Ποιοι εκπρόσωποι εργαζομένων ...Η ΓΣΕΕ είναι "μαγαζί" των κομματικών δημοσίων υπαλλήλων!

"Βλέπω που γράφετε συνέχεια  για τους εργατοπατέρες και τα βίντεο του Λαζόπουλου που λέει εκπροσώπους των εργαζομένων της ΓΣΕΕ ! Μην είστε κορόιδα και τσιμπάτε. Ποιοι εργαζόμενοι της ΓΣΕΕ. Οι μισθωτοί είναι 2.500.000 στην Ελλάδα. Στη ΓΣΕΕ είναι μέλη περίπου 400.000 χιλιάδες ( μαϊμού οι περισσότεροι αφού απλά τους γράφουν σε σωματεία) Από αυτούς οι 200.000 είναι των δημοσιών οργανισμών και τραπεζών.Δεν υπάρχουν ούτε φαναρτζήδες ...ούτε εργάτες. Είναι μια εργατοπατερίστικη ελιτίστικη οργάνωση που χρηματοδοτείται απο το Κράτος ( Αυτο μόνο στην Ελλάδα γίνεται) Και υποχρεώνουν όλους τους εργαζόμενους να πληρώνουν για να συντηρούν αυτό τον στρατό των βολεμένων κομματόσκυκλων.


Όλοι αυτοί που βγαίνουν στα κανάλια είναι δημόσιοι υπάλληλοι με θέσεις διευθυντών στις δουλειές τους, που δεν έχουν πατήσει ποτέ το πόδι τους.Και τους βάζουν σε επιτροπές και διοικήσεις και κονομάνε και από κει. Τα έχουν καλά με όλες τις κυβερνήσεις και τα πιάνουν κάτω απο το τραπέζι! Αν βρείτε έστω και ένα απο αυτούς να έχει μισθό κάτω απο 5000 ευρώ το μήνα να μου  τον πείτε. Και κάποιοι απο το ΚΚΕ που λένε οτι είναι εργάτες είναι κομματικά έμισθα στελέχη του ΚΚΕ που τα στέλνουν απο το κόμμα στα σωματεία. 
Ολοι αυτοί μισούν τον κόσμο που εργάζεται και τον δουλεύουν μέσα από τα παράθυρα. Ασε δε τους επιστήμονες που παρουσιάζονται στα κανάλια και λένε οτι είναι επιστημονικοί τους συνεργάτες. Εκει να δείτε λαμόγια. Τα πιάνουν από κοινού από επιτροπές και προγράμματα χιλιάδων ευρώ. Και στην πλειοψηφία τους διπλοθεσίτες που προσφέρουν υπηρεσίες και σε εργοδότες.

Εχουν πίσω τους ιδιωτικά Κέντρα ΙΕΚ εκδοτικές και διαφημιστικές επιχειρήσεις ...και ένα σωρό μπίζνες.Με εργολαβίες  για καθαρίστριες . Με ιδιωτικές εταιρίες φύλαξης . Ακόμα και στον ΟΤΕ με το σκάνδαλο Ζιμενς εργατοπετέρες του ΠΑΣΟΚ ήταν . Και είχαν συμμετοχή και σε ιδιωτικές εταιρίες.Οταν δε φύγουν σε σύνταξή στα 50 τους και κάτι , τους προσλαμβάνουν εργοδότες.Πρόεδροι μεγάλων ομοσπονδιών έγιναν μετά έμμισθοι του Κόκκαλη λπ

Ακόμα και αυτός ο δικηγόρος τους που ήταν με την Τσέκου είχε μαζί τους στήσει επιχείρηση στη ΓΣΕΕ και έκανε πελάτες τους συμβασιούχους. Τώρα το ίδιο θα κάνουν με τα Stage. Μεγάλα λαμόγια παιδιά οι εργατοπετέρες μην τους πιστεύεται. Και τώρα το ΠΑΣΟΚ τους χρησιμοποιεί σαν άλλοθι δήθεν κοινωνικού διαλόγου αντί να τους στείλει με τις κλωτσιές στα σπίτια τους και να διαβουλευθεί με τους ίδιους τους ενδιαφερόμενους σε κάθε χώρο δουλειάς.
Οι άνθρωποι είναι έμμισθα εργαλεία εκμετάλλευσης εργαζομένων  απο το κράτος και τους εργοδότες  Γιαυτό και υπογράφουν συμβάσεις με 1 ευρώ αύξηση και μετά ανάβουν πούρα με τον ΣΕΒ"
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ