Tα βίτσια του αδερφού του Αντώναρου στο Ιντερνετ!



Και που είναι η λεγόμενη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος!
....Σε αυτή τη χώρα της απόλυτης ξεφτίλας ..δείτε τι θεωρεί τέχνη ο αδερφός του κυβερνητικού εκπροσώπου ...Τέχνη γιαυτόν είναι να παίρνεις μια φωτογραφική μηχανή και όποιοςο K@λος σου γυαλίζει να τον φωτογραφίζεις και τον ανεβάζεις και με στάμπα σου στο internet! Και να σκεφθείτε αυτοί οι φωστήρες του κράτους "κατασκεύαζαν" κατηγορίες κατά ελλήνων παρόχων ιντερνετ ..για να δείχνουν δήθεν έργο καταστρέφοντας οικονομικά ανθρώπους νόμιμους επενδυτές του διαδικτύου...Αυτοί οι τύποι τώρα δεν βλέπουν αυτό το αίσχος να φωτογραφίζει αυτός ο κύριος ανύποπτες γυναίκες έστω και πλάτη και να τις ανεβάζει στο δίκτυο...Λέτε να στείλουν να συλλάβουν τους ιδιοκτήτες του FACEBOOK!
Δείτε το παρακάτω θέμα που μας έστειλε αναγνώστης!
Ένα ερώτημα για τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο..
Από τον Αντώνιο-Μάριο Παπαγιώτη

Λίγες ημέρες μετά τις δημοσιεύσεις για το παράνομο ανέβασμα φωτογραφιών του σε κοινή θέα, ο κ. Μάνο(ς) Αντώναρος προέβη σε αφαίρεση όλων των φωτογραφιών, τόσο από το πρόφίλ που διατηρεί στο facebook, όσο και από το σχετικό γκρουπ. Η απόφασή του αυτή, τον τιμά, καθώς τιμά και όλους εκείνους, που στήριξαν αυτή την προσπάθεια πίεσης (μέσω αναδημοσιεύσεων, μηνυμάτων στήριξης και συμμετοχής στο γκρουπ διαμαρτυρίας στο facebook) προς την κατεύθυνση της κοινής λογικής και του σεβασμού στα ανθρώπινα δικαιώματα.
..Την τελευταία εβδομάδα όμως, ο κύριος Αντώναρος αποφάσισε δυστυχώς να προβεί σε νέο uploading, με νέο γυναικείο φωτογραφικό υλικό, τραβηγμένο σε διάφορους αθηναικούς δρόμους. Παρατίθεται τα link με τα 2 albums. Το ένα έχει τίτλο "step by step" ("βήμα-βήμα) και εμπεριέχει 49 φωτογραφίες εστιασμένες σε γυναικεία πόδια, κυρίως γάμπες, και το άλλο BackUp, 30 φωτογραφιών με γυναικεία οπίσθια και καλοσχηματισμένους γλουτούς:

( Σημείωση ΠΑΠΑΤΖΗΔΩΝ:Παραλείπουμε τις διεθύνσεις που έχει -απλά βάζουμε καποιες φωτο με καλυμένα τα βασικά χαρακτηριστικά των θυμάτων του βιτσιόζου κυρίου, να δείτε τι βίτσιο έχει ο άνθρωπος)

Και ερωτώ τον Εκπρόσωπο Τύπου του Συντηρητικού κόμματος, της κυβέρνησης και συνακόλουθα του κράτους..Εκείνος δεν προσβάλλεται από τέτοιου είδους αναρτήσεις του αδελφού του;