθούν πως το θέμα μας δεν είναι πολιτικό αλλά κοινωνικό και μας φέρνουν σε δύσκολη θέση».

Όσο για την επεισοδιακή τους αποχώρηση από την συνεδρίαση όπου υπήρξε φραστική αντιπαράθεση, ο κ. Κονοσπύρης ανέφερε πως «θελήσαμε να ευχαριστήσουμε τον Γιώργο Καϊκη για την τοποθέτησή του που ήταν ανθρώπινη αλλά κάποιοι δημοτικοί σύμβουλοι παρεξηγήθηκαν».

Η επόμενη κινητοποίηση των συγκεκριμένων εργαζομένων είναι την ερχόμενη Πέμπτη όπου θα μεταβούν στην Αθήνα για την πανελλαδική κινητοποίηση.

http://www.trikalanews.gr/article/5733/

http://troktiko.blogspot.com/2009/10/stage_9577.html