Ο ΤΕΜΑΧΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΜΙΚΡΗΣ ΑΝΝΥ ΚΑΙ ΤΟ Κύκλωμα παιδόφιλων δικηγόρων

Στα ίχνη κυκλώματος παιδόφιλων δικηγόρων οι οποίοι έχουν εύκολη πρόσβαση στα χαζοκάναλα βρίσκονται οι αστυνομικές αρχές παράλληλα με τις καταιγιστικές εξελίξεις για την εξαφάνιση της 4χρονης Αννυ.
Το κύκλωμα της συμμορίας των παιδόφιλων δικηγόρων "ειδικεύεται" σε υποθέσεις στις οποίες πρωταγωνιστούν ανήλικα παιδιά είτε ως θύματα, είτε ως δράστες. Οι αρχές εντόπισαν τηλεφωνικές συνομιλίες που σοκάρουν με πρωταγωνιστές εγχώριες τηλεφίρμες του δικηγορικού επαγγέλματος. Οι πρωταγωνιστές αν και "σεσημασμένοι" για κάποιους περίεργους λόγους διαφεύγουν την σύλληψη.
Στο μεταξύ πρωτοφανείς διαστάσεις γα τα ελληνικά αστυνομικά χρονικά παίρνει η εξαφάνιση της 4χρονης Άννυ, καθώς συνελήφθη ο 28χρονος πατέρας της, υπήκοος Βουλγαρίας, ως δράστης της δολοφονίας του μικρού παιδιού.
Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία ο ίδιος ο πατέρας έστησε την απαγωγή.

Βρέθηκαν ίχνη αίματος στο σπίτι του, στην οδό Μιχαήλ Βόδα. 
Η σορός του κοριτσιού δεν έχει εντοπιστεί. Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες θέλουν τον πατέρα να έχει σκοτώσει, τεμαχίσει και διασκορπίσει τα μέλη σε διάφορα σημεία και σε διαφορετικές χρονικές στιγμές.
Πηγή των απερίγραπτων στοιχείων είναι ένας φίλος του ζευγαριού ο οποίος κατάθεσε ότι ο ίδιος ο πατέρας της Αννυ του διηγήθηκε ότι όταν συνήλθε από τη χρήση ναρκωτικών, βρήκε την κόρη του νεκρή και ότι ο ίδιος την τεμάχισε την έβρασε και πέταξε τα κομμάτια σε κάδους απορριμάτων.
Στη ΓΑΔΑ έχει μεταφερθεί και η μητέρα της Αννυ.
Η αστυνομία θα προχωρήσει σε ανακοινώσεις αύριο, Τρίτη, όταν θα έχει ολοκληρωθεί η έρευνα σχετικά με τις συνθήκες θανάτου, αλλά κυρίως για τα κίνητρα που οδήγησαν στην δολοφονία. 
Τα ίχνη της 4χρονης Άννυ Μποροσοβα είχαν χαθεί στις 21 Απριλίου από την περιοχή της Ομονοίας και είχε σημάνει πανευρωπαϊκός συναγερμός για τον εντοπισμό της.