Η πάταξη της τρομοκρατίας δεν ενδείκνυται για πασαρέλα ...



Συμφωνούμε και επαυξάνουμε ...με το παρακάτω  ποστ από την Πολιτική Πρόταση...και το επεκτείνουμε σε όλους τους πολιτικούς

Και όπως πιστεύουμε οτι δεν είναι και λαϊκό ανάγνωσμα από τα ΜΜΕ και τους δημοσιογράφους. Αλλο η είδηση το γεγονός η πληροφορία και άλλο η υστερία , η υποκρισία και το πανηγύρι ...με τον αστυνομικό των 700ευρω και τον τρομοκράτη των 700ευρώ! Τα αναθέματα, τα ευχέλαια και τις προσευχές!
Αλλά είπαμε η κάθε χώρα έχει την τρομοκρατία που της ταιριάζει και την δημοσιογραφία και τους πολιτικούς κλπ
"Παρακολουθώ εδώ και μέρες τον υπουργό προστασίας του πολίτη(;;;) κ. Χρυσοχοίδη να έχει κάνει τόσες δηλώσεις σε τόσα διαφορετικά μέσα που ούτε η Σταρ Ελλάς δεν είχε κάνει όταν κέρδισε τον τίτλο της. Η πάταξη της τρομοκρατίας δε θα επιτευχθεί ποτέ κ. Υπουργέ με δημόσιες δηλώσεις και εμφανίσεις στα ΜΜΕ. Απαιτεί σοβαρή δουλειά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.



Ο υπουργός φαίνεται ότι προφανώς αγνοεί τα αυτονόητα.
Προς απόδειξη όλων αυτών ας δούμε τι έχουμε μέχρι σήμερα.
1. Δεκάδες βαρύγδουπες δηλώσεις κενού περιεχομένου στα ΜΜΕ.
2. Επεισόδια με καταστροφές περιουσιών στη Θεσσαλονίκη
3. Την τρομοκρατική ενέργεια στο Α.Τ. Αγ. Παρασκευής
4. Βομβιστική επίθεση στο σπίτι της Μαριέτας Γιαννάκου
5. Ακέφαλη ακόμα την Ελληνική Αστυνομία

Αν αυτήν την εικόνα τη θεωρεί ως επιτυχημένη αρχή στο υπουργείο προστασίας του πολίτη ο κ. Χρυσοχοίδης, τότε μάλλον έχουμε διαφορετική αίσθηση της πραγματικότητας.

Το χειρότερο απ΄όλα είναι ότι ο υπουργός βγαίνει και προκαλεί δημόσια τους τρομοκράτες, γεγονός που για όποιον γνωρίζει τα ελάχιστα από επιχειρησιακή τακτική είναι τουλάχιστον εγκληματικό.

Εύχομαι και ελπίζω η συνέχεια στο υπουργείο προστασίας του πολίτη να είναι διαφορετική για να μη ζήσουμε ακόμα χειρότερα γεγονότα.
http://politikiprotasi.blogspot.com/2009/10/blog-post_8080.html