H «Ρώσικη ρουλέτα» των επωνύμων στα στέκια των ερωτικών παρεκκλίσεων και των ναρκωτικών παραισθήσεων …


Εμείς εδώ τα βλέπουμε αλλιώς …Ετσι και στην περίπτωση του «δολοφόνου» του Σεργανόπουλου δεν θα παίξουμε με την λογική της δικαίωσης της «Κατίνας θαυμάστριας» και δεν θα κάνουμε τους εγκληματολόγους τύπου ΣΤΑΡ, «είδαμε στο στυγερό βλέμμα του δράστη τον αμετανόητο και αποφασισμένο δολοφόνο» !

Θα βγάλουμε την «χρυσόσκονη» και θα σας οδηγήσουμε στην σκληρή πραγματικότητα ενός «άγριου κόσμου» στα παζάρια της ακολασίας!

Σύντομα στο Bollywood Greece με ήχο και εικόνα !!!

(Και εμβόλιμα ότι άλλο μας κάτσει …)

Εκεί που το εμπόριο της «ανδρικής σάρκας» από τους έχοντες και κατέχοντας με τους εξαθλιωμένους και αποφασισμένους για την επιβίωση με κάθε τρόπο μετανάστες …είναι το must της παρακμιακής αστικής και μεσοαστικής τάξης της Αθήνας.

Απλά κρατήστε αυτό.
Ο «εφήμερος» εραστής του Σεργιανόπουλου που έπεσε στα χέρια της αστυνομίας είναι από την άλλη πλευρά ,με τις παραδοσιακά σεσημασμένες πιάτσες των ανάρμοστων σχέσεων ! Η πιθανότητα ο «δράστης» να μην γνώριζε την ιδιότητα και την αναγνωσιμότητα του «θύματος» που τον «αγόρασε» για μερικές ώρες δείχνει μια άλλη πρακτική όσων αναζητούν αυτού του είδους τις περιπέτειες !

Και η απάντηση στους εγκληματολογούντες και μαλακ…σοφούντες …
Δείτε αυτό το ποστ στο
blogs της Ξένιας

Εγκλήματα Πάθους ! Άρρωστη Κατάσταση!

Πέμπτη, 13 Σεπτεμβρίου 2007

«Τα εγκλήματα πάθους εκτελούνται από άτομα με συνείδηση "πυρπολημένη" και συμπεριφορά "χειραγωγημένη" από επιθετικό μονοϊδεασμό. Δεν συμπεριλαμβάνονται στους αυτουργούς εγκλημάτων πάθους οι επαγγελματίες φονιάδες και οι κάθε λογής ψυχανώμαλοι. Δεν θα πρέπει να συμπεριλαμβάνονται ακόμη οι παρανοϊκοί που ενήργησαν σύμφωνα με τις ανάγκες του παραληρήματος της αρρώστιας τους. Επομένως τα εγκλήματα πάθους πραγματοποιούνται από άτομα που

Περισσότερα