Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Bαράτε βιολιτζήδες...στου εργατολόγου της ΓΣΕΕ

Κλαρίνα , λαική ορχήστρα ...τα κάνουν αυτά και οι εργατοπατέρες...
Δεν ξέρουμε έπαιξαν και το κελί 33 του Μαργατίτη...
Ετσι παρουσίασε το βιβλίο του ο Εργατολόγος dvdλόγος της ΓΣΕΕ ...γνωστός απο το σκάνδαλο Zαχόπουλου-Τσέκου!
Δείτε τι γράφει το nonews-news.blogspot.com

Στο Τιτάνια με κλαρίνα!...


"Ο Νικολουτσόπουλος παρουσιάζει αυτή την ώρα το βιβλίο του στο ξενοδοχείο Τιτάνια,κάτω από τους ήχους λαικής ορχήστρα με κλαρίνα και μπουζούκια.
Πολλοί δικηγόροι, ηθοποιοί, δημοσιογράφοι (ο Νίκος Μάνεσης, ο ...
Σταύρος Θεοδωράκης,ο Γ.Βότσης,που θα παρουσιάσει το βιβλίο)κ.α.
Στο βιβλίο του απαλλάσσει το MEGA (δεν είδαν το DVD εκεί).Επιτίθεται στον Αναστασιάδη που τον χαρακτηρίζει "ΧοντροΘέμο",και κάνει πολλούς αντιφατικούς χαρακτηρισμούς για την Έυη Τσέκου και τον Χρήστο Ζαχόπουλο.
Έχει ζητήσει από τους καλεσμένους μετά το πέρας της παρουσίασης να παραμείνουν και να τραγουδήσουν με την λαϊκή ορχήστρα...."


Tι να πουν τώρα οι εκατοντάδες αδίκως προφυλακισθέντες Έλληνες πολίτες με βουλεύματα και δικαστικές αποφάσεις...
Έτσι πιστεύουν ότι θα χτυπήσουν, όσοι θέλουν να χτυπήσουν το σύστημα απονομής δικαιοσύνης (το άρπα κόλα καθεστώς προφυλακίσεων) και τα λεγόμενο σωφρονιστικό σύστημα...που δεν απέχει και πολύ από το "Express του Μεσονυκτίου" ως προς τις συνθήκες διαβίωσης !
Με με κλαμπατσίμπανα ...και θεατρικές παραστάσεις!
Και που από την Στ Πτέρυγα...την επονομαζόμενη και ως VIP .Λεγόμενη και ως πτέρυγα "προστατευόμενων" κατηγορουμένων ή καταδικασμένων ,που δύσκολα θα μπορούσαν να επιβιώσουν στις άλλες πτέρυγες από τους άλλους κρατούμενους και του αγραφους νόμους της φυλακής,λόγω της θεσεώς τους ή της μορφής των αδικημάτων τους!

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η "παναγία η αρουραία" ... του Βερύκιου και οι νοσταλγοί της συμμορίας κατασκευαστών ηλεκτρονικού εγκλήματος.

Έγραψε η ανάρτηση του Βερύκιου για τον Καρτερό και την "παναγία την αρουραία" και κάποιοι νοσταλγοί της συμμορίας κατασκευής ηλεκτρονικού εγκλήματος με τις γνωστές απατεωνιές τύπου Παστίτσιου και άλλων μυθευμάτων που πουλούσαν τσόντα να γίνουν διάσημοι κεντράροντας στους  ανώμαλους χρήστες που έστελναν διεθνείς διωκτικές και δεν είχαν κάμια με νόμιμες ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης, βγήκαν δήθεν να τον κατηγορούν για προσβολή θρησκευτικού συμβόλου ! Ρε που τα πουλάτε αυτά ....παλιά τα κόλπα και τελειωμένα μαζί με αυτούς τους απατεωνίσκους !
Δειτε την ανάρτηση Βερύκιου

Διαβάζω πύρινα Αυγουστιάτικα άρθρα κατά Καρτερού & Μαξίμου από την Αγία ...Αρουραία , προφανώς γραμμένα στον ιδιόκτητο δρυμό που απόκτησε με την βοήθεια εθνικού εργολάβου...
Χιλιες φορες με τον «φευγάτο» Καρτερό παρα με την φιλάργυρη αρουραία... — Δήμος Βερύκιος (@DimosVerikios) 19 Αυγούστου 2018

Να ποιο είναι το κολέγιο Αθηνών ! Είναι κάτι σαν το Nammos και το IslandΠρώην διευθυντής αποκαλύπτει. Λειτουργούν με την λογική «αυτά τα μαγαζιά εμεις τα φτιάξαμε»!

Με ανάρτησή του ο κωστής Κοντογιάννης, πρώην Διευθυντής του Κολεγίου Αθηνών, καταγγέλλει πελατειακό καθεστώς διαχρονικα στο εν λόγω εκπαιδευτικό ίδρυμα από την οικογένεια Σαμαρά και κάνει λόγο για ρουσφέτια και παρεμβάσεις. Επίσης αναφέρεται στην απόλυση της Φώφης Μπουλούτα την οποία χαρακτηρίζει στημένη και καταλήγει απευθυνόμενος στον πρώην πρωθυπουργό, ότι «τόσο εσυ όσο και το κόμμα σου τολμάτε και μιλάτε για αριστεία, ευτελιζοντας τη λέξη και το νόημα της. Λες και μπορούμε να αγνοήσουμε το ποσό βαθιά αγράμματος και βάρβαρος πρέπει να είναι καποιος για να λειτουργεί όπως εσυ και ο σμπιρος σου, στη συγκεκριμένη περίπτωση.» Η ανάρτηση του Κωστή Κοντογιάννη Πόσο παραδοσιακός!!! Αντώνη μου κανενας δε θέλει να εξοντώσει κανέναν. Ο γιοκας σου δεν είναι ο πρώτος ούτε ο τελευταίος που καταλαμβάνει όλο το χώρο που του αφήνουν. Η συμπεριφορά περιγράφεται ως «Φαινόμενο του αερίου». Στο σχολείο που προεδρεύει ο θείος του με διαρκή ρουσφέτια, με τη λογική «αυτά τα μαγαζιά εμεις τα φτιάξαμε», με …

Αυτός είναι ο καθηγητής "φακελάκης" που ήθελε σεξ και χρήμα να περνάει τις φοιτήτριες στα μαθήματα στα ΤΕΙ Σερρών (φωτογραφίες)

Στη δημοσιότητα δόθηκαν το απόγευμα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Σερρών, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες τόσο του καθηγητή από τις Σέρρες που συνελήφθη με την κατηγορία ότι ζητούσε ανταλλάγματα από τους φοιτητές του, όσο και οι δύο φερόμενοι ως συνεργοί του.


Οι άνθρωποι αυτοί, είναι από συγκεκριμένο φροντιστήριο των Σερρών, στο οποίο ο καθηγητής, φέρεται να έστελνε τους φοιτητές του. Και οι τρεις, συνελήφθησαν από τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων, τη Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2018, μετά από «βροχή» καταγγελιών. Πρόκειται για τους: Α) ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΔΗ Κλεάνθη του Νικολάου και της Ελένης, ο οποίος γεννήθηκε την 11-11-1958 στη Θεσσαλονίκη. Β) ΜΟΚΚΑ Γεώργιο του Αποστόλου και της Ζωής, ο οποίος γεννήθηκε την 29-07-1959 στο Νέο Πετρίτσι Σερρών. Γ) ΜΗΛΟΦΤΣΗ Ευαγγελία του Ηλία και της Ιωάννας, η οποία γεννήθηκε την 11-12-1968 στο Νέο Πετρίτσι Σερρών Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας 6 μηνών, σύμφωνα με τη σχετική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του…