Ασφάλιση αστικής ευθύνης για bloggers...


Cool ρε παιδιά ,τι διεθνή αναγνώριση των bloggers...και πράσινα άλογα!
Μια είδηση που μετέδωσε το ΑΠΕ και έγραψε το blog
http://alkimosarchive.blogspot.com/2008/09/bloggers.html
για ασφαλιστική συμφωνία της Ένωσης Αμερικανών blooggers με ασφαλιστική εταιρία για ασφάλιση αστικής ευθύνης bloggers μελών της ...παρουσιάζεται ως "αναγνώριση των bloggers"!
Πρώτον συγκρίνετε διαφορετικά πράγματα και δεύτερον μιλάμε για Αμερική!
Η ελληνική εμπειρία με τα blogs και το διαδίκτυο είναι για γέλια και για κλάματα...
Στην Αμερική τα blogs δεν είναι μόνο αυτά στα free url των blogger , wordpress που έχουμε εδώ και δεύτερο υπάρχει και νομοθεσία και πλαίσιο και ρυθμιστική αρχή!
H δε ένωση των bloggers είναι επαγγελματική και αναγνωρισμένη
Δεν υπάρχουν "χωροφύλακες" να μιλάνε για ηλεκτρονικό έγκλημα και χωροφυλακίστικα blogs να γράφουν έρχεται ο κ τάδε που είναι κολλητός να σας συλλάβει...
Τα θέματα διαδικτύου και διαχείρισης δικτυακών τόπων τα χειρίζεται Ρυθμιστική. Εκεί πάει πρώτα ο κάθε θιγόμενος . Η Αρχή με ειδικευμένο προσωπικό και όχι τον μπακάλη της γειτονιάς ,καθορίζει τα των απορρήτων με τις δικαστικές αρχές ...και η αστυνομία έχει επιχειρησιακό λόγο και μόνο για κακουργήματα που πρέπει να παρθούν πειστήρια ή να παρακολουθήσουν ηλεκτρονικά ίχνη κλπ
Όταν δε κατάσχουν πειστήρια συνοδεύονται από ειδικό προσωπικό και έχουν ειδικά μέσα μεταφοράς των σκληρών δίσκων που εξασφαλίζουν ότι δεν προστεθούν ή θα αφαιρεθούν στοιχεία!
Αμέσως το υλικό πάει στα εργαστήρια εξετάζεται και δεν πηγαίνει καμία δικογραφία και κατηγορούμενος στον εισαγγελέα χωρίς να τον συνοδεύει έκθεση των ηλεκτρονικών πειστηρίων!
( Δηλαδή όπως δεν μπορείς να πας εδώ ένοχο για πυροβολισμό χωρίς την βαλλιστική έρευνα, έτσι και εκεί χωρίς την έκθεση των ηλεκτρονικών πειστηρίων (δίσκων κλπ) )
Αμέσως όταν εξετασθούν οι δίσκοι και το υλικό επιστρέφεται στον κάτοχο με αντίγραφο αν πρέπει να επιστραφεί
Επίσης ,ξεχνάτε ότι στην Αμερική υπάρχουν προβλήματα, κύρια με τα blogs ακόμα και με τους κολοσσούς του διαδικτύου, για πνευματικά δικαιώματα, με τις εταιρίες παραγωγής και τα ΜΜΕ (ταινίες, μουσική, τηλεοπτικά δίκτυα , εφημερίδες)
Ακόμα ένα μεγάλο μέρος των blogs είναι επαγγελματικά με δικά στους url κλπ
Αυτά γίνονται στην Αμερική...Εδώ γίνονται άλλα...
Ρωτήστε ανθρώπους που έχουν καταστραφεί από τους εδώ "σκιτζήδες" ...περί ηλεκτρονικού εγκλήματος!