Αραβες και ξένοι στα πρώτα τραπέζια του Νammos γιόρτασαν τα φετινά Ρέμια. ΣΔΟΕ και εφορία μεγάλου πλούτου έτρεψαν σε φυγή τους ημεδαπούς μπρούκληδες

Μεγάλοι απόντες από το φετινό πάρτι οι ευκατάστατοι Ελληνες εφοπλιστές και επιχειρηματίες πρώτης γραμμής, που όλα τα προηγούμενα χρόνια είχαν καβατζάρει από το ξεκίνημα του καλοκαιριού τα μπροστινά τραπέζια και επιδίδονταν σε προκλητική επίδειξη πλούτου.

Το κενό των Ελλήνων θαμώνων πάντως αναπλήρωσαν επάξια Λιβανέζοι, Τούρκοι και Ισραηλινοί βαθύπλουτοι που φάνηκαν να εκτιμούν ιδιαίτερα τόσο τις φωνητικές ικανότητες του Αντώνη Ρέμου όσο και του Γάλλου Danny Brillant, που εμφανίστηκε δεύτερος στη σκηνή μετά τη Στεφανία Ρίζου. Οι 15λιτρες σαμπάνιες των 60.000 (!) μπορεί να ήταν αισθητά μειωμένες σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές, ωστόσο και φέτος αρκετές από αυτές ανοίχτηκαν στα... πόδια των καλλιτεχνών.


«Σεμνή» παρουσία
Το μόνο που φαίνεται να άλλαξε φέτος σε σχέση με τα προηγούμενα έτη ήταν η «σεμνή» (για τα δεδομένα τους) παρουσία των Ελλήνων επισκεπτών αλλά και η έκδοση αποδείξεων ακόμη και για τα μπουκαλάκια του νερού από την πλευρά της επιχείρησης.

Οπως φαίνεται, το πάθημα έγινε μάθημα στους νεόπλουτους ή βαθύπλουτους εγχώριους θαμώνες του πάρτι, οι οποίοι δεν θέλησαν να μπουν ξανά στο στόχαστρο των μίντια λόγω των υπερβολών τους, καθώς και στην επιχείρηση που θέλησε να αποφύγει δυσάρεστες συναντήσεις με το ΣΔΟΕ, όπως συνέβη κατά το πρόσφατο παρελθόν.

Χρήμα και σαμπάνιες 15λιτρες!
Κρύφτηκαν οι Ελληνες κροίσοι. Αραβες και ξένοι στα πρώτα τραπέζια πάνω στο κύμα. Τρελό κέφι και λογαριασμοί-σοκ! 3.000 ευρώ ζήταγαν τα φουσκωτά για μεταφορά από θαλάσσης
«Καλώς ήρθατε στο Nammos, στη Μύκονο, στην Ελλάδα. Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τη χώρα μας! Χρειαζόμαστε τη στήριξή σας!» Αυτά ήταν τα πρώτα λόγια του Αντώνη Ρέμου ανεβαίνοντας στη σκηνή προς τους ξένους κροίσους που ακόμη μία φορά τον τίμησαν με την παρουσία τους και τα... χιλιάρικά τους.