Αληθεύει ...οτι μόλις βγήκε ο Νικολιτσόπουλος ...απο το Γραφείο του στέλνουν ...επιταγές στις καθαρίστριες να τον πληρώσουν για τον διορισμό τους!

Tον είδατε όλοι, τον "νομικό ορχήστρα" των εργατοπατέρων της ΓΣΕΕ μόλις βγήκε από τον Κορυδαλλό ...να "πουλάει τρέλα"!
Kαι αν αυτός "πουλάει τρέλα" ...από το γραφείο του μάλλον τα έχουν τετρακόσια !
Λοιπόν έφθασε η πληροφορία ...ότι στέλνουν επιταγές ,ταχυδρομικές, στις καθαρίστριες που είχε "τσιμπήσει" μέσα από την θέση του ως επικεφαλής της νομικής υπηρεσίας της ΓΣΕΕ "ελέω" Πολυζωγόπουλου- Παναγόπουλου και τις είχε δέσει με συνδικαλιστικονταβατζιλίδικο "συμβόλαιο" να τον πληρώσουν αν διοριστούν, επειδή τους είχε πάρει την νομική εκπροσώπηση ως συμβασιούχες, άσχετα αν αυτό γίνει με δικαστική ή νομοθετική παρέμβαση! Βέβαια Παναγόπουλοι, Πολυζωγόπουλοι έκαναν τους κινέζους ... ( Περιμένουν την ετυμηγορία των δικαστών. Ενώ σε άλλη περίπτωση και απέλυσαν και δυσφήμισαν και με νομικό της υπηρεσίας τους τον Νικολιτσόπουλο , έκαναν ανταγωγή 100.000 ευρώ στον δημοσιογράφο της ΓΣΕΕ .ΔΕΙΤΕ το blog του )
Αλέξη Τσίπρα είναι και οι δικοί σου εργατοπατέρες στη ΓΣΕΕ στο κόλπο!
Στηρίζουν τον Νικολιτσόπουλο και τις νομικές κινήσεις των ΠΑΣΚΙΤΩΝ συνδικαλιστών στην ανταγωγή των 100.000 ευρώ , κατά του απολυμένου δημοσιογράφου της ΓΣΕΕ, που ο γραμματέας της ΓΣΕΕ λέει δεν είχε ιδέα!

Αυτό και αν είναι αίσχος και πρόκληση... Να μην μπαίνει η ΓΣΕΕ να καθαρίσει το θέμα!
Εκτός και αν τα έξοδα τώρα είναι πολλά ... η εγγύηση ,το βιβλίο που θα εκδοθεί!
Και όλοι συνδράμουν !
Είναι και οι ποιοτικές διακοπές της ΓΣΕΕ !
Θα επανέλθουμε ...