"Φιάσκο" οι έρευνες ...για τους τρομοκράτες! Βρήκαν Αλβανό "αντιεξουσιαστή"!


Σε θολά νερά ψαρεύουν στην αντιτρομοκρατική ...μετά το χθεσινό "χτύπημα" με τα καλάνσικοφ στα Εξάρχεια και το σοβαρό τραυματισμό του αστυνομικού. Χωρίς κανένα στοιχείο ,αφού τα άτομα που έκαναν την επίθεση χάθηκαν στο σκοτάδι χωρίς να μπορούν να εκτιμήσουν ούτε τον αριθμό των ατόμων που πήραν μέρος στην "επιχείρηση" , ούτε το τρόπο διαφυγή τους.
Για να τονώσουν το ηθικό και να εμφανίσουν προς τα έξω εικόνα αστυνομίας που ψάχνει ...εξαπέλησαν ευρείας κλίμακας έρευνες και προσαγωγές υπόπτων απο το χώρο των αναρχικών και των αντιεξουσιαστών καθώς "πιστεύουν" οτι η οργάνωση φάντασμα "Επαναστατικός Αγώνας" μπορεί να κίνειται και στις παρυφές αυτών των χώρων, χωρίς όμως να έχουν κάποιες ενδείξεις, πλην κάποιων κοινωνικοπολιτικών αναλύσεων που κάνουν!
Πάντως στο διεθνή τύπο και αλλα μέσα ενημέρωσης...ερωτηματικά προκαλεί η χθεσινή εξέλιξη στο θέμα τρομοκρατία στην Ελλάδα, σε συνδιασμό με την πρόσφατη "κοινωνική εξέγερση" με αφορμή την εν ψυχρώ δολοφονία του 16χρονου στα Εξάρχεια απο τους δύο αστυνομικούς.
Οι ερμηνείες που δίνουν είναι διάφορες και τις συνδέουν και με τις πολιτικές εξελίξεις στη χώρα μέσα στους επόμενους μήνες.