Οικογενειακά δράματα ! Κούλης και Μαρέβα έκαναν τους φτωχούς ταξιδεύοντας σε οικονομική θέση

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης όπως γνωρίζει το πανελλήνιο ταξίδεψε την περασμένη Κυριακή στο Βερολίνο, όπου συνάντησε την Άνγκελα Μέρκελ και τον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.


Δεν πήγε όμως στο Βερολίνο μόνος. Μαζί του πήρε και τη σύζυγό του Μαρέβα, η οποία επίσης βρίσκεται το τελευταίο διάστημα στο επίκεντρο λόγω πόθεν έσχες.
Σε μια προσπάθεια ο Κυριάκος Μητσοτάκης να στείλει μήνυμα ότι δεν είναι τόσο πλούσιος όσο νομίζει ο ελληνικός λαός, ταξίδεψε σε οικονομικές θέσεις.
Σύμφωνα με το ένθετο περιοδικό «Secret» της εφημερίδας «Παραπολιτικά», το ζευγάρι επέλεξε την οικονομική θέση για να ταξιδέψει, ενώ τα δύο βράδια δείπνησαν μαζί στο Βερολίνο και την Τρίτη το πρωί η Μαρέβα Μητσοτάκη αναχώρησε, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.
Τα βλέμματα στη «γαλάζια» αποστολή τράβηξε ο Βασίλης Κικίλιας, ο οποίος ακολούθησε και… εκτός συνόρων τις καθημερινές του συνήθειες, κάνοντας τζόγκινγκ.
Ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας έτρεχε γύρω από το ξενοδοχείο «Σοφιτέλ», όπου διέμενε η αποστολή, με τη θερμοκρασία να είναι στους μείον 5-7 βαθμούς Κελσίου.
Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο ίδιος έλεγε στους δημοσιογράφους «αυτό μου δίνει ενέργεια»…
Μια χαρά θίασος, δεν νομίζετε;

 http://www.tribune.gr/