Οι Τσουκάτοι Celebrity ( Mέρος Α)


Kοσμικές και άλλες ιστορίες των Τσουκάτων…

H πιο τρανταχτή περίπτωση επίδειξης χλίδης από τους Τσουκάτους είναι καταγγελία του Θεόδωρου Πάγκαλου στο Εκτελεστικό Γραφείο του ΠΑΣΟΚ το 2000, για βόλτες του Τσουκάτου με το κότερο επιχειρηματία στο Αιγαίο.
Επίσης, η Πόπη φέρεται να διαθέτει και σπίτι στη Μύκονο.
Με αφορμή τις καλοκαιρινές διακοπές του Σημίτη το 1997 έγραφε ο Βηματοδότης (Κυριακή 17 Αυγούστου 1997 - Αρ. Φύλλου 12442)
Ο Θοδωρος στη Χιο η Πόπη στη Μύκονο!
«Ούτε καν ο κ. Θ. Τσουκάτος, όπως λανθασμένα εγράφη, ο οποίος προτίμησε να περάσει λίγες ημέρες στη Χίο, όπου είχε κλείσει δωμάτιο από καιρό, και ακολούθως στη Μύκονο με τη σύζυγό του κυρία Πόπη Τσουκάτου, όπου μονίμως εδώ και είκοσι χρόνια φιλοξενείται σε φιλικό σπίτι ­ μακράν των «κοσμικών».

"Βέρα" Μυκονιάτησα η Πόπη ...( ρε που ζούμε και μέχρι το 1996 δεν την είδαμε με ένα σινιέ συνολάκι ...Γι αυτό η Δάφνη δεν την καλούσε ούτε για καφεδάκι)

Τα γενέθλια της Πόπης στο «ΛΟΙΠΟΝ»
Δεν ήταν όποια και όποια η Ποπη έτσι το κοσμικό περιοδικό «Λοιπόν» μας ενημερώνει ότι έχει γενέθλια στις 17 Φεβρουαρίου μαζί με…
Η Όλγα Τρέμη.Ο εφοπλιστής και πρώην πρόεδρος του Ολυμπιακού Σταύρος Νταϊφάς. Ο Ίλια Ίβιτς, που κλείνει τα 37. Ο ζωγράφος και σκηνογράφος Ντίνος Πετράτος.Η Τίνα Δασκαλαντωνάκη. Ο χορευτής και χορογράφος Κώστας Καπράλος.Η Πόπη Τσουκάτου. Ο λιμενάρχης Παναγιώτης Δαμιανός.Ο πρέσβης Ηλίας Αντωνόπουλος. Και ο Δημήτρης Αγγελόπουλος, γιος του Θόδωρου και της Γιάννας, που κλείνει τα 16
Αργότερα … Η Πόπη ήταν επικοινωνιολόγος της Ελένης Κόκκαλη ???