Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Kατάσχεση και άλλου σπιτιού για 750 ευρώ

Απίστευτη καταγγελία: Τράπεζα κατάσχεσε διαμέρισμα αξίας άνω
των 50.000 Ευρώ, για ένα χρέος 750 Ευρώ
.
Το αίσχος των τραπεζών αλλά και των τηλεοπτικών μέσων φάνηκε, μέσα απ’ αυτό που παρουσιάστηκε σήμερα στον ALPHA. Μια γυναίκα (με γυρισμένη την πλάτη) εμφανίστηκε σε ένα τηλεοπτικό «παράθυρο», καταγγέλλοντας, πως η τράπεζα της κατάσχεσε το 66 τ. μ. διαμέρισμά της, για ένα υπόλοιπο 750 Ευρώ που είχε απομείνει από ένα καταναλωτικό δάνειο που είχε πάρει, ύψους 3.000 Ευρώ. Το χειρότερο δε είναι, ότι η γυναίκα είναι καρκινοπαθής και σήμερα είναι στον δρόμο.

Τα όσα δήλωσε είναι συγκλονιστικά και φανερώνουν την αγυρτεία των τραπεζών και το καλά εδραιωμένο κύκλωμα κατασχέσεων που δρα στο παρασκήνιο. Τα λεγόμενα «κοράκια» χτύπησαν κι εδώ, παίρνοντας το διαμέρισμα για μόλις 15.000 Ευρώ, ενώ η αξία ξεπερνάει τις 50.000, μολονότι η γυναίκα ήταν σε υποτιθέμενη συνεννόηση με την τράπεζα για τακτοποίηση αυτού του υπολοίπου. Τελείως ξαφνικά της ανακοίνωσαν από την τράπεζα την ημερομηνία κατάσχεσης, την διαδικασία της οποίας είχαν δρομολογήσει ανενόχλητοι στο παρασκήνιο.

Η γυναίκα κατέφυγε σε όλους τους φορείς όπου μπορούσε να βρει το δίκιο της, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Το τραγελαφικό είναι, πως από το Υπουργείο Δικαιοσύνης πήρε την εισήγηση, να καταφύγει στα …κανάλια! Απίστευτο και όμως αληθινό…
http://alkimosarchive.blogspot.com/2008/10/blog-post_3214.html

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Να ποιο είναι το κολέγιο Αθηνών ! Είναι κάτι σαν το Nammos και το IslandΠρώην διευθυντής αποκαλύπτει. Λειτουργούν με την λογική «αυτά τα μαγαζιά εμεις τα φτιάξαμε»!

Με ανάρτησή του ο κωστής Κοντογιάννης, πρώην Διευθυντής του Κολεγίου Αθηνών, καταγγέλλει πελατειακό καθεστώς διαχρονικα στο εν λόγω εκπαιδευτικό ίδρυμα από την οικογένεια Σαμαρά και κάνει λόγο για ρουσφέτια και παρεμβάσεις. Επίσης αναφέρεται στην απόλυση της Φώφης Μπουλούτα την οποία χαρακτηρίζει στημένη και καταλήγει απευθυνόμενος στον πρώην πρωθυπουργό, ότι «τόσο εσυ όσο και το κόμμα σου τολμάτε και μιλάτε για αριστεία, ευτελιζοντας τη λέξη και το νόημα της. Λες και μπορούμε να αγνοήσουμε το ποσό βαθιά αγράμματος και βάρβαρος πρέπει να είναι καποιος για να λειτουργεί όπως εσυ και ο σμπιρος σου, στη συγκεκριμένη περίπτωση.» Η ανάρτηση του Κωστή Κοντογιάννη Πόσο παραδοσιακός!!! Αντώνη μου κανενας δε θέλει να εξοντώσει κανέναν. Ο γιοκας σου δεν είναι ο πρώτος ούτε ο τελευταίος που καταλαμβάνει όλο το χώρο που του αφήνουν. Η συμπεριφορά περιγράφεται ως «Φαινόμενο του αερίου». Στο σχολείο που προεδρεύει ο θείος του με διαρκή ρουσφέτια, με τη λογική «αυτά τα μαγαζιά εμεις τα φτιάξαμε», με …

Η "παναγία η αρουραία" ... του Βερύκιου και οι νοσταλγοί της συμμορίας κατασκευαστών ηλεκτρονικού εγκλήματος.

Έγραψε η ανάρτηση του Βερύκιου για τον Καρτερό και την "παναγία την αρουραία" και κάποιοι νοσταλγοί της συμμορίας κατασκευής ηλεκτρονικού εγκλήματος με τις γνωστές απατεωνιές τύπου Παστίτσιου και άλλων μυθευμάτων που πουλούσαν τσόντα να γίνουν διάσημοι κεντράροντας στους  ανώμαλους χρήστες που έστελναν διεθνείς διωκτικές και δεν είχαν κάμια με νόμιμες ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης, βγήκαν δήθεν να τον κατηγορούν για προσβολή θρησκευτικού συμβόλου ! Ρε που τα πουλάτε αυτά ....παλιά τα κόλπα και τελειωμένα μαζί με αυτούς τους απατεωνίσκους !
Δειτε την ανάρτηση Βερύκιου

Διαβάζω πύρινα Αυγουστιάτικα άρθρα κατά Καρτερού & Μαξίμου από την Αγία ...Αρουραία , προφανώς γραμμένα στον ιδιόκτητο δρυμό που απόκτησε με την βοήθεια εθνικού εργολάβου...
Χιλιες φορες με τον «φευγάτο» Καρτερό παρα με την φιλάργυρη αρουραία... — Δήμος Βερύκιος (@DimosVerikios) 19 Αυγούστου 2018

Αποκλειστικό : Χασισοφυτεία σε κήπο του Μαξίμου. Έφοδος Χρυσοχοίδη. Προσαγωγές ξένων ανταποκριτών μετά τις αποκαλύψεις του Μπάμπη !

Σύμφωνα με πληροφορίες που ακόμη δεν έχουν επιβεβαιωθεί, μετά την τσιγαρίλα  που μύρισε ο Μητσοτάκης μόλις παρέλαβε το Μέγαρο Μαξίμου από τον Τσίπρα και δημοσίευσε αποκλειστικά η Καθημερινή....συνεργάτες του νέου πρωθυπουργού κάνοντας μια βόλτα σήμερα στους χώρους που περιβάλουν το κτήριο είδαν κάποια περίεργα φυτά.
Αμέσως ειδοποιήθηκε ο νέος υπουργός -λαγωνικό  δημόσιας τάξης Χρυσοχοίδης και έκανε έφοδο...
Στο μεταξύ, και με αφορμή τις πρωινές αποκαλύψεις του Βουλευτή  και πρώην Δημοσιογράφου Μπάμπη Παπαδημητρίου στην εκπομπή του Αρη Πορτοσάλτε ...για ξένους ανταποκριτές που μαστούρωναν στο Μέγαρο Μαξίμου και έγραφαν υπερ της προηγούμενης  κυβέρνησης διέταξε να προσαχθούν άμεσα στην ΓΑΔΑ όλοι οι ξένοι ανταποκριτές στην Ελλάδα και να ανακριθούν για να αποκαλύψουν αν το χασίσι το έκοβαν απο γλάστρες στους κήπους του Μαξίμου ή το έφερναν μαζί τους !
Για ότι νεώτερο θα σας ενημερώσουμε !
Δείτε τις αποκαλύψεις του Μπάμπη ...που κακώς κατά την γνώμη μας δεν αξιοποιήθηκε στο συγκεκριμένο υ…