Και η Μις Τουρισμός στα Call Girls ....με τις Cyber Bίζιτες!


AΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΦΩΤΙΑ απο το 
http://noname-gr.blogspot.com
(Γιατί κάνουν την "μούγκα" τα κανάλια και τα τηλεσκουπίδια τους)

Καλά το γράφαμε εμείς, πριν καιρό, όταν ο Π Ψωμιάδης δεχόταν στο Νομαρχιακό Μέγαρο της Θεσσαλονίκης "διαγωνιζόμενες" των καλλιστείων Μις Τουρισμός....οτι αυτά είναι προμόσιον και αυτοί οι διαγωνισμοί είναι διαγωνισμοί προαγωγής...Πως γίνεται τελικά, σε μια χώρα που ούτε βιομηχανία μόδας έχει , ούτε επιχειρήσεις εκδοτικών συγκροτημάτων με μπάτζετ που να πληρώνουν και κυκλοφορίες που να δικαιολογούν την ζήτηση μοντέλων και με  φθηνιάρικες εκπομπές στην τηλεόραση ...να έχει τόση μεγάλη "βιομηχανία" μοντέλων. Βίζιτες και ναρκωτικά είναι όλη η υπόθεση παιδιά μην την ψάχνετε!
Πότε με τις σωβραφανέλες της κάθε πρωινατζούς ...και πότε με τα στρινγάκια των δήθεν εστεμμένων της ομορφιάς και της showbiz ...ενα απέραντο κ@λάδικο ...προαγωγών νόμιμων και παράνομων είναι η Ελλάδα



Και δείτε τώρα τι βγαίνει απο το http://noname-gr.blogspot.com/2009/10/blog-post_5945.html για το κύκλωμα ¨"μοντέλα" στην Πορνεία...με Cyber βίζιτες όπου η εκλεκτή πελατεία διάλεγε τις γυναίκες του προαγωγού "μάνατζερ" μέσα απο φωτογραφίες βιογραφικά και τιμοκαταλόγους που έφθαναν με emails!
Η Κέλυ, η Νάγια και η Σάντυ. Από τα αστέρια του "Τάκη" του προαγωγού. Μία μάλιστα εξ αυτών και με τίτλο. Κορίτσια για... φίλημα. Προσφέρονται, δίνουν στους υποψήφιους πελάτες όλα τα στοιχεία που χρειάζονται για να έχουν εμπεριστατωμένη άποψη. Ύψος, ηλικία, σεξουαλικές προτιμήσεις και φυσικά τιμοκατάλογο!