Στην GUARDIAN δημοσκόπηση ...για τις εκλογές στην Ελλάδα!


Οταν δημιουργούσαν το νομοθέτημά τους για την απαγόρευση της δημοσιοποίησης για τις δημοσκοπήσεις στην Ελλάδα ....δεν πίστευαν οτι θα υπήρχε και διεθνές μέσο ενημέρωσης που θα ήθελε κλικ από την Ελλάδα. Να που και αυτό γίνεται σύμφωνα με το nonews-news.blogspot.com! Πες και πως μάζευαν μαζέψουν πέντε δέκα bloggers ...γιατί έβαλαν οτι έβαλαν ! Τι θα κατάφερναν τίποτα!
Υπάρχουν δύο με 3 εκατομμύρια χρήστες στο ιντερνετ στην Ελλάδα…Ειτε ξέρουν είτε όχι αγγλικά μπορούν με το μεταφραστικό της google να το διαβάσουν . Και δεν λέμε θα το διαβάσουν όλοι …και οι 500.000 που θα το διαβάσουν θα το πουν σε ένα αυτός θα το πει σε άλλον ένα και άντε γεια ο νόμος. Όπως την έπαθε και ο Μπερλουσκόνι με το πάρτι της Βίλας …που απαγόρευσε την δημοσιοποίηση στην Ιταλία και τον διέσυρε η EL PAIS !


Τι αποδεικνύεται τελικά ! Οτι έχουμε κράτος και πολιτικούς που πιστεύουν οτι μπορούν με μεθόδους και πρακτικές του 60 και του 70 θα κατευθύνουν τις εξελίξεις στην χώρα ! Νομίζουν οτι θα θολώσουν τα νερά με διορισμούς, με αστυνομικές και δικαστικές διατάξεις και νόμους εκτός λογικής , στην εποχή του διαδικτύου που όλος ο πλανήτης είναι ένα κλικ μακριά. Ε αυτοί πιστεύουν ότι εμείς θα αποτελούμε ένα ιδιόμορφο μιξ κράτος με πολύ Ιράν και λίγο Ευρωπαϊκή Ενωση!
Εντάξει κάνεις δεν μίλησε για ασυδοσία...είτε στο ιντερνέτ είτε στο αλλού!
Αλλά άλλο η ασυδοσία και άλλο η αστυνομοκρατία. Άλλο δημοσιότητα και άλλο προληπτική λογοκρισία...Τα ίδια με τα γκάλοπ είχαμε και την εποχή του Ζαχόπουλου όταν κυνηγούσαν τα blogs ( δεν ήμασταν και τόσοι πολλοί τότε) και το Youtube μην βάλουν το περιβόητο βίντεο! Τα ίδια και με press-gr και τους συκοφάντες bloggers!
Καλά δεν έχουν καταλάβει ακόμα ποιά είναι η διαφορά μεταξύ ηλεκτρονικού εγκλήματος , συμβατικής παραβατικότητας που εκδηλώνεται με οποιοδήποτε τρόπο , διωκτικών αρχών , θεσμικών και ρυθμιστικών αρχών!
Ασε δε την χθεσινή τους γκάφα ...με την Κατσέλη και το site της ! Αυτό και ένα παιδάκι θα το καταλάβαινε οτι λογικό είναι να είχε γίνει αλλοίωση στην σελίδα! Θα ήταν βλακώδες και ηλίθιο η ίδια να είχε να βάλει μια τέτοια δήλωση ! Και έπρεπε να πάει να καταθέσει μήνυση να το επιβεβαιώσει ο αστυνόμος οτι έγινε χάκινγκ ! Κάτι και που ένας που έχει στοιχειώδης γνώσεις HTML θα το επιβεβαίωνε!
Ξέρετε πόσες τέτοιες αλλοιώσεις γίνονται κάθε μέρα σε όλο τον κόσμο!
Ασε δε τα περί συκοφαντικών δυσφημίσεων...Στην Αμερική ξέρετε τι γίνετε με τους bloggers και τους σχολιογράφους ακόμα και στα επίσημα και μεγάλα ΜΜΕ που έχουν ηλεκτρονικές εκδόσεις και δίνουν την δυνατότητα στους χρήστες τους να σχολιάζουν τα δημοσιεύματα...και τι αποκαλύψεις γίνονται για πολιτικά και δημόσια πρόσωπα! Και ποτέ δεν έγινε αυτό που γίνεται στην Ελλάδα! Γιατί απλά έχουν άλλη νοοτροπία για τα δημόσια πρόσωπα και την εξουσία...Εκεί η δημοσιότητα όπως μπορεί να σε φτιάξει άλλο τόσο μπορεί να σε καταστρέψει!
Και αν χάνουν χάνουν από τον αναχρονισμό τους και την νοοτροπία τους! Οπως θα γίνει και με τους επόμενους αν συνεχίσουν στο ίδιο τέμπο και στην ίδια τακτική με τις ασπίδες προστασίας για τους ανθρώπους της εξουσίας και τους προστάτες τους σε όποια θεσμική ή μη θεσμική εξουσία βρίσκονται!