"Λαϊκός ήρωας" στην Αλβανία ο Ριζάι! Απειλείται η ζωή του γράφει Αλβανική εφημερίδα!


Αίσθηση προκαλεί δημοσίευμα Αλβανικής Εφημερίδας σύμφωνα με το οποίο ο συνήγορος του δηλώνει ότι ,αν δεν φύγει από την Ελλάδα θα τον σκοτώσουν από την αστυνομία!
Ρεπορτάζ που έχει το zougla.gr αναφέρει οτι, ο δικηγόρος διαψεύδει αυτές τις δηλώσεις και υποστηρίζει οτι αποδόθηκαν διαφορετικά από τον Αλβανό δημοσιογράφο.
Συγκεκριμένα είπε οτι δεν υποστήριξε κάτι τέτοιο αλλά είπε ότι «Με τα αδικήματα που έχει διαπράξει ο Αλκέτ δεν τον χωράει η Ελλάδα και του είπα να παραδοθεί χωρίς να κάνει χρήση όπλων».
Ωστόσο δεν είναι λίγοι αυτοί που πιστεύουν οτι ο Αλβανός λόγω του χαρακτήρα του και του παρελθόντος του, αυτή τη φορά θα προσπαθήσει να μην πέσει στα χέρια της αστυνομίας με κάθε τρόπο. Ακόμα άλλοι που γνωρίζουν τις υπόγειες διασυνδέσεις μεταξύ αρχών ασφαλείας και των παρανόμων στην άντληση πληροφοριών δεν αποκλείεται να "τον δώσουν" σε κάποια αντίπαλη ομάδα και να τον στείλουν άλλοι "να βλέπει τα ραδίκια ανάποδα"! Άλλωστε ,από την στιγμή που σύμφωνα με την δικαιοσύνη είναι εκτελεστής ενός άλλου ανθρώπου από το χώρο της νύχτας και των παρανόμων, τι πιο φυσιολογικό να βρεθεί ,όπως και πολλά ακόμα άτομα το τελευταία χρόνια, νεκρός απλά για "ξεκαθάρισμα λογαριασμών"
Πάντως χαρακτηριστικό είναι ότι στην Αλβανία δίνουν διαστάσεις "λαϊκού ήρωα" (όπως εδώ στο Παλαιοκωστα) στον Αλβανό κακοποιό και η εφημερίδα που φιλοξενεί τις δηλώσεις του δικηγόρου σύμφωνα με το zougla.gr αναφέρει ότι "Η εφημερίδα αναφέρεται και στους γονείς του Αλκέτ Ριζάι, την Ντονίκα και τον Ραμίζ, οι οποίοι δέχονται καθημερινά επισκέψεις από φίλους και συγγενείς και όλοι εύχονται να τον βοηθήσει ο Θεός"