Θέλουν να ρίξουν την Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ με τα "Μακεδονικά Συλλαλητήρια"...για το αυτονόητο ! Δηλαδή την σύνθετη ονομασία των Σκοπίων με όρο Μακεδονία. Που όλοι έχουν συμφωνήσει!



Όποιος δεν το κατάλαβε ας το καταλάβει . Δεν βρέθηκαν ξαφνικά τόσοι ακροδεξιοί κλπ . Ουτε ο καραβανάς και λοιποί συγγενείς  συγκίνησαν τα πλήθη. Είναι οι μπροστινοί  ενός  ολόκληρου φαύλου κύκλου...από συμφέροντα, πρωτίστως, οικονομικά που θέλουν να ξεμπερδεύουν σύντομα με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Και βρήκαν τον πιο απλό και εύκολο τρόπο. Και ο κλασικός Μ@Λ@κας Ελληνας ...βγάζει το άχτι του πιστεύοντας ότι ακολουθώντας  όλες αυτές τις πολιτικές παρίες των δήθεν πατριωτών ...που είναι γνωστό ποιοι τις συντηρούν οικονομικά και πολιτικά για να κάνουν τα δικά τους κόλπα όταν δεν μπορούν να ελέγξουν το πολιτικό παιχνίδι.
Είναι ο ίδιος κλασικός μ@μ@κας που φώναζε οτι ο Τσίπρας θα του κλείσει τα κανάλια και δεν θα έχει ελεύθερη ενημέρωση...και τελικά δικαιώθηκε ο Τσίπρας όπως εξελίχθηκε η υπόθεση μετά τις προκηρύξεις των αδειών από το ΕΡΣ !
Και τώρα πιστεύει ότι ακολουθώντας ...αυτές τις ψευτοεθνικιστικές παρίες του συστήματος ...θα ρίξει τον Τσίπρα που θέλει να πουλήσει και το ονομα Μακεδονία. Θα έρθει ο Κούλης ...και το σύστημα...που βάζει όλους αυτούς να δουλεύουν για τον Κούλη θα του δώσει μεγαλοπρεπώς σύντομα τα ΣΚΟΠΙΑ με μια ονομασία ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΡΑ να έχει να πορεύεται, ο καραβανάς θα βολευτεί  με καμιά θεσούλα υπουργού και ολοι οι λοιποί συγγενείς με τους ρόλους που τους έχουν αναθέσει !