Γιος του διοικητή του νοσοκομείου Ελπις ο αυτόχειρας στο Μετρό του Φιξ

Πρόκειται για τον Πάτρικ Γιάνναρο είναι ότι  είναι γιος του διοικητή του νοσοκομείου ΕΛΠΙΣ. Ο Θόδωρος Γιάνναρος αποχαιρέτησε το παιδί του με τρία μηνύματα στο Facebook.
 
«Κάποιες στιγμές η ζωή σε τιμωρεί, ακόμα και όταν δεν φταις... ακόμα και όταν δεν τ' αξίζεις αυτό που σου κάνει. Σήμερα "έφυγε" ο αγαπημένος μου γιος, ο Πάτρικ για το μεγάλο ταξίδι. Ήταν η επιλογή του γιατί δεν άντεχε την αδικία και όλα αυτά που αντιμετώπιζε στον κόσμο που ζούσε» έγραψε.
 
Και συνέχισε: «Βεβαία, δεν σκέφθηκε εμάς που αφήνει πίσω του... Πονάει πάρα πολύ... Η ζωή μας παίρνει άλλη τροπή.  Μονοί μας, χωρίς την παρουσία του... χωρίς το χαμόγελο του. Θα σας παρακαλούσα να προσευχηθείτε για να είναι καλά εκεί που βρίσκεται..»
 
Ο Πάτρικ ήταν ο δεύτερος από τα τρία αγόρια που είχε ο κ. Γιάνναρος και σύμφωνα με τον ίδιο έπασχε από κατάθλιψη. Σε μια δεύτερη ανάρτηση ο κ. Γιάνναρος έγραψε για τον χαμένο γιο του: «Ήσουν δυνατός, έξυπνος, ξεροκέφαλος, και ήσουν ο γιος που αγαπούσα πολύ. Πριν φύγω, χθες το πρωί σε αγκάλιασα, σε φίλησα και σου είπα πως σε αγαπάω πάρα πολύ... Δεν απάντησες άλλα μετά από λίγο πήγες για το μεγάλο ταξίδι... Πως μας άφησες έτσι με τόση αγάπη στην καρδιά για σένα. Που μπορούμε να τη δώσουμε; Μάλλον πουθενά γιατί ανήκει μόνο σε σένα και μας παρασέρνει σε άγνωστες ατραπούς, σε άγνωστα μονοπάτια και σε ένα άγνωστο αύριο... Αντίο αγαπημένε μου Πάτρικ. Σίγουρα θα ξανασυναντηθούμε... μόνο που δεν ξέρουμε το πότε..».
 
Σε μια τρίτη ανάρτηση αναφέρει απευθυνόμενος στους κρατούντες: «Και εσείς, κυβερνώντες, πρώην και νυν, αναλογιστείτε το μερίδιο ευθύνης που έχετε. Μας τα πήρατε όλα, μας εγκαταλείψατε μέσα στο σκοτάδι... Εκεί ακριβώς που ο Πάτρικ μη βρίσκοντας διέξοδο επέλεξε το μονοπάτι το μακρύ και το μοναχικό, με μας που τον αγαπάμε να τον αναζητούμε απεγνωσμένα...»
- See more at: http://www.news4people.gr/i