Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Bαράτε βιολιτζήδες...στου εργατολόγου της ΓΣΕΕ

Κλαρίνα , λαική ορχήστρα ...τα κάνουν αυτά και οι εργατοπατέρες...
Δεν ξέρουμε έπαιξαν και το κελί 33 του Μαργατίτη...
Ετσι παρουσίασε το βιβλίο του ο Εργατολόγος dvdλόγος της ΓΣΕΕ ...γνωστός απο το σκάνδαλο Zαχόπουλου-Τσέκου!
Δείτε τι γράφει το nonews-news.blogspot.com

Στο Τιτάνια με κλαρίνα!...


"Ο Νικολουτσόπουλος παρουσιάζει αυτή την ώρα το βιβλίο του στο ξενοδοχείο Τιτάνια,κάτω από τους ήχους λαικής ορχήστρα με κλαρίνα και μπουζούκια.
Πολλοί δικηγόροι, ηθοποιοί, δημοσιογράφοι (ο Νίκος Μάνεσης, ο ...
Σταύρος Θεοδωράκης,ο Γ.Βότσης,που θα παρουσιάσει το βιβλίο)κ.α.
Στο βιβλίο του απαλλάσσει το MEGA (δεν είδαν το DVD εκεί).Επιτίθεται στον Αναστασιάδη που τον χαρακτηρίζει "ΧοντροΘέμο",και κάνει πολλούς αντιφατικούς χαρακτηρισμούς για την Έυη Τσέκου και τον Χρήστο Ζαχόπουλο.
Έχει ζητήσει από τους καλεσμένους μετά το πέρας της παρουσίασης να παραμείνουν και να τραγουδήσουν με την λαϊκή ορχήστρα...."


Tι να πουν τώρα οι εκατοντάδες αδίκως προφυλακισθέντες Έλληνες πολίτες με βουλεύματα και δικαστικές αποφάσεις...
Έτσι πιστεύουν ότι θα χτυπήσουν, όσοι θέλουν να χτυπήσουν το σύστημα απονομής δικαιοσύνης (το άρπα κόλα καθεστώς προφυλακίσεων) και τα λεγόμενο σωφρονιστικό σύστημα...που δεν απέχει και πολύ από το "Express του Μεσονυκτίου" ως προς τις συνθήκες διαβίωσης !
Με με κλαμπατσίμπανα ...και θεατρικές παραστάσεις!
Και που από την Στ Πτέρυγα...την επονομαζόμενη και ως VIP .Λεγόμενη και ως πτέρυγα "προστατευόμενων" κατηγορουμένων ή καταδικασμένων ,που δύσκολα θα μπορούσαν να επιβιώσουν στις άλλες πτέρυγες από τους άλλους κρατούμενους και του αγραφους νόμους της φυλακής,λόγω της θεσεώς τους ή της μορφής των αδικημάτων τους!

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Να ποιο είναι το κολέγιο Αθηνών ! Είναι κάτι σαν το Nammos και το IslandΠρώην διευθυντής αποκαλύπτει. Λειτουργούν με την λογική «αυτά τα μαγαζιά εμεις τα φτιάξαμε»!

Με ανάρτησή του ο κωστής Κοντογιάννης, πρώην Διευθυντής του Κολεγίου Αθηνών, καταγγέλλει πελατειακό καθεστώς διαχρονικα στο εν λόγω εκπαιδευτικό ίδρυμα από την οικογένεια Σαμαρά και κάνει λόγο για ρουσφέτια και παρεμβάσεις. Επίσης αναφέρεται στην απόλυση της Φώφης Μπουλούτα την οποία χαρακτηρίζει στημένη και καταλήγει απευθυνόμενος στον πρώην πρωθυπουργό, ότι «τόσο εσυ όσο και το κόμμα σου τολμάτε και μιλάτε για αριστεία, ευτελιζοντας τη λέξη και το νόημα της. Λες και μπορούμε να αγνοήσουμε το ποσό βαθιά αγράμματος και βάρβαρος πρέπει να είναι καποιος για να λειτουργεί όπως εσυ και ο σμπιρος σου, στη συγκεκριμένη περίπτωση.» Η ανάρτηση του Κωστή Κοντογιάννη Πόσο παραδοσιακός!!! Αντώνη μου κανενας δε θέλει να εξοντώσει κανέναν. Ο γιοκας σου δεν είναι ο πρώτος ούτε ο τελευταίος που καταλαμβάνει όλο το χώρο που του αφήνουν. Η συμπεριφορά περιγράφεται ως «Φαινόμενο του αερίου». Στο σχολείο που προεδρεύει ο θείος του με διαρκή ρουσφέτια, με τη λογική «αυτά τα μαγαζιά εμεις τα φτιάξαμε», με …

Η "παναγία η αρουραία" ... του Βερύκιου και οι νοσταλγοί της συμμορίας κατασκευαστών ηλεκτρονικού εγκλήματος.

Έγραψε η ανάρτηση του Βερύκιου για τον Καρτερό και την "παναγία την αρουραία" και κάποιοι νοσταλγοί της συμμορίας κατασκευής ηλεκτρονικού εγκλήματος με τις γνωστές απατεωνιές τύπου Παστίτσιου και άλλων μυθευμάτων που πουλούσαν τσόντα να γίνουν διάσημοι κεντράροντας στους  ανώμαλους χρήστες που έστελναν διεθνείς διωκτικές και δεν είχαν κάμια με νόμιμες ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης, βγήκαν δήθεν να τον κατηγορούν για προσβολή θρησκευτικού συμβόλου ! Ρε που τα πουλάτε αυτά ....παλιά τα κόλπα και τελειωμένα μαζί με αυτούς τους απατεωνίσκους !
Δειτε την ανάρτηση Βερύκιου

Διαβάζω πύρινα Αυγουστιάτικα άρθρα κατά Καρτερού & Μαξίμου από την Αγία ...Αρουραία , προφανώς γραμμένα στον ιδιόκτητο δρυμό που απόκτησε με την βοήθεια εθνικού εργολάβου...
Χιλιες φορες με τον «φευγάτο» Καρτερό παρα με την φιλάργυρη αρουραία... — Δήμος Βερύκιος (@DimosVerikios) 19 Αυγούστου 2018

Αποκλειστικό : Χασισοφυτεία σε κήπο του Μαξίμου. Έφοδος Χρυσοχοίδη. Προσαγωγές ξένων ανταποκριτών μετά τις αποκαλύψεις του Μπάμπη !

Σύμφωνα με πληροφορίες που ακόμη δεν έχουν επιβεβαιωθεί, μετά την τσιγαρίλα  που μύρισε ο Μητσοτάκης μόλις παρέλαβε το Μέγαρο Μαξίμου από τον Τσίπρα και δημοσίευσε αποκλειστικά η Καθημερινή....συνεργάτες του νέου πρωθυπουργού κάνοντας μια βόλτα σήμερα στους χώρους που περιβάλουν το κτήριο είδαν κάποια περίεργα φυτά.
Αμέσως ειδοποιήθηκε ο νέος υπουργός -λαγωνικό  δημόσιας τάξης Χρυσοχοίδης και έκανε έφοδο...
Στο μεταξύ, και με αφορμή τις πρωινές αποκαλύψεις του Βουλευτή  και πρώην Δημοσιογράφου Μπάμπη Παπαδημητρίου στην εκπομπή του Αρη Πορτοσάλτε ...για ξένους ανταποκριτές που μαστούρωναν στο Μέγαρο Μαξίμου και έγραφαν υπερ της προηγούμενης  κυβέρνησης διέταξε να προσαχθούν άμεσα στην ΓΑΔΑ όλοι οι ξένοι ανταποκριτές στην Ελλάδα και να ανακριθούν για να αποκαλύψουν αν το χασίσι το έκοβαν απο γλάστρες στους κήπους του Μαξίμου ή το έφερναν μαζί τους !
Για ότι νεώτερο θα σας ενημερώσουμε !
Δείτε τις αποκαλύψεις του Μπάμπη ...που κακώς κατά την γνώμη μας δεν αξιοποιήθηκε στο συγκεκριμένο υ…