Toν πήρε στο ψιλό και ο Καραμανλής τον "μανταλάκια"

Ακόμα και ο Καραμανλής που τον έκανε διευθυντή στην τράπεζα όπου δουλεύει μέσω του Τάκη Αράπογλου τον πήρε στο ψιλό τον πράσινο εργατοπατέρα ...οταν πηγε ντε και καλά να του αποσπάσει δήλωση για την "λιτότητα" ...Τους είπε "πάμε σφικτά" Λέτε να σφίxτηκε μήπως μειώσει τις αμοιβές στα Δ.Σ των δημόσιων οργανισμών που συμμετέχει και παντελονιάζει πολύ χρήμα! Τώρα μας ήρθαν κάποιες πληροφορίες ότι θα μείνει σε σουίτα στη Θεσσαλονίκη ...Αλλά τσακώνονται στην ΓΣΕΕ γιατί κάποιοι δεν θέλουν σουίτες αλλά άπλα ξενοδοχεία ...Θα επανέλθουμε!
Πάντως αν είχε ακόμα το μεζεδοπωλείο "Μανταλάκια" θα συνιστούσαμε στο Καραμανλή να πήγαινε να φάει με τους "τραγιασκοφόρους- αρμανοφόρους" σοσιαλιστές συνδικαλιστές

"Του την είπε την ατάκα ο Καραμανλής


troktiko.blogspot.com
Κάποια γεγονότα δείχνουν πόσο σκληρά κινούνται τα κομματικά στελέχη χωρίς να βλέπουν αν κάτι είναι σωστό ή όχι. Πάει η ΓΣΕΕ στον πρωθυπουργό και αρχίζει ο Γιάννης Παναγόπουλος την ανάκριση για την οικονομική κρίση και του απαντάει σωστά ο πρωθυπουργός:"Κάτσε ρε συ Γιάννη, ότι και να σου πω, εσύ όταν θα βγεις έξω θα αρχίζεις να με καταγγέλεις"! Η ατάκα του Καραμανλή απλά δείχνει ότι τα συνδικαλιστικά όργανα βλέπουν τα πράγματα ανάλογα με το συμφέρον τους και για να πάρουν αργότερα μια βουλευτική έδρα."
(Σημείωση Παπατζήδων Ν2 Φραπεδιά ...Ο μανταλάκιας ...Γουλιά και 100 ευρώ απο την αποζημίωση του απολύμενου της ΓΣΕΕ και των επιδομάτων που δεν δίνει στους αλλους εργαζόμενους στη ΓΣΕΕ μόνο στις κυρίες ειδικών καθηκόντων  ,στα παιδιά τους, τα ανίψια  που έχουν προσλάβει στη ΓΣΕΕ δίνουν )