Βloggers (πραγματικοί) ξεφτίλισαν , δημοσιογράφους , portal και bloggers!

Για να δείτε σε τι χώρα ζούμε ...διαβάστε και δείτε πως μια φάρσα σε blog έγινε σοβαρό θέμα σε κανάλια αλλά και σε blogs και διαδικτυακά ενημερωτικά portal! Στο τσακ πρόλαβαν αστυνομική και κυβερνητική παρέμβαση! Παραλίγο να γελάει μαζί μας ο παγκόσμιος ιστός! Μιλάμε για πολύ ρόμπα! Οτι "μαλακία" δουν στο δίκτυο την κάνουν θέμα ...ακόμα και μείζον πολιτικό ή αστυνομικό με κάτι "αγροφύλακες" που έχουν στην λεγόμενη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος! ( Θυμηθείτε περίπτωση Καψαμπέλη , κυβερνοκαλλιτέχνη που μόνο ο Καραμανλής δεν βγήκε να κάνει δηλώσεις οτι έπιασαν ηλεκτρονικό εγκληματία που διόριζε στο δημόσιο, έναντι αμοιβής)
Από το http://anything-but-nd.blogspot.com/ που δουλεύουν καλά το photoshop έστησαν δήθεν οnline στοίχημα σε μεγάλη εταιρία στοιχήματος αν θα καεί το δέντρο του Κακλαμάνη στο Σύνταγμα!
Να δείτε το αποτέλεσμα!



Απίστευτο κι όμως αληθινό!!

H (δηλωμένη) πλάκα που κάναμε με το δήθεν online στοίχημα για το χριστουγεννιάτικο δέντρο του Συντάγματος, βρήκε το δρόμο της ως τα δελτία ειδήσεων σαν πραγματική είδηση! Για γέλια ή για κλάματα η ανεπάρκειά τους; Τα σχόλια δικά σας.Δείτε το αρχικό post εδώ.