Tον Π Βλαστό "δίνουν" για εγκέφαλο του εκτελεστικού μέρους της απαγωγής Παναγόπουλου


Παρά τα μπάχαλο που προκάλεσε η διαρροή των ονομάτων των συλληφθέντων μέσα από το γραφείο το Αττικάρχη σύμφωνα με ο troktiko φαίνεται η ΕΛΑΣ να έχει μισοδεμένη αλλά όχι τελειωμένη την υπόθεση της απαγωγής Παναγοπουλου. Τόσο ο επιχειρηματίας που συνελήφθη όσο και τα άλλα άτομα που είναι σε ανάκριση δείχνουν ιδιαίτερα σκληρά και δύσκολα θα δώσουν πληροφορίες για το που είναι η πως διακινήθηκαν τα λύτρα, που είναι και το ζητούμενο της υπόθεσης για να την δέσουν στο συνολό της τ.
Πάντως οι αρχές θεωρούν βέβαιο ότι ένας από τους πρωταγωνιστές της απαγωγής στην οργάνωση του εκτελεστικού μέρους είναι ο Π Βλαστός ,βαρυποινίτης ,έγκλειστος των φυλακών και γνώριμος της αστυνομίας από παλιά…Έχει καταδικαστεί για συμπλοκή με αστυνομικούς το 1998 στην περιοχή της Καλλιθέας
Στην συμπλοκή αυτή είχε σκοτωθεί ο αδερφός τους Κώστας Βλαστός . Ο ίδιος είχε διαφύγει αλλά συνελήφθη λίγους μήνες μετά. Επίσης έχει κατηγορηθεί μαζί με τον ήδη νεκρό αδερφό του ότι ήταν εκτελεστές ενός άλλου ανθρώπου της Νύχτας το 1994 του Ναστούλη έξω από κέντρο διασκέδασης στο Χαϊδάρι.
Με δεδομένο ότι ο Ναστούλης ήταν από τα επίλεκτα μέλη του συνδικάτου του εγκλήματος …δεν είναι άσχετη και η εκτέλεση πριν μερικές βδομάδες του Αναγνωστόπουλου στο Γαλάτσι . Ο Αναγνωστόπουλος συνδεόταν από την δράση του στην προστασία της νύχτα με τον Θ Καλαποθαράκο ο οποίος επίσης έχει δολοφονηθεί. Ενώ ένας από τους συλληφθέντες ήταν συνεργάτης του Αναγνωστόπουλου στο κέντρο διασκέδασης που διατηρούσαν από κοινού.
Μάλιστα λένε ότι ο Π Βλαστός είναι διάδοχος στην ανασύσταση του περιβόητου συνδικάτου του εγκλήματος. Άλλωστε μέχρι στιγμής φαίνεται να τον θεωρούν ως εντολέα εκτός από την εκτέλεση Αναγνωστόπουλου στο Γαλάτσι και του Γιώργου Γούσιου στα Μελίσσια. Ενώ θεωρείται και εντολέας και για δύο ακόμα ορφανές εκτελέσεις ατόμων που ήταν στο περιβόητο συνδικάτο του Εγκλήματος και δολοφονήθηκαν όταν βρέθηκαν εκτός φυλακής.