H Πετρούλα μαζί με την Μάρα Ζαχαρέα...



Αυτό και αν είναι δίδυμο της "φωτιάς"... Εκτός από την Μάρα Ζαχαρέα και η Πετρούλα μας τα λέει από το ραδιόφωνο τους Star Channel «Δρόμος FM 89.8»!
Το μόνο που δεν μας κάθετε καλά είναι ότι θα μας τα λένε από διαφορετικές εκπομπές. Η Πετρούλα με τον Παπανώτα και η Μάρα μόνη της. Ασε που η Μάρα οργανώνει και την οnline νεανική ιστοσελίδα του καναλιού...
Ρε σεις πάρτε και το Ριρή στο Νεανικό δελτίο του Star... Ποιος ρεπόρτερ Τσίλι και μαλακίες! Ο ρεπόρτερ Ριρής στο
Super Paradise Μυκόνου να γίνει ανάσταση!
Και για να μην λέτε ότι σας παραμυθιάζουμε ιδού η είδηση για την έλευση της Πετρούλας μετά την Μάρα στο Δρόμος FM του STAR

Μας ήρθε από το Star φωτογραφικό υλικό της Πετρούλας από την εκπομπή που κάνει με τον Δημήτρη Παπανώτα στο "Δρόμος 89,8" καθώς και περισσότερες πληροφορίες πέρα των βασικών που ξέρουμε (ότι δηλαδή η Πετρούλα κάνει ραδιόφωνο!!!)

Πρωινή ραδιοφωνική παρουσία ξεκίνησε η Πετρούλα (του καιρού) Κωστίδου στο Ραδιοφωνικό Σταθμό «Δρόμος FM 89.8» κάθε πρωί από Δευτέρα έως Παρασκευή. Η εκπομπή «Ραδιομύθοι» ξεκινάει στις 07:00 με τον Δημήτρη Παπανώτα και περιλαμβάνει σύντομη ενημέρωση, επικαιρότητα, κυκλοφορία στους δρόμους, σχόλια, πληροφορίες για πολιτιστικές εκδηλώσεις.

http://ourgreektv.blogspot.com/2009/02/fm.html