Έκαναν επιστημονική Ημερίδα για το πώς η προσευχή αυξάνει τα κέρδη των επιχειρήσεων

Τα καλά κόποις κτώνται. Κατά τους μετέχοντες της παρακάτω Ημερίδας, τα οφέλη αποκτώνται και με τη δέουσα προσευχή και την επίκληση στον Ιησού Χριστό, εν μέσω οικονομικής κρίσης.

AdTech Ad
To Εργαστήριο Οργάνωσης και Διοίκησης Υπηρεσιών & Ποιότητας Ζωής του Πανεπιστήμιου Πελοποννήσου σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Μονεμβασίας και Σπάρτης, διοργάνωσε λοιπόν μια Επιστημονική Ημερίδα, με θέμα "Η Νοερά Προσευχή ως οδηγός ανάπτυξης και ενδυνάμωσης στις σύγχρονες επιχειρήσεις και οργανισμούς", στο αμφιθέατρο της Σχολής Ανθρώπινης Κίνησης και Ποιότητας Ζωής του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, στη Σπάρτη.
Σκοπό της ημερίδας που πραγματοποιήθηκε, χθες Δευτέρα, αποτελούσε, όπως ανακοινώθηκε, "η προσέγγιση της έννοιας και της μεθόδου - τεχνικής της Νοεράς Προσευχής, με ιδιαίτερη έμφαση στην επίδρασή της και στα οφέλη της στις σύγχρονες επιχειρήσεις και οργανισμούς (στελέχη του ιδιωτικού, δημόσιου, μη κερδοσκοπικού τομέα). Επίσης η συσχέτιση της Νοεράς Προσευχής με την αποτελεσματικότητα, παραγωγικότητα και κερδοφορία των επιχειρήσεων".
Την Ημερίδα έκλεισε ο Μητροπολίτης Μονεμβασίας και Σπάρτης, Ευστάθιος.
Ομιλητές ήταν επίσης ο Καθηγητής του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου και Διευθυντής του Εργαστηρίου "Οργάνωσης και Διοίκησης Υπηρεσιών και Ποιότητας Ζωής" κ. Θάνος Κριεμάδης, ο Πανοσολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Πάμφιλος Γιαπιτζάκης, Προηγούμενος της Ιεράς Μονής Αγίων Αναργύρων Πάρνωνα, η κ. Έλενα Θεάκου, υπεύθυνη εκπαίδευσης της Εταιρείας SAP Hellas, ο κ. Νικήτας Ασημακόπουλος, καθηγητής τμήματος Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Πειραιά, ο κ. Δημήτριος Παπαγεωργίου, βαρύτονος – συνεργάτης της Εθνικής Λυρικής Σκηνής και ο κ. Γεώργιος Μπαλτόπουλος, ομότιμος καθηγητής του Πανεπιστημίου Αθηνών, πρώην διευθυντής Εντατικολογίας ΕΚΠΑ, Πανεπιστημιακής ΜΕΘ στο Νοσοκομείο "Άγιοι Ανάργυροι".
Ο Μητροπολίτης Ευστάθιος συνεχάρη από τη δική του μεριά τόσο "τους διοργανωτές για την πρωτοβουλία τους", όσο και "τους ομιλητές για τις εξαιρετικά ενδιαφέρουσες τοποθετήσεις τους". Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην αναγκαιότητα της προσευχής ως "γέφυρα επικοινωνίας" με τον Πανάγαθο Θεό και ως "μέσο ψυχικής ενδυνάμωσης και πνευματικής γαλήνης"

 http://news247.gr/