Τι κοινό έχουν οι Κεντέρης, Θάνου, Γκούσης και Χαλκιά;

"Τι κοινό έχουν οι Κεντέρης, Θάνου, Γκούσης και Χαλκιά;

Και οι 4 όταν πιαστήκαν ντοπέ ήταν αθλητές του γαύρου!

Τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια;

"Κλεμμένα πρωταθλήματα σε όλα τα αθλήματα", λέει το τραγουδάκι!


Α, και για να μην ξεχνιόμαστε. Επειδή κάποιοι θα πούνε και τι σχέση έχει αυτό με τη μπάλα:
http://www.goalday.gr/article.asp?catid=10532&subid=2&tag=7817&pubid=948582

Εξηγήσεις απαιτεί το ΕΣΚΑΝ

Περαιτέρω διερεύνηση ζητάει το ΕΣΚΑΝ για το γεγονός ότι η ποδοσφαιρική ομάδα του Ολυμπιακού δεν βρισκόταν στις εγκαταστάσεις του Ρέντη τις ώρες που είχε δηλώσει στο έντυπο εντοπισμού!

Το ΕΣΚΑΝ αναφέρει στην ανακοίνωσή του: «Από το Εθνικό Συμβούλιο Καταπολέμησης του Ντόπινγκ ανακοινώνεται ότι την Τετάρτη 09 Απριλίου δόθηκαν εντολές διενέργειας ελέγχων εκτός αγώνων στους χώρους προπόνησης των ομάδων ΠΑΕ Α.Ε.Κ., ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ.

Μετά από κλήρωση, υποβλήθηκαν σε έλεγχο ντόπινγκ έξι (06) παίκτες της ΠΑΕ Α.Ε.Κ. και έξι (06) παίκτες της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ. Η ομάδα της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ δεν βρισκόταν στο χώρο προπόνησης την ώρα που είχε δηλωθεί στο έντυπο εντοπισμού (whereabout) που είχε στη διάθεσή του το ΕΣΚΑΝ. Αναμένονται σχετικές διευκρινήσεις από τη SUPERLEAGUE, ως αρμόδια αρχή».

Ο Ολυμπιακός υποστηρίζει πως την Τρίτη (8/4) υποχρεώθηκε να αλλάξει την ώρα προπόνησης της Τετάρτης (από 12 το μεσημέρι σε 6 το απόγευμα) και πως ειδοποίησε την Σούπερ Λίγκα - ως όφειλε - για την αλλαγή αυτή. Η διοργανώτρια αρχή από την δική της πλευρά υποστηρίζει πως το φαξ δεν έφτασε στα χέρια της.


Αυτό είναι καθαρό non-show, όπως το 2004 με τους Κεντέρη-Θάνου.
Και υπενθυμίζω ότι αυτοί τιμωρηθήκανε με διετή αποκλεισμό"
Αναγνώστης