Ποιες ξανθιές θέλει να κουρέψει "γουλί" ο Αυτιάς!!!

Ρε τι έγραφε χθες ο Θεμιστοκλής για τον ενσημούλια ...και τις ξανθιές που τις έχει βάλει στο "μάτι" γιατί τα "δίνουν" ολα στους φίλους μας τους Γερμανούς!!!
Βράχος ηθικής ο Γιώργος ... Ποιος ο Γιώργος ...που ξέρει απο άλλου είδους γλειψίματα...Πάντως αν είχαμε κατοχή ο Γιώργος θα είχε κάτι να δώσει στους φίλους μας τους Γερμανούς...
Εδώ το αβαντάρισμα του Θέμου ( ούτε μπόγκερ να είσουν ρε θεμιστοκλή δεν θα έγραφες έτσι να εκθέτεις τα κορίτσια) στο Γιώργο!
"Με ποιες είναι έξαλλος ο Γιώργος και κάθε πρωί βρίζει θεούς και δαίμονες στο βεστιάριο της Κάντζας; Αυτές οι δύο ξανθές που ντροπιάζουν το κανάλι -τη μία την ξέρει από παλιά, την άλλη, την αναβαθμισμένη, την έμαθε τώρα-, που δεν διστάζουν να τα δίνουν όλα για όλα στους Γερμανούς προκειμένου να βγαίνουν στο γυαλί, και είναι και παντρεμένες, λέει ο Γιώργος, και τα κορίτσια που τον φροντίζουν δεν ξέρουν πώς να τον συνεφέρουν. «Σας
παρακαλούμε, κύριε Γιώργο, δεν θέλουμε να ξέρουμε τίποτα», απαντάνε, αλλά αυτός τον χαβά του. «Αυτά δεν τα έκαναν ούτε στην Κατοχή οι παστρικές τους που μετά τις κούρεψαν γουλί», λέει κόκκινος ως τα αφτιά! Ο κόσμος το ’χει τούμπανο κι αυτές κρυφό καμάρι."