Cybercrime Made in Greece...Οι παιδεραστές ...και το Ελληνικό Ιnternet!

Οργιο παραπληροφόρησης για το internet και τις ιστοσελίδες στην Ελλάδα , γίνεται απο ορισμένα ΜΜΕ ,που στην προσπάθειά τους να εντυπωσιάσουν στην παρουσίαση του θέματος με τους παιδεραστές, γράφουν ασύστολες ανακρίβειες ότι η Ελλάδα και το ελληνικό internet είναι "παιδεραστικός παράδεισος"...

Μούφες και παραπληροφόρηση...
Ιδού ποια είναι η αλήθεια.
ΟΛΕΣ οι σελίδες που επισκέπτονταν ΕΛΛΗΝΕΣ παιδεραστές ,σε όσες περιπτώσεις έχουν δοθεί στοιχεία στις ελληνικές αρχές από την interpol και το FBI και έχουν εντοπιστεί, κυρίως μέσω πληρωμών που έκαναν με πιστωτικές κάρτες ή μέσω online υπηρεσιών πληρωμής, βρίσκονται σε σέρβερ του εξωτερικού και οχι σε ελληνικούς server ή νοικιασμένους από ΕΛΛΗΝΕΣ στο εξωτερικό server.
Oτι υλικό έχουν βρει οι ελληνικές αρχές είναι αποθηκευμένο τοπικά είτε στα κομπιούτερ των δραστών, είτε σε ανεξάρτητες μονάδες αποθήκευσης ( και οχι ιστοσελίδες ) που είχαν και κατέβαζαν από τα site των κυκλωμάτων του εξωτερικού. Το υλικό που έβλεπαν έχει κατασχεθεί εκεί που εντοπίστηκε ( που ήταν ο σέρβερ αποθήκευσης και ο διακομιστής). Καθώς επίσης και τα πειστήρια με τα ψηφιακά ίχνη των επισκεπτών στις βάσεις δεδομένων των σέρβερ καθώς και με τις πληρωμές που έκαναν, τις οποίες μετά δίνουν στις αρχές οι τράπεζες ή οι εταιρίες online πληρωμών.
Συνήθης πρακτική των εμπόρων σκληρού και ακραίου παιδεραστικού υλικού είναι να δημιουργούν ιστοσελίδες ακραίου περιεχομένου, δήθεν για ενήλικες με σεξουαλικές παρεκκλίσεις...Εκεί στις "φαινομενικά σκληρού", αλλά δήθεν ενήλικου περιεχομένου σελίδες, ,με κόλπα περνάνε σε συνδρομές με ακριβές χρεώσεις το εγκληματικό παιδεραστικό υλικό. Η "πελατεία" τους είναι συνήθως άτομα, με οικονομική άνεση και σε αρκετές περιπτώσεις με κοινωνική επιφάνεια, που πληρώνουν αδρά το περιεχόμενο που πουλάνε οι "έμποροι". Kαι συνήθως προέρχονται απο χώρες της Ευρώπης , της Αμερικής κλπ , που παλιότερα και πριν αναπτυχθεί το internet έκαναν σεξοτουρισμό ( έναντι πάλι αδράς αμοιβής) σε χώρες της Ασίας και της Λατινικής Αμερικής. Άλλωστε από κει, δυστυχώς ,για μια ακόμα φορά προέρχονται και τα περισσότερα παιδιά θύματα, που χρησιμοποιούν οι δράστες για να παράγουν και να πουλούν αυτό το φρικιαστικό υλικό. Επίσης οι "χρήστες" , αν μπορεί να τους πει κανείς χρήστες ,δεν αποτελούν ενιαία ομάδα, που δρα παράλληλα και συντονισμένα και με πληροφορίες που ανταλλάσσουν μεταξύ τους, όπως την προβάλουν εδώ ως "κύκλωμα", δηλαδή, συνήθως, ο ένας δεν γνωρίζει τον άλλον. Απλά βρίσκονται σε αυτές τις σελίδες γιατί ικανοποιούν το ίδιο εγκληματικό τους "πάθος" , αν και αυτό μπορεί να το πει κανείς πάθος. "Κυκλώματα" σε αυτές τις περιπτώσεις θεωρούνται οι πάροχοι του περιεχομένου και κατασκευαστές ...και εκεί γίνεται η μεγάλη μάχη από την interpol και το FBI να περιοριστούν και να εξαρθρωθούν. Βέβαια σε αυτή την περίπτωση, ακόμα πιο χειρότεροι εγκληματίες είναι οι "πελάτες" και η αλήθεια είναι ότι στην Ελλάδα μέχρι πρόσφατα δεν διώκονταν. ΗΜΑΣΤΑΝ η μόνη χώρα που παρείχαμε μια ιδιότυπη ασυλία στην παιδεραστία και παιδοφιλία. Την ώρα που κατασκεύαζαν "ενόχους" με Μεταξικούς Νόμους σε βάρος κοινών εφαρμογών διαδικτύου με δικογραφίες τερατουργήματα ηλεκτρονικής μυθοπλασίας. Τέλος η μεγαλύτερη αλήθεια είναι οτι σαν χώρα στερούμαστε επιχειρησιακών μέσων και ειδικευμένων υπηρεσιών που μπορεί να εντοπίζουν την καρδιά των κυκλωμάτων. Γιατί για να βρεις τον "χρήστη" ...πρέπει να βρεις τον έμπορο και σε ορισμένες περιπτώσεις μπορείς και από τον "χρήστη" να βρεις τον έμπορο. Ασε που δεν υπάρχουν και εργαστήρια ελέγχου υλικού και περιεχομένου που κατάσχεται και κάποιοι μπορεί να την "γλυτώσουν" ,αν τα πειστήρια που στέλνει η interpol δεν αποδειχθούν ικανά, να τους στείλουν ακόμα πιο μέσα! Επίσης στερούμαστε και αξιόπιστων διαδικτυακών μηχανισμών να καταγγέλλονται αυτές οι περιπτώσεις μέσω διαδικτύου στις αρχές η σε ανεξάρτητους φορείς ,που να είναι πραγματικοί φορείς και οχι να "μασάνε" κοινοτικά κονδύλια , να κάνουν ημερίδες και δημόσιες σχέσεις μέσα απο τα ελληνικά τηλεσκουπίδια , με τις "ξεματιάστρες" και τις "ξεπαρθενιάστρες" . Αυτή είναι η αλήθεια και όχι οι άναρθρες κραυγές και οι γραφικότητες σε ορισμένα ΜΜΕ! Και η μπαρούφα της εβδομάδας περι ελληνικών ιστοσελίδων...που βρήκαμε σε ρεπορτάζ του Ζουgla.gr
"Τα τελευταία τρία χρόνια και μόνο από ελληνικές ιστοσελίδες έχουν διακινηθεί 107.570 παιδικές φωτογραφίες, ενώ οι Αρχές έχουν συλλάβει πάνω από 200 άτομα.
Με τις τελευταίες συλλήψεις, η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος υποστηρίζει ότι εξάρθρωσε ένα από τα μεγαλύτερα κυκλώματα που έχουν αποκαλυφθεί στη χώρα μας. Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 24 Ελλήνων, από τους οποίους οι 11 συνελήφθησαν με τη διαδικασία του αυτοφώρου και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα."
Ελεος ρε παιδιά ... σε ποιες ελληνικές ιστοσελίδες ήταν!!!