Aυτοί είναι οι όροι ...για το απόρρητο που εφαρμόζει η Google για τα blogs της!


Η απάντηση στην γνωμάτευση του κ Σανιδά ...και των Σανιδολογούντων!
Προσέξτε το τέλος που έχουμε επισημάνει...Οι άνθρωπο ζουν σε πολισμένο κόσμο ...και δεν εφαρμόζουν νόμους που σοφίζονται εδώ για να επιβάλουν τον σκοταδισμό...και την καταδίκη της χώρας να μένει στις εποχές του 30 και του 40 !

Blogger Ανακοίνωση Απορρήτου 9 Οκτωβρίου 2007

Η Πολιτική Απορρήτου του Google περιγράφει πώς χειριζόμαστε τις προσωπικές πληροφορίες όταν χρησιμοποιείτε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες του Google, καθώς και τις πληροφορίες που δίνετε όταν χρησιμοποιείτε το Blogger. Επίσης, παρακάτω περιγράφονται οι πρακτικές μας απορρήτου συγκεκριμένα για το Blogger.

Προσωπικά στοιχεία

  • Το Google ζητά κάποια προσωπικά στοιχεία όταν γράφεστε στο Blogger, μαζί με την email διεύθυνσή σας και ένα κωδικό πρόσβασης, που χρησιμοποιείται για να προστατεύσει το λογαριασμό σας από μη αυθεντικοποιημένη πρόσβαση.
  • Μαζί με τη δημοσίευση των αναρτήσεων του ιστολογίου σας, μπορείτε επίσης να δώσετε επιπλέον στοιχεία προφίλ, όπως φωτογραφία, γενέθλια, περιοχή κλπ. και μπορείτε να επεξεργαστείτε το προφίλ σας οποιαδήποτε στιγμή στη σελίδα διαχείρισης προφίλ.
  • Αν επιλέξετε να χρησιμοποιήσετε τη δυνατότητα μεταγραφής μας, θα αποθηκεύουμε τις διορθώσεις μεταγραφής σας έτσι ώστε να βελτιώνουμε διαρκώς την υπηρεσία.
  • Οι διακομιστές του Google αυτόματα καταγράφουν πληροφορίες για τη χρήση σας της υπηρεσίας, όπως όταν χρησιμοποιείτε το Blogger και τη συχνότητα και το μέγεθος των μεταφορών δεδομένων. Τα στοιχεία που φαίνονται ή στα οποία γίνεται κλικ στο περιβάλλον διεπαφής του Blogger (μαζί με στοιχεία UI, τις ρυθμίσεις και άλλες πληροφορίες) καταγράφονται επίσης. Αν είστε συνδεδεμένοι, μπορεί να συσχετίσουμε αυτές τις πληροφορίες με το λογαριασμό σας.
  • Εάν επιλέξετε να χρησιμοποιήσετε το Blogger Mobile, θα καταγράψουμε τον αριθμό τηλεφώνου σας όταν στέλνετε ένα μήνυμα κειμένου, φωτογραφίες ή SMS προς ή από το Google. Ο αριθμός τηλεφώνου σας ενδέχεται να σχετίζεται με το Google λογαριασμό ή εάν δεν έχετε ένα Google λογαριασμό, με κάποιο παρόμοιο αναγνωριστικό λογαριασμού. Συνήθως δημιουργούμε αυτό το αναγνωριστικό λογαριασμού με βάση τα αναγνωριστικά της συσκευής και του υλικού σας, οπότε εάν αλλάξετε τη συσκευή ή το υλικό σας, πρέπει να συσχετίζετε ξανά τη νέα συσκευή ή το νέο υλικό με τον λογαριασμό σας προκειμένου να είναι δυνατός ο έλεγχος της ταυτότητάς σας.

Χρήσεις

  • Το Google αποθηκεύει και διατηρεί τα στοιχεία του λογαριασμού σας και αντίγραφα των αναρτήσεων ιστολογίου και των σχόλιων, καθώς και προσχέδια, για να τα προσφέρει στην υπηρεσία.

Οι επιλογές σας

  • Μπορείτε να αλλάξετε τις Blogger ρυθμίσεις λογαριασμού, καθώς και τα στοιχεία προφίλ, οποιαδήποτε στιγμή στην ενότητα Ρυθμίσεις του Blogger. Μπορείτε να επεξεργαστείτε, να αποθηκεύσετε τα προσχέδια και να αφαιρέσετε τις αναρτήσεις ιστολογίου οποιαδήποτε στιγμή, όπως περιγράφεται στην Blogger Βοήθεια.
  • Αν διαγράψετε το ιστολόγιό σας, δε θα είναι πια σε κοινή θέα καμία ανάρτησή σας. Εξαιτίας του τρόπου που συντηρούμε αυτή την υπηρεσία, απομεινάρια από τα στοιχεία προφίλ και άλλα στοιχεία σχετικά με το λογαριασμό σας ίσως παραμείνουν στα μέσα εφεδρίας.

Περισσότερες πληροφορίες

Το Google υιοθετεί τις αρχές απορρήτου του Safe Harbor των ΗΠΑ. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πλαίσιο ή την εγγραφή σας στο Safe Harbor, δείτε τον ιστοτόπο του Τμήματος Εμπορίου.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Blogger διατίθενται στη Blogger Βοήθεια.

Για περισσότερες πληροφορίες για τις αρχές απορρήτου μας, πηγαίνετε στην πλήρη πολιτική απορρήτου. Αν έχετε επιπλέον απορίες, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας οποιαδήποτε στιγμή. Ή γράψτε μας στο:

Privacy Matters
c/o Google Inc.
1600 Amphitheatre Parkway
Mountain View CA 94043 (USA)