Αντάρτες, Αλήτες, Πουλιά ( κοινός κότες) στην ΚΕ της ΝΔ

By http://kolotrixes.blogspot.com/


Φήμες λένε ότι ο Κώστας πιέστηκε πολύ από τον Θοδωρή να το παίξει άγριος και τσαμπουκαλεμένος στην ομιλία προς τα μέλη της Κ.Ε. Το έκανε με τον όρο να εξαφανιστεί μετά γιά κανένα τρίμηνο στη Ραφήνα γιά ύπνο.

Ένα ατυχές περιστατικό σημάδεψε την ομιλία του πρωθυπουργού. Χτυπώντας το χέρι στο πόντιουμ σκότωσε έναν ψύλλο ο οποίος άνηκε στον Άρη Σπηλιωτόπουλο. Ήταν εξημερωμένος και οικόσιτος και εκπαιδευμένος στο κυνήγι της αγριόπαπιας. Στον ελεύθερο χρόνο του χόρευε και τραγουδούσε. Εκείνη την στιγμή διέφυγε από τον ιδιοκτήτη του με αποτέλεσμα να συνθλιβεί από την βαριά και ασήκωτη προς το κατεστημένο των ανταρτών, γροθιά του Καραμανλή.

Ο πρωθυπουργός λέγεται ότι πήρε μαθήματα υποκριτικής από τη Μιμή Ντενίση και τον Στήβεν Σηγκάλ ώστε να αποδώσει άριστα το ρόλο του στην Κεντρική Επιτροπή και Σκηνή. Ο Στήβεν επίσης του έδειξε και δυό-τρείς κινήσεις Αικίντο σε περίπτωση που τον αποκαλούσε ο Τατούλης χοντρό. Τελικά τον αποκάλεσε βασιλοπούλα κλεισμένη σε κάστρο και δεν χρειάστηκε να τις εφαρμόσει.

Μόλις τελείωσε την ομιλία του ο Κώστας Καραμανλής και γύρισε την πλάτη του να φύγει εκσφενδονίστηκαν τέσσερεις χαρτοσαίτες κατά πάνω του, ενώ κάποιος πούστης του είχε κολλήσει στην πλάτη ένα χαρτί που έγραφε "ΕΙΜΑΙ ΜΑΠΑΣ". Η Ντόρα του πέταγε κιμωλίες και ο Γιαννόπουλος γόμες. Ξυστά από το αυτί του πέρασε και μιά ξύστρα μεταλλική που φήμες λένε ότι την πέταξε ο Πολύδωρας.

Το βίντεο από την ομιλία του πρωθυπουργού προς τα μέλη της Κ.Ε. της Ν.Δ. ζήτησε ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο γιά τις ανάγκες των γυρισμάτων του "Ανάλυσε το Νο 3". Κρατούσε την κοιλιά του από τα γέλια ο γνωστός ηθοποιός, ο οποίος βρίσκονταν στα τελευταία καθίσματα της αίθουσας μεταμφιεσμένος σε μαφιόζο ώστε να μην του δώσει κανείς σημασία ανάμεσα σε τόσους άλλους. "Ίσως μου χρειαστεί και γιά το "Γαμπρός της Συμφοράς Νο 3" δήλωσε.

Τελευταία στιγμή απέτρεψαν τον Καραμανλή να βάλει την Νατάσα Υπουργό Υγείας στη θέση του Αβραμόπουλου. Θα το ανακοίνωνε όλος χαρά στην ομιλία προς την Κ.Ε. αλλά επικράτησε η λογική αν και πολλοί σχολίασαν ότι η λογική έχει ήδη χαθεί με το να είναι Υπουργός Υγείας ο Αβραμόπουλος.

Υπόνοιες γιά σαρωτικό αυτοανασχηματισμό άφησε ο πρωθυπουργός λέγοντας ότι "δεν είναι αυτοσκοπός γιά μένα η πρωθυπουργία". Ήδη πολλοί υποψήφιοι, προπονούνται στη θέαση DVD, μελετούν το βιβλίο "Πως Να Κυβερνάτε Από Το Σπίτι" και αγοράζουν εξοχικά στη Ραφήνα. Άλλοι βλέπουν συνεχώς την ταινία "Ο Αόρατος Άνθρωπος" και τρώνε κεμπάπ στου Μπαιρακτάρη.

Βρωμούσε και έζεχνε η αίθουσα της ομιλίας. Όλοι έκλαναν, άλλος μαλλί, άλλος μέντες, άλλος πατάτες, άλλος πόμολα, άλλος φασκόμηλο, άλλος μπάμιες, από το φόβο τους μπροστά στο όλο τσαμπουκά ύφος του Καραμανλή. Άλλοι έκλαναν από τα γέλια ενώ ο Πρόεδρος τους έκλασε τα παπάρια. Πήγαινε το κλανίδι σύννεφο γενικώς δηλαδή.