Show Σπ Καρατζαφέρη στα ΙΜΙΑ ή σε "μούφα" άλλη βραχονησίδα!


"Show" στα Ιμια (?)από τον Σπ Καρατζαφέρη και δημοσιογράφο της εφημερίδας "Σφήνα" που ισχυρίζεται οτι ανέβασε Ελληνική σημαία στην βραχονησίδα.

Η υπόθεση έχει προκαλέσει προβληματισμό στην κυβέρνηση ...για το αντίκτυπο που θα έχει αυτή η ενέργεια, αν όντως έχει γίνει στα ΙΜΙΑ και όχι σε κάποια άλλη βραχονησίδα.
Ο δημοσιογράφος Σπ Καρατζαφέρης ισχυρίστηκε στην τηλεοπτική εκπομπή Ζούγκλα οτι πήγε να κάνει ρεπορτάζ ...με αφορμή την 13η "επέτειο" των Ιμίων όταν σε αντίστοιχη ενέργεια τουρκικού δημοσιογράφου τηλεοπτικού καναλιού προκλήθηκε μίνι ελληνοτουρκική διένεξη, με εμπλοκή δυνάμεων του Ναυτικού με αποτέλεσμα να πέσει ένα ελληνικό πολεμικό ελικόπτερο και να χάσουν την ζωή τους συνολικά τέσσερα άτομα που ήταν πλήρωμα του μοιραίου ελικοπτέρου.
Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Σπ Καρατζαφέρη ενημερώθηκε τόσο η λιμενική αρχή όσο ο δήμαρχος τοπικού νησιού οτι ο δημοσιογράφος θα πήγαινε στα ΙΜΑ, χωρίς αποτραπεί ή να εμποδιστεί απο τις ελληνικές αρχές.
Σύμφωνα με το Ζοugla.gr, που έχει και αποκλειστικές φωτογραφίες με την δημοσιογραφική "απόβαση" στο νησί που τόσο η ελληνική κυβέρνηση όσο και η τουρκική το έχουν περιλάβει στις γκρίζες ζώνες του Αιγαίου, κυβερνητικοί κύκλοι ισχυρίζονται οτι οι φωτογραφίες δεν έχουν τραβηχθεί σε άλλο σημείο της περιοχής και οχι στα Ιμια.