Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Είναι απάτη και απιστία σε βαθμό κακουργήματος η λίστα της ντροπής με την κρατική διαφήμιση!


Υπάρχει ένας τίμιος εισαγγελέας να παρέμβει γι αυτή την λίστα! Και να τους καθίσει όλους στο σκαμνί υπουργούς , παρέδρους, προέδρους και εκδότες
Υποτίθεται ότι η διαφήμιση δίνεται για την προβολή των κρατικών επιχειρήσεων!
Τι διαφήμιση έκαναν σε ένα έντυπο που πούλησε 59.000 φύλλα σε ένα οκτάμηνο και έχει πάρει το 5,9% της κρατικής διαφήμισης!
Είναι παραβίαση του αθέμιτου ανταγωνισμού!
Και πόσα ακόμα "λαθρόβια" έντυπα και περιοδικά (ακόμα και site) υπάρχουν που τυπώνονται μόνο για να πάνε το τεύχος στα λογιστήρια να πάρουν τα λεφτά για την διαφήμιση!
Όποιος θέλει να έχει έντυπο να βάλει δικά του λεφτά...να έχει αποδεδειγμένα τζίρο από εμπορική διαφήμιση και κυκλοφορία ,με πλαφόν ημερήσιας ή εβδομαδιαίας πώλησης φύλλων , τουλάχιστον ένα Εξάμηνο , συγκεκριμένο αριθμό ΣΕ ΜΙΣΘΟΛΌΓΙΟ συντακτών, για να μπορεί να συμμετέχει στην κρατική διαφήμιση!
Εδώ πριν κυκλοφορήσουν έχουν κλείσει διαφημιστικά πακέτα με το κράτος!
Και με τα περίφημα free press τι γίνεται!
Είναι δυνατόν με στατιστικές έρευνες να δημιουργούν αναγνωσιμότητα και κυκλοφορία και να συμμετέχουν σε πακέτα κρατικής διαφήμισης!
Αν δεν το κάνουν οι εισαγγελείς ας το κάνουν οι πολίτες!
Να κάνουν μηνυτήριες αναφορές, καταγγελίες και προσφυγές στην Ευρωπαϊκή Ενωση στην επιτροπή ανταγωνισμού!
ΕΊΝΑΙ ΣΚΆΝΔΑΛΟ ΕΊΝΑΙ ΑΊΣΧΟΣ ...ΕΊΝΑΙ ΚΑΘΑΡΉ ΕΞΑΓΟΡΆ ΚΑΙ ΣΥΝΑΛΛΑΓΉ! ΜΕ ΔΗΜΌΣΙΟ ΧΡΉΜΑ!

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Να ποιο είναι το κολέγιο Αθηνών ! Είναι κάτι σαν το Nammos και το IslandΠρώην διευθυντής αποκαλύπτει. Λειτουργούν με την λογική «αυτά τα μαγαζιά εμεις τα φτιάξαμε»!

Με ανάρτησή του ο κωστής Κοντογιάννης, πρώην Διευθυντής του Κολεγίου Αθηνών, καταγγέλλει πελατειακό καθεστώς διαχρονικα στο εν λόγω εκπαιδευτικό ίδρυμα από την οικογένεια Σαμαρά και κάνει λόγο για ρουσφέτια και παρεμβάσεις. Επίσης αναφέρεται στην απόλυση της Φώφης Μπουλούτα την οποία χαρακτηρίζει στημένη και καταλήγει απευθυνόμενος στον πρώην πρωθυπουργό, ότι «τόσο εσυ όσο και το κόμμα σου τολμάτε και μιλάτε για αριστεία, ευτελιζοντας τη λέξη και το νόημα της. Λες και μπορούμε να αγνοήσουμε το ποσό βαθιά αγράμματος και βάρβαρος πρέπει να είναι καποιος για να λειτουργεί όπως εσυ και ο σμπιρος σου, στη συγκεκριμένη περίπτωση.» Η ανάρτηση του Κωστή Κοντογιάννη Πόσο παραδοσιακός!!! Αντώνη μου κανενας δε θέλει να εξοντώσει κανέναν. Ο γιοκας σου δεν είναι ο πρώτος ούτε ο τελευταίος που καταλαμβάνει όλο το χώρο που του αφήνουν. Η συμπεριφορά περιγράφεται ως «Φαινόμενο του αερίου». Στο σχολείο που προεδρεύει ο θείος του με διαρκή ρουσφέτια, με τη λογική «αυτά τα μαγαζιά εμεις τα φτιάξαμε», με …

Η "παναγία η αρουραία" ... του Βερύκιου και οι νοσταλγοί της συμμορίας κατασκευαστών ηλεκτρονικού εγκλήματος.

Έγραψε η ανάρτηση του Βερύκιου για τον Καρτερό και την "παναγία την αρουραία" και κάποιοι νοσταλγοί της συμμορίας κατασκευής ηλεκτρονικού εγκλήματος με τις γνωστές απατεωνιές τύπου Παστίτσιου και άλλων μυθευμάτων που πουλούσαν τσόντα να γίνουν διάσημοι κεντράροντας στους  ανώμαλους χρήστες που έστελναν διεθνείς διωκτικές και δεν είχαν κάμια με νόμιμες ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης, βγήκαν δήθεν να τον κατηγορούν για προσβολή θρησκευτικού συμβόλου ! Ρε που τα πουλάτε αυτά ....παλιά τα κόλπα και τελειωμένα μαζί με αυτούς τους απατεωνίσκους !
Δειτε την ανάρτηση Βερύκιου

Διαβάζω πύρινα Αυγουστιάτικα άρθρα κατά Καρτερού & Μαξίμου από την Αγία ...Αρουραία , προφανώς γραμμένα στον ιδιόκτητο δρυμό που απόκτησε με την βοήθεια εθνικού εργολάβου...
Χιλιες φορες με τον «φευγάτο» Καρτερό παρα με την φιλάργυρη αρουραία... — Δήμος Βερύκιος (@DimosVerikios) 19 Αυγούστου 2018

Αποκλειστικό : Χασισοφυτεία σε κήπο του Μαξίμου. Έφοδος Χρυσοχοίδη. Προσαγωγές ξένων ανταποκριτών μετά τις αποκαλύψεις του Μπάμπη !

Σύμφωνα με πληροφορίες που ακόμη δεν έχουν επιβεβαιωθεί, μετά την τσιγαρίλα  που μύρισε ο Μητσοτάκης μόλις παρέλαβε το Μέγαρο Μαξίμου από τον Τσίπρα και δημοσίευσε αποκλειστικά η Καθημερινή....συνεργάτες του νέου πρωθυπουργού κάνοντας μια βόλτα σήμερα στους χώρους που περιβάλουν το κτήριο είδαν κάποια περίεργα φυτά.
Αμέσως ειδοποιήθηκε ο νέος υπουργός -λαγωνικό  δημόσιας τάξης Χρυσοχοίδης και έκανε έφοδο...
Στο μεταξύ, και με αφορμή τις πρωινές αποκαλύψεις του Βουλευτή  και πρώην Δημοσιογράφου Μπάμπη Παπαδημητρίου στην εκπομπή του Αρη Πορτοσάλτε ...για ξένους ανταποκριτές που μαστούρωναν στο Μέγαρο Μαξίμου και έγραφαν υπερ της προηγούμενης  κυβέρνησης διέταξε να προσαχθούν άμεσα στην ΓΑΔΑ όλοι οι ξένοι ανταποκριτές στην Ελλάδα και να ανακριθούν για να αποκαλύψουν αν το χασίσι το έκοβαν απο γλάστρες στους κήπους του Μαξίμου ή το έφερναν μαζί τους !
Για ότι νεώτερο θα σας ενημερώσουμε !
Δείτε τις αποκαλύψεις του Μπάμπη ...που κακώς κατά την γνώμη μας δεν αξιοποιήθηκε στο συγκεκριμένο υ…