Aπό τα καρτέλ των Σκoπίων και της Αλβανίας...η "σκόνη" ταξίδευε στο Αιγαίο σε κότερα και οργιώδη πάρτι εν πλω !


Βy Espresso
"SEX, ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΕΣ ΚΑΙ ΑΣΠΡΗ ΣΚΟΝΗ
Πώς στηνόταν το «μεγάλο» κόλπο
Στη σιγουριά της… ανοιχτής θάλασσας και κατά τη διάρκεια κρουαζιέρων έπαιρναν την κοκαΐνη μοντέλα, μεγαλοδικηγόροι και επιχειρηματίες, που προμηθεύονταν από τη Μαριάννα Μπερερή.




Το μοντέλο μαζί με τους συνεργάτες του, όπως προέκυψε από τις έρευνες των λιμενικών, κυρίως διακινούσαν τα ναρκωτικά σε πάρτι που γίνονταν σε γιοτ ενώ αυτά έκαναν μίνι κρουαζιέρες στα νερά του Σαρωνικού - μάλιστα, πολλές φορές δεν δίσταζαν να νοικιάζουν και οι ίδιοι σκάφη γι’ αυτό το σκοπό. Κατά τη διάρκεια της κρουαζιέρας μακριά από αδιάκριτα μάτια οι «επώνυμοι», όπως λέγεται, πελάτες χαίρονταν με την ησυχία τους το ταξίδι στον κόσμο των παραισθήσεων. Αρκετές φορές αμέσως μετά τη χρήση δεν περιορίζονταν σε αυτό μόνο το «ταξίδι», αλλά με τη συντροφιά των μοντέλων που τους συντρόφευαν στις κρουαζιέρες επιδίδονταν σε οργιαστικές απολαύσεις και απαγορευμένα σεξουαλικά… παιχνίδια.

Η συμμορία, κατά τους αξιωματικούς, δεν είχε πολλά «βαποράκια», ενώ εκτός από τα γιοτ -σύμφωνα με πληροφορίες τους- πολλά πάρτι με ανάλογο περιεχόμενο γίνονταν και σε αρκετές βίλες των βορείων και των νοτίων προαστίων.

Τα ναρκωτικά, ακόμα και την κοκαΐνη, την προμηθεύονταν από το Μαυροβούνιο, τα Σκόπια και την Αλβανία και στο διαμέρισμα της Μαριάννας στο Ελληνικό γινόταν η επεξεργασία τους. Η κοκαΐνη εισαγόταν σε υγρή μορφή και με τις ηλεκτρικές θερμάστρες ο «χημικός» τη μετέτρεπε σε «πούδρα», στην οποία γινόταν στη συνέχεια νόθευση προκειμένου να κερδίζουν ακόμα περισσότερα. Η κοκαΐνη που βρέθηκε στην κατοχή της σπείρας ας σημειωθεί ότι ήταν σε καθαρή μορφή…

Μ. ΤΣΑΛΔΑΡΗΣ"