Bαράτε βιολιτζήδες...στου εργατολόγου της ΓΣΕΕ

Κλαρίνα , λαική ορχήστρα ...τα κάνουν αυτά και οι εργατοπατέρες...
Δεν ξέρουμε έπαιξαν και το κελί 33 του Μαργατίτη...
Ετσι παρουσίασε το βιβλίο του ο Εργατολόγος dvdλόγος της ΓΣΕΕ ...γνωστός απο το σκάνδαλο Zαχόπουλου-Τσέκου!
Δείτε τι γράφει το nonews-news.blogspot.com

Στο Τιτάνια με κλαρίνα!...


"Ο Νικολουτσόπουλος παρουσιάζει αυτή την ώρα το βιβλίο του στο ξενοδοχείο Τιτάνια,κάτω από τους ήχους λαικής ορχήστρα με κλαρίνα και μπουζούκια.
Πολλοί δικηγόροι, ηθοποιοί, δημοσιογράφοι (ο Νίκος Μάνεσης, ο ...
Σταύρος Θεοδωράκης,ο Γ.Βότσης,που θα παρουσιάσει το βιβλίο)κ.α.
Στο βιβλίο του απαλλάσσει το MEGA (δεν είδαν το DVD εκεί).Επιτίθεται στον Αναστασιάδη που τον χαρακτηρίζει "ΧοντροΘέμο",και κάνει πολλούς αντιφατικούς χαρακτηρισμούς για την Έυη Τσέκου και τον Χρήστο Ζαχόπουλο.
Έχει ζητήσει από τους καλεσμένους μετά το πέρας της παρουσίασης να παραμείνουν και να τραγουδήσουν με την λαϊκή ορχήστρα...."


Tι να πουν τώρα οι εκατοντάδες αδίκως προφυλακισθέντες Έλληνες πολίτες με βουλεύματα και δικαστικές αποφάσεις...
Έτσι πιστεύουν ότι θα χτυπήσουν, όσοι θέλουν να χτυπήσουν το σύστημα απονομής δικαιοσύνης (το άρπα κόλα καθεστώς προφυλακίσεων) και τα λεγόμενο σωφρονιστικό σύστημα...που δεν απέχει και πολύ από το "Express του Μεσονυκτίου" ως προς τις συνθήκες διαβίωσης !
Με με κλαμπατσίμπανα ...και θεατρικές παραστάσεις!
Και που από την Στ Πτέρυγα...την επονομαζόμενη και ως VIP .Λεγόμενη και ως πτέρυγα "προστατευόμενων" κατηγορουμένων ή καταδικασμένων ,που δύσκολα θα μπορούσαν να επιβιώσουν στις άλλες πτέρυγες από τους άλλους κρατούμενους και του αγραφους νόμους της φυλακής,λόγω της θεσεώς τους ή της μορφής των αδικημάτων τους!