Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Παραπλανούσαν τους Καταναλωτές Γνωστές Αλυσίδες SUPER MARKET


Πρόστιμο 300.000 ευρώ και πρόταση για ΚΛΕΙΣΙΜΟ καταστήματος της ΑΛΥΣΙΔΑΣ KΑΡΦΟΥΡ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ επέβαλε το Υπουργείο Ανάπτυξης . ΕΠΙΣΗΣ πρόστιμο επιβλήθηκε και σε καταστήματα απο τις Αλυσίδες ΑΦΟΙ ΒΕΡΟΠΟΥΛΟΙ ΑΕΒΕ και ΑΤΛΑΝΤΙΚ.

Η ανακοίνωση του υπουργείου Ανάπτυξης:

"Μετά από ελέγχους του τελευταίου διαστήματος, με βάση το νέο θεσμικό πλαίσιο που δημιουργήσαμε, η ΚΑΡΦΟΥΡ - ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ, παραπέμπεται στην Περιφέρεια Αττικής για κλείσιμο καταστήματός της, επί της Γ΄ Σεπτεμβρίου 77, Αθήνα, ενώ της επιβλήθηκε πρόστιμο 300.000 ευρώ για παραπλάνηση των καταναλωτών.

Στη συγκεκριμένη αλυσίδα έχουν διαπιστωθεί πολλές και καθ’ υποτροπή παραβάσεις, όπως:

  • Παραπλάνηση του καταναλωτή, λόγω διαφορετικής τιμής προϊόντος στο ταμείο, από την πινακίδα του ραφιού.
  • Παραβίαση πακέτου προϊόντος με προσφορές, με αποτέλεσμα να μη φθάνει η προσφορά στον καταναλωτή.
  • Παραπλάνηση του καταναλωτή, λόγω διαφορετικής τιμής προϊόντος σε διαφημιστικό φυλλάδιο και στην πινακίδα του ραφιού.
  • Μη επαρκή ηλεκτρονικά συστήματα ανάγνωσης και ελέγχου τιμών (price checkers) με βάση το εμβαδόν του καταστήματος, ενώ, εκ των υφισταμένων, ορισμένα δεν λειτουργούσαν.
  • Πώληση προϊόντων στα οποία δεν υπήρχαν πινακίδες που να αναγράφουν τις προβλεπόμενες ενδείξεις.
  • Λανθασμένος τρόπος έκπτωσης προϊόντος.
  • Πώληση, χωρίς να αναγράφεται στη πινακίδα η τιμή ανά μονάδα μέτρησης.

Παραβάσεις διαπιστώθηκαν επίσης και στα σούπερ μάρκετ:

ΑΦΟΙ ΒΕΡΟΠΟΥΛΟΙ ΑΕΒΕ (Μαρούσι, Μ. Αλεξάνδρου & Βορ. Ηπείρου)

ΑΤΛΑΝΤΙΚ, (όπου ελέγχθηκε το κεντρικό λογιστήριο της εταιρίας).

Και στις περιπτώσεις αυτές, επεβλήθησαν τα πρόστιμα, που ορίζει ο νόμος και παραπέμφθηκαν τόσο στην αρμόδια Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση, όσο και στην αρμόδια εισαγγελική αρχή για τις προβλεπόμενες κυρώσεις."

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η "παναγία η αρουραία" ... του Βερύκιου και οι νοσταλγοί της συμμορίας κατασκευαστών ηλεκτρονικού εγκλήματος.

Έγραψε η ανάρτηση του Βερύκιου για τον Καρτερό και την "παναγία την αρουραία" και κάποιοι νοσταλγοί της συμμορίας κατασκευής ηλεκτρονικού εγκλήματος με τις γνωστές απατεωνιές τύπου Παστίτσιου και άλλων μυθευμάτων που πουλούσαν τσόντα να γίνουν διάσημοι κεντράροντας στους  ανώμαλους χρήστες που έστελναν διεθνείς διωκτικές και δεν είχαν κάμια με νόμιμες ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης, βγήκαν δήθεν να τον κατηγορούν για προσβολή θρησκευτικού συμβόλου ! Ρε που τα πουλάτε αυτά ....παλιά τα κόλπα και τελειωμένα μαζί με αυτούς τους απατεωνίσκους !
Δειτε την ανάρτηση Βερύκιου

Διαβάζω πύρινα Αυγουστιάτικα άρθρα κατά Καρτερού & Μαξίμου από την Αγία ...Αρουραία , προφανώς γραμμένα στον ιδιόκτητο δρυμό που απόκτησε με την βοήθεια εθνικού εργολάβου...
Χιλιες φορες με τον «φευγάτο» Καρτερό παρα με την φιλάργυρη αρουραία... — Δήμος Βερύκιος (@DimosVerikios) 19 Αυγούστου 2018

Να ποιο είναι το κολέγιο Αθηνών ! Είναι κάτι σαν το Nammos και το IslandΠρώην διευθυντής αποκαλύπτει. Λειτουργούν με την λογική «αυτά τα μαγαζιά εμεις τα φτιάξαμε»!

Με ανάρτησή του ο κωστής Κοντογιάννης, πρώην Διευθυντής του Κολεγίου Αθηνών, καταγγέλλει πελατειακό καθεστώς διαχρονικα στο εν λόγω εκπαιδευτικό ίδρυμα από την οικογένεια Σαμαρά και κάνει λόγο για ρουσφέτια και παρεμβάσεις. Επίσης αναφέρεται στην απόλυση της Φώφης Μπουλούτα την οποία χαρακτηρίζει στημένη και καταλήγει απευθυνόμενος στον πρώην πρωθυπουργό, ότι «τόσο εσυ όσο και το κόμμα σου τολμάτε και μιλάτε για αριστεία, ευτελιζοντας τη λέξη και το νόημα της. Λες και μπορούμε να αγνοήσουμε το ποσό βαθιά αγράμματος και βάρβαρος πρέπει να είναι καποιος για να λειτουργεί όπως εσυ και ο σμπιρος σου, στη συγκεκριμένη περίπτωση.» Η ανάρτηση του Κωστή Κοντογιάννη Πόσο παραδοσιακός!!! Αντώνη μου κανενας δε θέλει να εξοντώσει κανέναν. Ο γιοκας σου δεν είναι ο πρώτος ούτε ο τελευταίος που καταλαμβάνει όλο το χώρο που του αφήνουν. Η συμπεριφορά περιγράφεται ως «Φαινόμενο του αερίου». Στο σχολείο που προεδρεύει ο θείος του με διαρκή ρουσφέτια, με τη λογική «αυτά τα μαγαζιά εμεις τα φτιάξαμε», με …

Αυτός είναι ο καθηγητής "φακελάκης" που ήθελε σεξ και χρήμα να περνάει τις φοιτήτριες στα μαθήματα στα ΤΕΙ Σερρών (φωτογραφίες)

Στη δημοσιότητα δόθηκαν το απόγευμα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Σερρών, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες τόσο του καθηγητή από τις Σέρρες που συνελήφθη με την κατηγορία ότι ζητούσε ανταλλάγματα από τους φοιτητές του, όσο και οι δύο φερόμενοι ως συνεργοί του.


Οι άνθρωποι αυτοί, είναι από συγκεκριμένο φροντιστήριο των Σερρών, στο οποίο ο καθηγητής, φέρεται να έστελνε τους φοιτητές του. Και οι τρεις, συνελήφθησαν από τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων, τη Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2018, μετά από «βροχή» καταγγελιών. Πρόκειται για τους: Α) ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΔΗ Κλεάνθη του Νικολάου και της Ελένης, ο οποίος γεννήθηκε την 11-11-1958 στη Θεσσαλονίκη. Β) ΜΟΚΚΑ Γεώργιο του Αποστόλου και της Ζωής, ο οποίος γεννήθηκε την 29-07-1959 στο Νέο Πετρίτσι Σερρών. Γ) ΜΗΛΟΦΤΣΗ Ευαγγελία του Ηλία και της Ιωάννας, η οποία γεννήθηκε την 11-12-1968 στο Νέο Πετρίτσι Σερρών Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας 6 μηνών, σύμφωνα με τη σχετική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του…