Kάνουν ριάλιτι τους χρεωμένους και απελπισμένους απο δάνεια και κάρτες!



Η 100% στροφή του ALPHA TV στην ψυχαγωγική και οχι μόνο τηλεόραση επιβεβαιώνεται και απο ένα νέο ριάλιτι που ετοιμάζουν ...και θα καλούν παίχτες με χαμηλά εισοδήματα και χρέη στις τράπεζες να διαγωνιστούν και να ξεχρεώσουν τα χρέη τους... Μάλιστα δεν φαίνεται να είναι απλά ενα διαγωνιστικό παιχνίδι αλλά θα παίζει το στόρι του διαγωνιζόμενου ....
Μιλάμε για τον απόλυτο εξευτελισμό της ανθρώπινης αξιοπρέπειας ...
Δείτε τι γράφει σήμερα η Espressonews.gr
"Ερχεται το «reality των φτωχών»! Ενα concept εκπομπής βρίσκεται στα σκαριά από τον Alpha που όπως διαμορφώνεται η οικονομική κατάσταση παγκοσμίως, αναμένεται να γίνει ανάρπαστο! Ειδικοί οικονομικοί σύμβουλοι, ολόκληρο επιτελείο τραπεζικών στελεχών και... γκουρού των πιο περίπλοκων μαθηματικών γρίφων θα σώζουν τα... θύματα της οικονομικής κρίσης ανά την Ελλάδα!

«Πρόκειται για εντελώς καινούργιο reality, θα το χαρακτηρίζαμε κάτι σαν real life entertainment (ψυχαγωγία βγαλμένη από την αληθινή ζωή), φτιαγμένο ειδικά για να δίνει λύσεις και να βγάζει από τα οικονομικά αδιέξοδα όλους εκείνους που βρίσκονται στο… χείλος του γκρεμού! Το σημαντικό είναι ότι οι παίκτες δεν θα διεκδικήσουν κάποιο χρηματικό έπαθλο, το βραβείο τους θα είναι να βγουν από το οικονομικό αδιέξοδο στο οποίο έχουν βρεθεί», λέει στην «Espresso» πηγή από τον Alpha. Aπο τα... ερμητικά κλειστά γραφεία των υψηλών κλιμακίων του καναλιού της Κάντζας δεν ξεφεύγει κουβέντα για το ποιο ακριβώς θα είναι τo format του νέου reality. Ωστόσο το μόνο βέβαιο είναι πως αν το υπερφιλόδοξο project βγει τελικά στον αέρα, θα κινείται στο πλαίσιο του «Αγρότης μόνος ψάχνει», θα στηρίζεται δηλαδή στη γλαφυρή περιγραφή, τύπου ντοκιμαντέρ της εκάστοτε ιστορίας του «παθόντος».