Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Η κυβέρνηση της Ν.Δ. προχωρά ακάθεκτη!!

http://manosbee.blogspot.com/2008/10/blog-post_4617.html

Ενώ αρκετές χώρες, ανάμεσά τους και χώρες της Ε.Ε., αυξάνουν τις δημόσιες επενδύσεις στην πρώτη κατοικία, στις μεταφορές, στην παιδεία, στην αυτοκινητοβιομηχανία, σε δημόσιες εταιρίες κρατικών συμφερόντων, η κυβέρνηση της Ν.Δ. προχωρά ακάθεκτη στην υλοποίηση ιδιωτικοποιήσεων (ΟΑ, ΟΣΕ, ΕΛΤΑ, Λιμάνια) σαν να μην έχει συμβεί τίποτε. Την ώρα που το νεοφιλελεύθερο μοντέλο καταρρέει, η Ν.Δ. εμμένει σε μια παράλογη πολιτική που μετατρέπει τη χώρα σε πρόσφορο έδαφος για λεηλασία.
Και λεηλατείται με κάθε μορφή ασταμάτητα – ανελέητα!
Βλέπουμε πάλι από την άλλη μεριά η κυβέρνηση να βρίσκει χρήμα άφθονο, χωρίς περιορισμούς. Να βρίσκει 28 δις € για να στηρίξει αυτούς που και στη χώρα μας, όπως πολύ περισσότερο οι συνάδελφοί τους στις άλλες χώρες, βούλιαξαν την οικονομία σε μια τεράστια κρίση μέσα από το φοβερό, ασύλληπτο κερδοσκοπικό παιχνίδι που έπαιξαν και το οποίο το έχουμε πληρώσει κι εδώ με τα υπερκέρδη των τραπεζών.
Δίνει 28 δις η κυβέρνηση στις τράπεζες όταν δίνει ψιχία -κι αν τα δίνει- στους δανειολήπτες, τη στιγμή που σύμφωνα με τα στοιχεία που υπάρχουν σήμερα αρκούν 10 δις € ώστε το δημόσιο να αποκτήσει τον πλήρη έλεγχο όλου του τραπεζικού συστήματος στη χώρα.
Αμεσες παρεμβάσεις στην πραγματική οικονομία και στα κοινωνικά ευπαθή στρώματα προκειμένου να αντέξουν σε μια κρίση που ήδη από τη φούσκα των τραπεζών έχει περάσει μέσα στα σπίτια και στις δουλειές των πολιτών.
Κάντε το, μπορείτε?

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η "παναγία η αρουραία" ... του Βερύκιου και οι νοσταλγοί της συμμορίας κατασκευαστών ηλεκτρονικού εγκλήματος.

Έγραψε η ανάρτηση του Βερύκιου για τον Καρτερό και την "παναγία την αρουραία" και κάποιοι νοσταλγοί της συμμορίας κατασκευής ηλεκτρονικού εγκλήματος με τις γνωστές απατεωνιές τύπου Παστίτσιου και άλλων μυθευμάτων που πουλούσαν τσόντα να γίνουν διάσημοι κεντράροντας στους  ανώμαλους χρήστες που έστελναν διεθνείς διωκτικές και δεν είχαν κάμια με νόμιμες ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης, βγήκαν δήθεν να τον κατηγορούν για προσβολή θρησκευτικού συμβόλου ! Ρε που τα πουλάτε αυτά ....παλιά τα κόλπα και τελειωμένα μαζί με αυτούς τους απατεωνίσκους !
Δειτε την ανάρτηση Βερύκιου

Διαβάζω πύρινα Αυγουστιάτικα άρθρα κατά Καρτερού & Μαξίμου από την Αγία ...Αρουραία , προφανώς γραμμένα στον ιδιόκτητο δρυμό που απόκτησε με την βοήθεια εθνικού εργολάβου...
Χιλιες φορες με τον «φευγάτο» Καρτερό παρα με την φιλάργυρη αρουραία... — Δήμος Βερύκιος (@DimosVerikios) 19 Αυγούστου 2018

Να ποιο είναι το κολέγιο Αθηνών ! Είναι κάτι σαν το Nammos και το IslandΠρώην διευθυντής αποκαλύπτει. Λειτουργούν με την λογική «αυτά τα μαγαζιά εμεις τα φτιάξαμε»!

Με ανάρτησή του ο κωστής Κοντογιάννης, πρώην Διευθυντής του Κολεγίου Αθηνών, καταγγέλλει πελατειακό καθεστώς διαχρονικα στο εν λόγω εκπαιδευτικό ίδρυμα από την οικογένεια Σαμαρά και κάνει λόγο για ρουσφέτια και παρεμβάσεις. Επίσης αναφέρεται στην απόλυση της Φώφης Μπουλούτα την οποία χαρακτηρίζει στημένη και καταλήγει απευθυνόμενος στον πρώην πρωθυπουργό, ότι «τόσο εσυ όσο και το κόμμα σου τολμάτε και μιλάτε για αριστεία, ευτελιζοντας τη λέξη και το νόημα της. Λες και μπορούμε να αγνοήσουμε το ποσό βαθιά αγράμματος και βάρβαρος πρέπει να είναι καποιος για να λειτουργεί όπως εσυ και ο σμπιρος σου, στη συγκεκριμένη περίπτωση.» Η ανάρτηση του Κωστή Κοντογιάννη Πόσο παραδοσιακός!!! Αντώνη μου κανενας δε θέλει να εξοντώσει κανέναν. Ο γιοκας σου δεν είναι ο πρώτος ούτε ο τελευταίος που καταλαμβάνει όλο το χώρο που του αφήνουν. Η συμπεριφορά περιγράφεται ως «Φαινόμενο του αερίου». Στο σχολείο που προεδρεύει ο θείος του με διαρκή ρουσφέτια, με τη λογική «αυτά τα μαγαζιά εμεις τα φτιάξαμε», με …

Αυτός είναι ο καθηγητής "φακελάκης" που ήθελε σεξ και χρήμα να περνάει τις φοιτήτριες στα μαθήματα στα ΤΕΙ Σερρών (φωτογραφίες)

Στη δημοσιότητα δόθηκαν το απόγευμα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Σερρών, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες τόσο του καθηγητή από τις Σέρρες που συνελήφθη με την κατηγορία ότι ζητούσε ανταλλάγματα από τους φοιτητές του, όσο και οι δύο φερόμενοι ως συνεργοί του.


Οι άνθρωποι αυτοί, είναι από συγκεκριμένο φροντιστήριο των Σερρών, στο οποίο ο καθηγητής, φέρεται να έστελνε τους φοιτητές του. Και οι τρεις, συνελήφθησαν από τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων, τη Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2018, μετά από «βροχή» καταγγελιών. Πρόκειται για τους: Α) ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΔΗ Κλεάνθη του Νικολάου και της Ελένης, ο οποίος γεννήθηκε την 11-11-1958 στη Θεσσαλονίκη. Β) ΜΟΚΚΑ Γεώργιο του Αποστόλου και της Ζωής, ο οποίος γεννήθηκε την 29-07-1959 στο Νέο Πετρίτσι Σερρών. Γ) ΜΗΛΟΦΤΣΗ Ευαγγελία του Ηλία και της Ιωάννας, η οποία γεννήθηκε την 11-12-1968 στο Νέο Πετρίτσι Σερρών Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας 6 μηνών, σύμφωνα με τη σχετική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του…