Hταν οι εκλογές της αμφισβήτησης των αμφισβητιών...


Δυο πρόσωπα ο Γ Παπανδρέου και ο Αλέξης Τσίπρας είναι τελικά οι νικητές των εκλογικών αποτελεσμάτων. Δυο πρόσωπα που αμφισβητήθηκαν τόσο μέσα από τα κόμματά τους όσο και από τα ΜΜΕ και συνολικά απ τους περισσότερους που με τον ένα ή άλλο τρόπο υποτίθεται ότι διαμορφώνουν την Κοινή Γνώμη. Τελικά και οι δύο έκαναν την έκπληξη ! Ο Γιώργος γιατί κατάφερε μια ευρεία εκλογική νίκη Ο Τσίπρας γιατί παρά τα αντίθετα θρυλούμενα κατάφερε οχι απλά να κρατήσει τον ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή αλλά να του δώσει ένα αξιοπρεπές ποσοστό!


Αντίθετα οι σίγουροι , οι επικοινωνιακοί, οι χαρισματικοί έφαγαν πόρτα!
Ακόμα έχασαν οι ιματζ μέικερ και οι λεγόμενοι διαμορφωτές της κοινής γνώμης!
Ακόμα και η Αλέκα που έπαιξε απο την περσινή εξέγερση του Δεκέμβρη 2008 με τα επικοινωνιακά κόλπα της Κανέλλη κατάφερε να συρρικνώσει το ποσοστό του ΚΚΕ απο το 8,5% στο 7,4%
Ηθικό δίδαγμα για τον Γιώργο που θα είναι ο αυριανός πρωθυπουργός είναι ένα! Διώξε όλα τα λαμόγια κομματικά και μη ...Μην συμβαστείς με τους ψευτοδιαμορφωτές της κοινής γνώμης !
Το ίδο ισχύει και για την ΝΔ και γιαυτόν που θα επιλέξουν για νέο αρχηγό....Οσο πιο επικοινωνιακός χαρισματικός και διαπλεκόμενος είναι τόσο περισσότερο κινδυνεύουν να περιμένουν για χρόνια να δουν ξανά εξουσία!