Παπαράτσι απαθανάτισαν τον πρίγκιπα Κάρολο να φιλάει νεαρό άντρα! (Photos)

Σοκ στο παλάτι του Buckingham! Δεν ξέρουν που να κρυφτούν τα μέλη της βασιλικής οικογένειας μετά τις πομπές του Πρίγκιπα Καρόλου. 

Στη φωτογραφία παραπάνω φαίνεται καθαρά το τρυφερό τετ-α-τετ του Πρίγκιπα με νεαρό άντρα, αγνώστων λοιπών στοιχείων. Ακόμα ένα σκάνδαλο έρχεται να αναστατώσει την ανέμελη ζωή στα βασιλικά ανάκτορα ενώ έξαλλη φέρεται να είναι η Βασίλισσα Ελισάβετ.
Το Παλάτι μπορεί να επικαλεστεί την ρήτρα του Κώδικα Ορθής Πρακτικής Συντακτών, για να μην δημοσιεύονται ανακριβείς, παραπλανητικές και διαστρεβλωμένες ειδήσεις. Ωστόσο, δεν έχει εκδώσει ακόμα κάποια ανακοίνωση σχετικά με το δημοσίευμα, πιθανότατα όμως θα ζητήσει να "αποκαταστήθεί" η αλήθεια από την εφημερίδα. Τινί τρόπω θα γίνει αυτό, θα δείξουν οι επόμενες ημέρες.
Όσον αφορά την...παραμελημένη του Παλατιου, Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς, φαίνεται να έχει χάσει δια παντός το κατά τα άλλα παγερό χαμόγελο της. Όχι επειδή σοκαρίστηκε από τις "ιδιαίτερες" προτιμήσεις του αγαπημένου της, αλλά επειδή την έκανε δημοσίως περίγελο. Επιπροσθέτως, ο δρόμος για το θρόνο, φαίνεται να ... μακραίνει ακόμη πιο πολύ!