Σκληρή απάντηση Τσίπρα σε Μητσοτάκη για τις πυρκαγιές: «Του συνιστούμε καλή επιστροφή στην ξαπλώστρα του»


Απάντηση στα όσα έγραψε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook για τις πυρκαγιές και τα όσα καταλόγισε στην κυβέρνηση έδωσε το γραφείο του πρωθυπουργού.

Ο πρόεδρος της ΝΔ εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση προς την κυβέρνηση. Όπως έγραψε στην ανάρτησή του, μόνο όταν εκείνος προγραμμάτισε να επισκεφτεί το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού στο Αρχηγείο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, η κυβέρνηση αποφάσισε να «εμφανιστεί».
Στην απάντηση που δίνει το γραφείο του Πρωθυπουργού μεταξύ άλλων κατηγορεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη πως ενδιαφέρεται μόνο να στήνει επικοινωνιακά σόου και του εύχεται «καλή επιστροφή στην ξαπλώστρα του».
Αναλυτικά το σχόλιο Γραφείου Τύπου Πρωθυπουργού για τις δηλώσεις Μητσοτάκη:
«Τέσσερα μερόνυχτα ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας, βρίσκεται στο Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού στο Αρχηγείο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για τον συντονισμό των επιχειρήσεων κατάσβεσης των πυρκαγιών.
Την ίδια ώρα ο κ. Μητσοτάκης εγκαλούσε την κυβέρνηση για δήθεν ολιγωρία από παραλία των Χανίων.
Σήμερα, αποφάσισε να διακόψει τις διακοπές του για να επισκεφθεί αιφνιδιαστικά το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού. Ακύρωσε όμως όλη την επίσκεψή του μόλις συνειδητοποίησε ότι εκεί βρίσκονταν ήδη από τις πρωινές ώρες ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας και ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος.
Η κίνησή του αυτή επιβεβαίωσε για άλλη μία φορά πως το μόνο που ενδιαφέρει τον κ. Μητσοτάκη είναι να στήσει ένα ακόμα επικοινωνιακό σόου.
Του συνιστούμε καλή επιστροφή στην ξαπλώστρα του.»