29 κατασκευαστές ηλεκτρονικού εγκλήματος συνιστούν ελληνικές facebook-μαλακίες!



Εκτός του ότι είναι άσχετοι ...είναι και επικίνδυνοι!!!
Διαρρέουν ότι έχουν καταγγελία πως, μια επώνυμη γνωρίστηκε με κάποιον στο facebook και στην συνέχεια το έριξε μαζί του στο cyber sex. Aυτός ,λένε, τώρα την εκβιάζει ότι θα δημοσιοποιήσει το γυμνό περιεχόμενο. Ε και ας πρόσεχε.
Τι σχέση έχει το facebook και οι περιγραφές που δίνουν , όπως"γνωρίστηκαν συνέδεσαν τις κάμερες και άρχισαν το sex" !Σιγά μην μας πουν ότι έπαιρναν μάτι και οι χρήστες του facebook!'Η ότι η ιδιοκτησία του facebook προήγαγε η εξωθούσε τους χρήστες σε αλλότρια ακολασία κλπ( Γιατί έχουν κατασκευαστεί και τέτοια κατηγορητήρια στην Ελλάδα εναντίον νόμιμων παρόχων internet )
Όσο επικίνδυνο είναι το internet για άσχετους και ηλεκτρονικά αναλφάβητους χρήστες όπως οι Έλληνες , άλλο τόσο "επικίνδυνοι" είναι και αυτοί που είναι "'ασχετοι" ή που κάνουν τους "άσχετους" για να λένε οτι είναι αυθεντίες στην ανακάλυψη εγκληματιών ,σε πρόθυμους "σκοταδιστές" αλλά "λαμόγια" του διαδικτύου και των ΜΜΕ, που όλη μέρα βλέπουν τσόντες στο youporn και ψάχνονται στα chat και το facebook να βρoύν γκόμενα και μετά γράφουν και μεταδίδουν αυτές τις μαλακίες !